Asset 2

آخرین آمار کرونا در ایران؛ افزایش مبتلایان به بیش از ۹ هزار نفر

GettyImages-12052667061-590x373
(STR/AFP via Getty Images)

 

منابع رسمی ایران روز ۲۱ اسفندماه تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور را بیش از ۹ هزار نفر اعلام کردند، که به گفته سخنگوی وزارت بهداشت نسبت به روز قبل از آن ۹۵۸ نفر افزایش داشته است.

به گفته این مقام مسئول، در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ نفر از مبتلایان جدید کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری در ایران به ۳۵۴ مورد رسیده است که طبق این آمار در این میان تاکنون ۲۹۵۹ نفر از بیماران مبتلا نیز بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

آمار مبتلایان در استان‌های تهران، گیلان، قم و مازندران بیشتر از سایر نقاط است. تصاویری که از داخل مراکز درمانی منتشر می‌شود، نشان دهنده تلاش شبانه‌روزی و فداکارانه پرسنل درمانی برای نجات جان بیماران است و در برخی شهرها بیمارستان‌های صحرایی احداث شده است.

در شهرهای مختلف ایران، کمبود شدید ماسک، و مواد ضدعفونی کننده مانند الکل وجود دارد. مدارس و دانشگاه‌ها تا پایان سال تعطیل شده است و مقامات از مردم خواسته‌اند تعطیلات سال نو را در خانه بمانند.

در همین راستا روز گذشته وزیر گردشگری و میراث فرهنگی ایران اعلام کرد که تمامی اماکن فرهنگی، گردشگری و موزه‌ها در طول نوروز تعطیل خواهد بود.

آمار اعلام شده از سوی کشورهای مختلف نشان می‌دهد که تا کنون بیش از ۱۲۰ هزار نفر در بیش از ۱۰۰ کشور جهان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و مرگ بیش از ۴۳۰۰ مبتلا تایید شده است.

پس از چین، به ترتیب ایتالیا، ایران و کره جنوبی دارای بیشترین مبتلایان هستند.

مطالب دیگر:

سانسور کرونا توسط پیام‌رسان چینی وی‌چت

بلایی که لیو بووِن در سلسله مینگ پیش‌بینی‌‌اش کرد

یک دادگاه مستقل : چین هنوز در حال کشتن انسان‌ها برای برداشت اجباری اعضای بدن است

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی