مادری هفتاد ساله در چین، در حالی جوانترین فرزندش را در نتیجه آزار و شکنجه حزب کمونیست چین از دست داده است، که تنها یک سال از خاکسپاری فرزند دومش که به همین دلیل کشته شد، میگذرد.
آنها، به همراه سومین برادر که پیش از آنان درگذشته بود، به دلیل امتناع از دست کشیدن از عقاید خود هدف آزار و اذیت، شکنجه و حبس قرار گرفته بودند.
در طول بیست و یک سال آزار و شکنجه فالونگونگ به دست حزب کمونیست چین، دهها هزار خانواده در چین متلاشی شدهاند، و اعضای آن دیگر هرگز یکدیگر را ندیدند.
فالون دافا، که همچنین به عنوان فالون گونگ نیز شناخته میشود، یک تمرین معنوی است که شامل تمرینات آرام و مدیتیشن، و نیز آموزههایی اخلاقی مبتنی بر حقیقت، نیکخواهی و بردباری است.
اندکی پس از معرفی عمومی آن در سال ۱۹۹۲، به سرعت در سراسر چین رواج یافت و محبوب شد، زیرا شهروندان چینی پی بردند که فالون دافا نه تنها منجر به کاهش استرس و بهبود سلامتی میشود، بلکه خلاء معنوی به جای مانده از دوران انقلاب فرهنگی را نیز پر میکند. انقلاب فرهنگی، مبارزهای ویرانگر توسط حزب کمونیست چین، با هدف نابود کردن سنتها و فرهنگ باستانی چین بود.
«سیائومین چن»، فرزند بزرگتر مادر هفتاد ساله، در تاریخ ۱۰ مارس در سن ۵۱ سالگی و کمی پس از آزادی از زندان درگذشت. او هنگام آزاد شدن در شرایط بحرانی، لاغر و نحیف، و ناتوان از غذا خوردن بود.
یکی از تمرینکنندگان فالون دافا که در همان زندان به سر میبرد گفت که چن و برادرش به دلیل عدم انکار اعتقاد خود در آنجا به شدت شکنجه شدند.
سیائومین برای سومین بار در ششم ژوئن ۲۰۱۶ دستگیر شد و به بازداشتگاه منتقل شد. وی قبل از محکومیت مخفیانه، به مدت یک سال در زندان بود.
وی قبل از آخرین حبس خود، در یک اردوگاه کار اجباری، در حالی که دستانش را محکم از پشت بسته بودند، با شوک الکتریکی شکنجه شد. طنابی را که دور بدن و دستانش بسیار محکم و عمیق بسته بودند، تا گردنش آمده بود.
برادرش، شااومین، یک روز بعد از دستگیری سیائومین بازداشت شد و در همان زندان حبس شد. به دلیل امتناع از ترک ایمان خود، شکنجه شد تا اینکه توانایی مراقبت از خود را از دست داد. وی در سال ۲۰۱۸ با قید وثیقه پزشکی آزاد شد و هرگز سلامت خود را به دست نیاورد، و در ۱۴ می ۲۰۱۹ درگذشت. کالبد شکافی انجام شده نشان داد که هر دو ریه وی به هنگام مرگ کاملاً رو به زوال رفته بود.
برادر سوم، یومین، در سال ۲۰۱۱ در سن ۴۸ سالگی درگذشت. وی پس از شکنجه و تزریق دارویی ناشناخته در حالی که به خاطر ایمان خود در زندان حبس شده بود، در گذشت. شکنجهها او را فلج کرده بود و با این حال مأموران همچنان به اذیت و آزار او تا روزهای پایانی ادامه میدادند.
پدر آنان، پیش از همه آنها در سال ۲۰۰۱ در نتیجه آزار و شکنجه درگذشت. این مرد سالخورده برای آزادی فرزندانش، که هنگام دادخواهی در پکن، دستگیر شده بودند، تلاش بسیاری میکرد.
به گفته Minghui.org، بیش از ۴۳۰۰ تمرینکننده فالون دافا تأیید شده است که در طول آزار و شکنجه در چین کشته شدهاند. با این حال گمان میشود تعداد واقعی مرگ و میرها بسیار بیشتر باشد. زیرا هزاران مورد به دلیل سانسور و کنترل شدید اطلاعات توسط رژیم، اطلاع رسانی نشده است.
مطالب دیگر:
فالون دافا، مدیتیشنی که بیش از صد میلیون نفر آن را تمرین میکنند
تغییر رویکرد نظامی استرالیا از دفاعی به تهاجمی برای مقابله با تجاوزات چین در منطقه
واکنش اتریش و بلژیک، به جنایت چین در برداشت اجباری اعضای بدن افراد زنده