Search
Asset 2

ویدئو: نگرانی‌ها از آزمایش واکسن ساخت چین بر روی کانادایی‌ها

آزمایش واکسن ساخت چین در کانادا

آزمایش واکسن ساخت چین در کانادا

https://www.aparat.com/v/JQCzq

آزمایش واکسن ساخت چین در کانادا

 

نگرانی‌ها از آزمایش واکسن ساخت چین بر روی کانادایی‌ها

شورای تحقیقات ملی کانادا از پیشقدمی همکاری با شرکت چینی کَنساینو بایولوژیک خبر داده است. آنها در حال کار روی مراحل تکامل بالینی واکسن بالقوه جدید که با مشارکت ارتش چین توسعه یافته، هستند.

وزارت بهداشت کانادا نخستین آزمایشات کلینیکی انسانی را تأیید کرده است. این آزمایشات قرار است در مرکز واکسینولوژی کانادا در دانشگاه دال هاووسی اجرا شوند.

دکتر کالویندِر گیل، پزشک مستقر در تورنتو و رئیس مرکز مردمی و غیرانتفاعی «کانسرند اُنتاریو داکترز »( Concerned Ontario Doctors) می‌گوید نگران کانادایی‌هایی است که قرار است واکسن چینی روی آنها آزمایش شود.

دکتر کالویندر گیل گفت: «ما تنها کشور جهان هستیم که همکاری با ارتش چین کمونیست را انتخاب کرده که بسیار نگران‌کننده و کاملاً خطرناک است.»

نگرانی‏های اصلی دکتر گیل، شتاب زدگی و عدم شفافیت است. در شرایطی که روند طبیعی پیشرفت واکسن ۱۰ تا ۱۵ سال طول می‌کشد، کانسینو طی چند هفته بدون انتشار هر گونه اطلاعات از فاز اول آزمایش ، به فاز دوم آزمایشات انسانی،  وارد شده است.

در سال‌های اخیر، چین چندین رسوایی بزرگ در زمینه واکسن به بار آورده است. یکی از آنها اخیراً در سال ۲۰۱۸ بود، زمانی که به صدها هزار کودک واکسن معیوب تزریق شد.

وی ادامه داد: «شهرت صنعت واکسن‌سازی آنها خدشه دار شده است. آنها سعی می‌کنند که با کمک گرفتن از شهرت کانادا آن را احیاء کنند و ما نمی‌توانیم اجازه دهیم که این اتفاق بیفتد، زیرا در سراسر جهان خرابی‌های زیادی به بار آورده است.»

این نگرانی‌ها پس از آن به‌وجود آمد که رژیم چین حداقل برای چندین روز اطلاعات مربوط به انتقال ویروس حزب کمونیست چین یا همان ویروس کرونا از انسان به انسان را پنهان کرده و افشاگرانی را که سعی داشتند زنگ خطر را به صدا درآورند، مجازات کرد.»

جیمز بیزان، عضو پارلمان کانادا، نامه‌ای سرگشاده را امضاء کرده و خواستار پاسخگویی بیشتر چین در رابطه با نحوه اداره کردن ویروس شده است.

جیمز بیزان گفت: «دولت چین باید در مورد چگونگی شکل‌گیری این رخدادها با جهان روراست و شفاف باشد. این تنها راهی است که ما می‌توانیم بفهمیم چگونه ویروس را کنترل کنیم. این تنها راهی است که بتوانیم روند رشد این ویروس را کشف کنیم و به راهی برای درمان آن دست یابیم.»

دکتر گیل می‏گوید، حتی اگر واکسن هم درست شود، تولید میزان مورد نیاز آن می‌تواند دو تا چهار سال طول بکشد. او همچنین خاطرنشان کرد که شیوع ویروس‌های قبلی مانند سارس و مِرس بدون دخالت واکسن به خودی خود از بین رفته است. همین اتفاق می‌تواند در مورد ویروس حزب کمونیست چین نیز رخ دهد.

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی