Search
Asset 2

ارتباطات بی‌‌شمار با رژیم چین، نیویورک را مرکز ویروس حزب کمونیست چین در آمریکا کرده است

(Reuters/Andrew Kelly)

 

 

تفسیر، نوشته تیان یون

شیوع ویروس حزب کمونیست چین در سراسر جهان به شدت با روابط مناطق آسیب دیده با رژیم کمونیستی چین در ارتباط است.

در ایالات متحده، تا ۱۶ مارس بیش از ۹۰۰ مورد از حدود ۴۳۰۰ مورد ابتلا به کرونا در ایالت واشنگتن تایید شد که بالاترین میزان تا آن زمان در سراسر این کشور بود. واشنگتن نخستین بندرگاه ورودی کالاهای تجاری وارد شده از جمهوری خلق چین پس از برقراری روابط دیپلماتیک ایالات متحده با پکن در اواخر دهه ۱۹۷۰ بوده است.

در ۲۱ ژانویه، واشنگتن نخستین مورد تأیید شده ویروس حزب کمونیست چین در آمریکا را مشاهده کرد. مردی که در نزدیکی سیاتل زندگی می‌‌‏کرد و در سفری به ووهان، جایی که این اپیدمی آغاز شده بود، به این بیماری مبتلا شد.

با این حال، از اواسط ماه مارس، وضعیت واشنگتن که در تعداد موارد ابتلا در این کشور در صدر بود، تحت الشعاع آمار بالای موارد تایید شده در ایالت نیویورک قرار گرفت. در ۲۰ مارس، فرماندار اندرو کومو، برنامه‌‌‏ای ده مرحله‌‌‏ای برای متوقف کردن روند ابتلا در ایالت نیویورک را اعلام کرد.

تا زمان نگارش این مقاله، بیش از ۱۹۵ هزار نیویورکی مبتلا شده‌‌‏اند. شمار تلفات در این ایالت از ده هزار نفر هم گذشته است.

سیب سرخ بزرگ

شیوع اولیه ویروس ح‌‌‏ک‌‌‏چ (حزب کمونیست چین) در خارج از چین، در کشورهایی که روابط اقتصادی یا استراتژیک گسترده ای با جمهوری خلق چین دارند، از جمله کره جنوبی، ایتالیا و ایران، بیشترین میزان را نشان می‌‌‏دهد.

به دلیل داشتن منافع تجاری یا تحت فشار از سوی پکن، دولت‌‌‏ها و مقامات بسیاری از مناطق، در موضع حمایتی از رژیم چین قرار دارند.

این نگرش ها احتمالاً باعث پذیرش تبلیغات ح‌‌‏ک‌‌‏چ درباره ویروس شده و سبب شده مقامات محلی تمایلی به اقدامات حفاظتی نداشته باشند و باعث افزایش آسیب پذیری آن کشورها و مناطق در اولین مراحل مهم اپیدمی شوند.

در دهه‌های اخیر، ح‌ک‌چ (حزب کمونیست چین) پیوند قدرتمندی از «سلطه نرم» با نیویورک برقرار کرده است. چین بزرگترین شریک تجاری این ایالت در خارج از آمریکای شمالی است و جمهوری خلق چین و هنگ کنگ بزرگ‌‌‏ترین بازار صادراتی نیویورک را تشکیل می‌‌‏دهند. سرمایه گذاری‌‌‏های دو جانبه به طور مشابه بسیار زیاد است، به طوری که نیویورک یکی از مقاصد مهم تجاری پایتخت چین است.

حجم قابل توجه تجارت و سرمایه گذاری، تأثیرات گسترده‌‌‏ای در سیاست و جامعه در نیویورک داشته است، از نگرش‌‌‏های مورد پسند پکن در بین مقامات منتخب گرفته تا خرابکاری‌‌‏های روزافزون جمهوری خلق چین در جامعه محلی چینی-آمریکایی. علاوه بر این، اهمیت اقتصادی و فرهنگی نیویورک بدان معنی است که نفوذ جمهوری خلق چین در سایر نقاط ایالات متحده نیز وجود دارد.

سرمایه گذاری در خدمت حزب کمونیست

وال استریت یکی از مهمترین کانال‌‌‏هایی است که از طریق آن جمهوری خلق چین سلطه نرم خود را در خارج از این کشور اعمال می‌‌‏کند و مدت هاست که نقش «کبوتر» را در تأثیرگذاری سیاست چین در واشنگتن بازی کرده است.

در سال ۱۹۹۹، ژو رونگجی، نخست وزیر وقت جمهوری خلق چین، از نیویورک دیدار کرد و در آنجا با تعدادی از مدیران وال استریت دیدار و درباره عضویت احتمالی چین در سازمان تجارت جهانیWTO  گفتگو کرد. سپس بیل کلینتون، رئیس جمهور وقت آمریکا، از ورود پکن به WTO ، که در دسامبر ۲۰۰۱ اتفاق افتاد، حمایت کرد. پس از آن روابط اقتصادی‌‌‏ دوکشور رو به تقویت گذاشت.

رابرت کوهن مدیر اجرایی مالی و سخن‌‌‏پرداز اجتماعی است و نوشته‌‌‏هایش در بسیاری از رسانه‌‌‏های دولتی چین منتشر می‌‌‏شود. در سال ۲۰۰۵، کوهن زندگی نامه‌‌‏ای دروغین و تملق‌‌‏آمیز از جیانگ زمین، رهبر پیشین جمهوری خلق چین منتشر کرد. این درحالی بود که که جیانگ جنایات عظیمی علیه بشریت مرتکب شده بود و نیز سیاست «ثروت‌‌‏اندوزی در زیر چهره‌‌‏ای محقر» را اعمال کرده بود که باعث ترغیب و تشویق فساد در مقیاسی بی سابقه شده بود.

در سال‌‌‏های بعد، فشار لابی‌‌‏های وال استریت بر تصمیمات روسای جمهور جورج بوش و باراک اوباما، برای حذف چین از فهرست دستکاری کنندگان ارز تأثیر گذاشت. در آگوست سال ۲۰۱۹ ، به دنبال تشدید جنگ تجاری چین و آمریکا، دولت ترامپ دوباره جمهوری خلق چین را به این فهرست وارد کرد.

دستکاری کنندگان ارز عنوانی است که  مقامات دولتی ایالات متحده ، مانند وزارت خزانه داری، به کشورهایی که به «شیوه های ارزی ناعادلانه» معروف هستند و برای آنها منفعت تجاری دارد، می‌‌‏دهد.

در ۲۵ آوریل ۲۰۱۹ ، راجر دبلیو رابینسون جونیور، رئیس مؤسسه مطالعات امنیت پراگ، در سخنرانی خود خطاب به مجلس، درباره افزایش نگران کننده نفوذ  ح‌‌‏ک‌‌‏چ به بازار مالی آمریکا هشدار داد.

رابینسون خاطرنشان کرد: بیش از هزار شرکت چینی در سه بورس اوراق بهادار اصلی آمریکا قرار گرفته‌‌‏اند و بیش از ۶۵۰ بنگاه تجاری از مبدا چین در بورس نیویورک فهرست شده‌‌‏اند. اینها شامل شرکت‌‌‏های دولتی چینی است که بسیاری از آنها در نقض حقوق بشر توسط حزب کمونیست چین، کنترل گسترده و صنعت نظامی ایفای نقش می‌‌‏کنند. قرار گرفتن در شاخص‌‌‏های سهام ایالات متحده به این معنی است که این شرکت‌‌‏ها از طریق سهام میلیون‌‌‏ها آمریکایی سرمایه گذاری می‌‌‏کنند.

وابستگی و نزدیکی بسیاری از سرمایه گذاران وال استریت به پکن به ویژه پس از آغاز جنگ تجاری ایالات متحده و چین در ژوئن ۲۰۱۸ آشکار شد.

در ماهی که جنگ تجاری ایالات متحده و چین آغاز شد، بازار سرمایه «مورگان استنلی کپیتال اینترنشنال MSCI» رسما سهام A شرکتهای چینی (سهام محلی در چین با ارز چین) را در شاخص بازار نوظهور خود با نسبت ۲.۵ درصد گنجاند. بدین معنی که ۲.۵ درصد از شاخص MSCI شامل شرکت های چینی سهام A است.

در ماه سپتامبر،FTSE Russell ، دومین شرکت بزرگ شاخص در جهان، اعلام کرد که سهام A را در سیستم فهرست سهام جهانی خود شامل کرده و آنها را در رده بازارهای نوظهور ثانویه طبقه بندی کرده است. بر اساس آمار، از نظر تئوری از این حرکت انتظار می رفت سرمایه افزایشی بیش از ۵۰۰ میلیارد دلار برای سهام A (سهام محلی در چین) کسب کند.

اول آوریل گذشته ، بلومبرگ از ورود رسمی اوراق قرضه چینی به Bloomberg Barclays Global Composite Index  خبر داد.

هه چینگ لیان، اقتصاددان چینی مقیم آمریکا، نوشت که به رسمیت شناختن سهام A توسط این سه موسسه بزرگ مالی معادل حمایت اوراق قرضه نامطلوب رژیم چین است. به لطف وال استریت، هجوم سرمایه خارجی به این ترتیب به رفع مشکلات اقتصادی داخلی چین و فشارهای اخیر ناشی از جنگ تجاری کمک کرد.

رشوه دادن به شرکت‌‌‏های متعلق ح‌‌‏ک‌‌‏چ

موسسات مالی مستقر در نیویورک به دلیل استخدام غیرقانونی فرزندان خانواده های قدرتمند چینی، که ثروت آنها به طور ناگسستنی با رژیم کونیست چین مرتبط است، مورد بازجویی قرار گرفته‌‌‏اند.

در سال ۲۰۱۳ ، کمیسیون بورس و اوراق بهادار ایالات متحده SEC و وزارت دادگستری تحقیقات از جی پی مورگان چیس بانک JP Morgan Chase Bank را به علت مشکوک بودن به رشوه گیری از شرکتهای خارجی آغاز کرد. این پرونده از اهمیت ویژه ای برخوردار است ، زیرا این اولین تحقیقات بزرگ در مورد وال استریت طبق قانون مبارزه با فسادهای خارجی است.

طبق گفته محققان، در هفت سال بین ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۳ ، چیس حدود یکصد نفر را بنابر برنامه استخدام «پسران و دختران» خود، که از سال ۲۰۰۳ تا ۲۰۱۳ اجرا شد، استخدام کرده است. این بانک با این طرح افرادی که ارتباط نزدیکی با مقامات چینی و سایر مقامات آسیایی داشتند را در جایگاه کارمند تمام وقت یا کارورز استخدام کرده و در نتیجه آن یکصد میلیون دلار سود تجاری کسب کرد.

خرید قدرت سیاسی

سیر اقتصادی چین به  ح‌‌‏ک‌‌‏چ فرصت های بسیاری را برای غلبه بر متحدین سیاسی‌‌‏اش در سراسر ایالات متحده، به ویژه در مناطق برجسته مانند نیویورک، داده است.

در ۱۱ آوریل ۲۰۱۶، کتی هوچول، معاون فرماندار نیویورک و ژانگ شیانگ چن، معاون بازرگانی بین المللی وزارت بازرگانی چین، به طور رسمی تفاهم نامه‌‌‏ای مبنی بر ایجاد اشتراک بین استانی و ایالتی چین و آمریکا و همکاری سرمایه گذاری امضا کردند. این توافق نامه MOU، نیویورک را با شش استان چین در اشکال مختلف از مبادلات اقتصادی و صنعتی پیوند داده است.

به گفته چاینا دیلی، سخنگوی جمهوری خلق چین، هوچول در مورد توافق نامه توضیح داد: «صحبت از احتمال ساخت و ساز روی مکانهایی که امروز در آن هستیم است، کسب و کارهای کشور چین به ایالت ما آمده اند. مشاغل کشور ما به دنبال فرصت‌‌‏های صادراتی هستند. “

ژانگ شیوئی از کنسولگری چین در نیویورک، این کشور را به مثابه «نقطه روشن» همکاری Sino-U.S نامید: «از آنجا که به تقویت روابط دو جانبه قوی تر ادامه می‌‌‏دهیم، آگاهی در حال رشد و افزایش همکاری در سطح محلی وجود دارد.»

در ۱۸ ژوئیه سال ۲۰۱۷ ، مجمع همکاری های تجاری و سرمایه گذاری ایالتی نیویورک در استان های چین، در بوفالو برگزار شد. این رویداد را دفتر توسعه تجارت خارجی وزارت بازرگانی جمهوری خلق چین، آژانس توسعه اقتصادی ایالت نیویورک، کنسولگری جمهوری خلق چین در نیویورک و دولت ایالتی برگزار کردند.

در ماه نوامبر، یک موسسه چینی که مرکز آن در منهتن است، جایزه Blue Cloud Award را به فرماندار کومو اهدا کرد. هوچول که به جای کومو دریافت کننده این جایزه در Blue Cloud Gala بود، خاطرنشان کرد: «فرماندار واقعاً این روابط [چین و نیویورک] را یکی از اولویت های مهم خود قرار داده است، ما سه ماموریت تجاری خود را داشته ایم و چهارمین ماموریت هم برنامه ریزی شده است.» این رویداد در خبرگزاری دولتی شین هووا هم گزارش شده است.

هوچول گفت: «ما دفاتر تجارت و دفاتر گردشگری در چین داریم و افرادی در این زمینه داریم تا اطمینان حاصل کنند که درب‌‌‏های باز گسترده‌‌‏ای بین دو کشور و نیز شهرهای ما وجود دارد.»

به نظر می رسد ح.ک.چ این رویداد را راهی برای تعمیق پیوندهای تجاری و تقویت روابط نزدیک تر با فرماندار دانست. طبق گزارشات آن زمان، گروه هواپیمایی هاینان، شرکت چینی با روابط قدرتمند دولتی ، حامی مالی Blue Cloud Gala بود. همچنین این مراسم اجرای هنری هم داشت. گروه سه نفره اسنو لوتوس Snow Lotus، متشکل از سه خواننده تبتی از استان سیچوان چین به اجرای برنامه پرداختند. ژانگ، کنسول چین نیز در مراسم حضور داشت.

در ژوئن ۲۰۱۹ ، مجلس سنا ایالت نیویورک در مصوبه ای، اول اکتبر را که تاریخ تأسیس رژیم کمونیستی در سال ۱۹۴۹ است، در این ایالت «روزچین» نامگذاری کرد و اعلام کرد که این اقدام برای بزرگداشت کمک‌‌‏های چینی‌‌‏ها به نیویورک است. سخنگوی وزارت امور خارجه جمهوری خلق چین این اقدام را به منزله تحولی «مثبت» ستود.

سرکنسول هوانگ پینگ در ۱۶ سپتامبر در یک مهمانی عصرانه که به مناسبت گرامیداشت هفتادمین سالگرد تأسیس جمهوری خلق چین به میزبانی کنسولگری چین در نیویورک برگزار شد، سخنان خود را با تمجید از «سوسیالیسم با ویژگی‌‌‏های چینی» اظهار داشت و تداوم جنگ تجاری به دلیل آسیب رساندن به چشم انداز اقتصادی هر دو کشور را محکوم کرد. بسیاری از سیاستمداران، کارآفرینان نیویورک و نمایندگانی از دیاسپورای محلی چین در این شرکت حضور داشتند.

شکل دهی مجدد در فضای رسانه و جامعه

در اواسط دهه ۱۹۸۰ ، برجسته‌‌‏ترین سازمان‌‌‏های چینی- آمریکایی در نیویورک کسانی هم تراز با تایوان بودند و رسماً با نام جمهوری چینROC  (تایوان) شناخته می‌‌‏شدند. اما وقتی سرزمین اصلی چین با دورنمای حکم‌‌‏فرمایی اقتصادی و دیپلماتیک آمد، آسمان آبی ROC (تایوان) با پرچم خورشید سفید از محله های چینی کم کم ناپدید شد و با پرچم قرمز پنج ستاره جمهوری خلق چین PRC جایگزین شد.

تأثیر روزافزون پکن در جامعه چینی و آمریکایی احساس می‌‌‏شد، زیرا ح‌‌‏ک‌‌‏چ دستگاه تبلیغاتی خود را برای تغییر چینی‌‌‏های خارج از کشور در سراسر جهان مستقر کرد. سازمان های تأمین مالی جمهوری خلق چین مانند موسسه کنفوسیوس در دانشگاه‌‌‏ها و مدارس ایالات متحده تأسیس شده و به حزب کمک می‌‌‏کنند تا هویت، فرهنگ کمونیستی و زبان ساده شده چینی را در ذهن بسیاری از جوانان آمریکایی شکل دهی و تثبیت کنند.

سازمان های ح‌‌‏ک‌‌‏چ در نیویورک ارتباطاتی با باندهای جنایتکار سه گانه محلی برقرار کرده‌‌‏اند و حتی به حزب کمک می‌‌‏کنند، نقشه های سرکوب سیاسی خود را ایالات متحده آمریکا به اجرا گذارند.

در سال ۱۹۹۹، ح‌‌‏ک‌‌‏چ آزار و اذیت همه جانبه تمرین معنوی فالون گونگ و ده‌‌‏ها میلیون نفر از پیروان آن را آغاز کرد. این آزار و اذیت مرگبار تا امروز ادامه دارد.

گروه های غیرقانونی وابسته به هیات حزب کمونیست خارج از کشور که نظارت بر آزار و اذیت فالون گونگ را برعهده دارند، بیش از یک دهه است که در محله‌‌‏های چینی نیویورک علیه این روش معنوی گفته‌‌‏های کینه‌‌‏توزانه منتشر می‌‌‏کنند. برخی از اعضای این گروه به سبب اعمال خشونت فیزیکی علیه تمرین کنندگان محلی فالون گونگ تحت پیگرد قانونی قرار گرفته‌‌‏اند.

از اوایل دهه ۱۹۹۰، وقتی روزنامه چینی زبان دولتی دیلی چاینا پرس برای مخاطبان خارج از کشور چین تاسیس شد، تلاش‌‌‏های تبلیغاتی بین‌‌‏المللی ح‌‌‏ک‌‌‏چ در عملیاتی چند میلیارد دلاری که رسما «طرح تبلیغاتی خارجی بزرگ» نامیده شد، اوج گرفت.

در سال ۲۰۱۰ ، آژانس خبری شین هوا یک کانال تلویزیونی شبانه روزی به زبان انگلیسی به نام CNC World راه اندازی کرد. در آگوست سال ۲۰۱۱ ، شین هوا تبلیغی به ارزش صدها هزار دلار در میدان تایمز برپا کرد. برایان ترنر، رئیس شرکت تبلیغات فضای باز شروود، در آن زمان گفته بود که امیدوار است که اجاره فضای صفحه نمایش به شین هوآ، سایر برندهای چینی را به تبلیغ کردن در میدان تایمز ترغیب کند.

در ماه فوریه ، وزارت امور خارجه آمریکا، شین هوا و چهار رسانه تحت کنترل جمهوری خلق چین در ایالات متحده را به منزله «مأموریت های خارجی» معرفی کرد که منعکس کننده نقش آنها را در استراتژی تبلیغاتی خارجی پکن است.

تاثیرگذاری خط مشی حزب

تأثیر اقدامات تهاجمی تبلیغاتی ح‌‌‏ک‌‌‏چ در بین چینی‌‌‏های خارج از کشور به آسانی مشاهده می‌‌‏شود. هزاران چینی که در خارج از کشور ساکن هستند، به سوی چین بلیط هواپیما خریداری کرده‌‌‏اند. چرا که بنابر آخرین داستان پردازی این حزب متقاعد شده‌‌‏اند که ایالات متحده مرکز جدید شیوع ویروس است و نه «سرزمین مادریشان»، چین.

نیویورک که برای سالیان متمادی دروازه ورود به آمریکا برای مهاجران و ترابری بوده، به گونه ای خاص بسیار مستعد شیوع پاندمی است. ۲۵ مارس، فرماندار کومو گفت که «نیویورک موارد ابتلای بیشتری نسبت به سایر ایالت‌‌‏های ایالات متحده دارد … زیرا از مردم سراسر جهان استقبال می‌‌‏کنیم، سرزنده، پرتحرک و دارای روابط تنگاتنگ هستیم و خیلی کارهای دیگر را نزدیک به هم انجام می‌‌‏دهیم.»

اما در رابطه با ویروس همه گیر ح‌‌‏ک‌‌‏چ ، جهانی شدن تنها عامل تقصیر نیست.

هوشیاری و دیدگاه‌‌‏ واقع بینانه‌‌‏ای که مردم تایوان و هنگ کنگ از وضعیت رژیم حاکم بر سرزمین اصلی چین از خود نشان دادند، باعث شد که آمار تلفات بسیار کمتری داشته باشند. این دو منطقه علیرغم نزدیکی آنها و روابط تجاری گسترده با سرزمین اصلی چین، اقدامات برای متوقف کردن شیوع ویروس را به تاخیر نیانداختند. از سوم آوریل ، تعداد موارد ابتلای هر دو منطقه در حد صدها نفر باقی مانده است.

در کره جنوبی، مقامات برای کاهش تجارت و سفر به چین آهسته عمل کردند. با این حال ، افزایش آگاهی‌‌‏ها درباره اپیدمی و اطلاع از جدی بودن آن به سرعت در بین مردم گسترش یافت.

در ماه ژانویه، ویدئوهایی که وضعیت غم‌‌‏انگیز ووهان، کانون شیوع ویروس را نشان می‌‌‏داد، به وسیله کره‌‌‏ای ها به طور گسترده مشاهده و به اشتراک گذاشته شدند. میلیون ها نفر از رئیس جمهور، مون جائه برای قرار دادن کسب و کارها در اولویتی بالاتر از سلامت ملی انتقاد کردند.

در حالی که کره جنوبی ابتدا یکی از بدترین شیوع های اولیه را در خارج از چین داشت، به نظر می رسد ترکیبی از آگاهی عمومی، تلاش‌‌‏های مردمی و همکاری‌‌‏های مدنی باعث شده است اکنون شیوع ویروس در آنجا تحت کنترل باشد.

با همین حال فقدان این هوشیاری در آمریکا به شدت نمایان است. ح‌‌‏ک‌‌‏چ درحالی که به موفقیت فرضی خود درباره کنترل بیماری در چین پروبال دروغین می‌‌‏بخشد، واکنش ایالات متحده را مظهر بی‌‌‏کفایتی جلوه گر می‌‌‏سازد.

این داستان سرایی چین از طریق بخش بزرگی از رسانه‌‌‏های خارجی تقویت می‌‌‏شود، زیرا آنها تمایل دارند همان آمارهای رسمی ح‌‌‏ک‌‌‏چ را در مورد تعداد مبتلایان تایید شده و تعداد مرگ و میرها  گزارش دهند.

در یازدهم مارس، نیویورک تایمز مقاله ای با عنوان: «تعداد موارد ابتلا در چین رو به کاهش است، چین تمرکزش را به بیرون تغییر داده» منتشر کرد.

زیر نویس مقاله تکرار تبلیغات ح‌‌‏ک‌‌‏چ است: «پکن در حال آماده سازی حرکتی رعد آسا از کمک های انسان دوستانه خود به کشورهایی که درحال مبارزه با شیوع کرونا هستند، است. با انجام این کار در حال قدم گذاشتن در نقشی است که غرب یک بار بر آن چیره شد.»

سرمقاله ۱۶ مارس واشنگتن اگزمینر از گزارش نیویورک تایمز انتقاد کرد که این احتمالا «شرم آورترین نمونه دروغ‌‌‏های چینی منتشر شده از هر اتاق خبر در ایالات متحده از زمان شیوع کووید۱۹ باشد که برای اولین بار به داستان تبدیل شد.»

این مقاله اظهار داشت: «این مقاله طوطی‌‌‏وار ادعاهای چین را مبنی بر کاهش یافتن موارد ابتلای روزانه در چین تکرار می‌‌‏کند. هیچ تلاشی برای تصدیق این اعداد و ارقام انجام نشده است. … با وجود رسانه‌‌‏ای که اینگونه رفتار می‌‌‏کند، چه کسی حتی به تبلیغات خود حزب کمونیست چین احتیاج دارد؟»

نظرات بیان شده در این مقاله، نظرات نویسنده است و لزوماً منعکس کننده نظرات اپک تایمز نیست.

مطالب دیگر:

بیمارستان‌های یک استان در شمال چین هزاران تخت جدید آماده کرده‌اند

چگونه منطبق بودن با « حقیقت، نیک‌‌‌خواهی و بردباری » می‌‌‌تواند موجب حفظ سلامت در ما شود؟

حزب کمونیست چین در حین اپیدمی، نوجوانان را وادار می‌کند تا به سازمان‌های جوانان این کشور ملحق شوند

این مرد می‌گوید، همسر مفقود شده‌اش قربانی برداشت اعضای بدن شده است

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی