Search
Asset 2

تحقیقات در پی افزایش مرموز  مرگ نوزادان در اسکاتلند ادامه دارد

(Mario Tama/Getty Images)

 مقامات اسکاتلند در حال بررسی افزایش مرموز مرگ کودکان تازه به دنیا آمده‌اند. در شش ماه گذشته این دومین باری است که چنین پدیده‌ای گزارش شده‌است.

به گفته اداره سلامت عمومی اسکاتلند و رسانه‌های محلی، این تحقیقات زمانی آغاز شد که در ماه مارس ۱۸ نوزاد در چهار هفته اول زندگی جان خود را از دست دادند. این اتفاق باعث شد تا نرخ مرگ و میر از آستانه ثابتی فراتر رود. همچنین ۲۱ نوزاد در سپتامبر ۲۰۲۱ در چهار هفته اول عمر خود از دنیا رفتند و تحقیقات مشابهی در پی آن اتفاق آغاز شد.

به نظر می‌رسد که اداره سلامت عمومی اسکاتلند، کرونا را عامل این مرگ‌های اسرارآمیز نمی‌داند. به گفته روزنامه هرالد، این اداره بیان کرده‌است که ابتلا به کرونا در مادران یا نوزادان در این مرگ‌ها «نقشی نداشته‌است». همچنین در ماه سپتامبر این اداره بیان کرد که به نظر نمی‌رسد ابتلا به کرونا در مرگ نوازدان در آن زمان نقشی داشته باشد.

 سخنگوی دولت اسکاتلند طی بیانیه‌هایی در روزنامه هرالد انجام این تحقیقات را تایید کرد.

این سخنگو گفت: «ما با اداره سلامت عمومی اسکاتلند، شبکه ملی نوزادان اسکاتلند و گروه بهبود کیفیت زندگی مادران و کودکان برای یافتن عوامل احتمالی این مرگ و میرها همکاری می‌کنیم تا نحوه مراقبت از کوچک‌ترین و آسیب‌پذیرترین کودکان در اسکاتلند را بهبود ببخشیم».

او افزود که تحقیقات فردی جزوی از سیاست‌های اداره سلامت عمومی اسکاتلند است و هدف آن «اصلاح شیوه‌های بررسی چنین اتفاقات ناگواری در مراقبت از کودکان و مادران است». او همچنین بیان کرد: «هر یک از این مرگ‌های گزارش‌شده برای نزدیکان آن کودک یک تراژدی است. این تحقیقات توسط نهادهای مسئولیت‌پذیر انجام می‌شود و هدف آن شناسایی و رفع هرگونه عامل موثر در این رخداد است. اداره سلامت عمومی اسکاتلند به بررسی اطلاعات مربوط به سلامت نوزادان ادامه خواهد داد تا اطلاع‌رسانی لازم را به این تحقیقات انجام دهد و آن را بهبود ببخشد».

دکتر سارا استاک، متخصص زنان و زایمان در دانشگاه ادینبرگ که در حال انجام پژوهشی درباره کرونا و بارداری در کشور خود است، به رسانه‌ها گفت که «تعداد این مرگ و میرها نگران‌کننده است» و مقامات هنوز عامل آن را نمی‌دانند.

استاک بیان کرد: «آنچه ما می‌دانیم این است که این مرگ‌ها ربطی به کرونای نوزادان ندارد. نرخ ابتلا به کرونا در نوزادان و مرگ ناشی از آن خوشبختانه بسیار پایین است؛ بنابراین کرونا عامل مرگ نوزادان نبوده‌است».

او افزود: «نباید فراموش کنیم که ممکن است عوامل دیگری دخیل باشد که تحقیق و بررسی درباره آن‌ها حیاتی است».

اداره سلامت عمومی اسکاتلند اشاره‌ای به واکسیناسیون کرونا در هر دو موج مرگ نوزادان در ماه‌های مارس و سپتامبر نکرد. طبق آمار اداره سلامت عمومی، ۹۱.۸ درصد از افراد بالای ۱۸ سال در اسکاتلند واکسینه شده‌اند. اپک‌تایمز با اداره سلامت عمومی اسکاتلند برای اظهارنظر در این باره تماس گرفته‌است.

مطالب دیگر:

مشاور ارشد پوتین نسبت به «قحطی جهانی» تا پایان سال جاری هشدار داد

لاوروف: مسکو به روابط با غرب نیاز چندانی ندارد، روی روابط با چین کار خواهد کرد

دیدگاه- اتحاد سرخ و سیاه – بخش اول: از قدرت گیری کمونیسم تا اسلام سیاسی در افغانستان

 

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی