بیش از ۴۰۰ نفر از اعضای جامعه اطلاعاتی آمریکا، ارتش، نیروهای پلیس و قوه قضاییه شبکه گستردهای با هدف بررسی موارد مشکوک در انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا تشکیل دادهاند.
رابرت کرون، یکی از گردانندگان این شبکه، حرفه اطلاعاتی خود را با آژانس مرکزی اطلاعات (سیا) آغاز کرد. او بعدها به خدمت «گروه شرایط ویژه» درآمد. این کارگروه ویژه توسط جورج بوش پدر، رئیس جمهور آمریکا تشکیل شده بود و دارای برنامهریزیهای استراتژیک، فناوریها، تحقیقات داخلی و خارجی بود.
او در گفتگو با اپک تایمز گفت که در سال ۲۰۱۴، به خدمت این شبکه درآمده است و در آن زمان بسیاری در جامعه اطلاعاتی شاهد افزایش عملکرد نامناسب بودند. بسیاری از افسران جامعه اطلاعاتی اطلاعات را از مافوقهایشان و مافوقهایشان نیز اطلاعات را از مردم پنهان میکردند. کرون به سال ۲۰۱۴ اشاره کرد که ژنرال مایکل فلین، باراک اوباما رئیس جمهور وقت آمریکا، را متهم به «عدم اقدام مناسب در زمینه اطلاعات» کرد.
در همان سال، اوباما بخاطر اختلافات مدیریتی فلین را اخراج کرد. در روز ۷ آگوست ۲۰۱۴، فلین مقام خود یعنی مدیر آژانس اطلاعات دفاعی (DIA) را ترک کرد و به حرفه ۳۳ ساله نظامی خود، پایان داد. پس از اینکه رییس جمهور دونالد ترامپ فلین را بخشید، فلین در یک مصاحبه با نیویورک پست گفت بخاطر اینکه اوباما از افشا شدن فسادهایش واهمه داشت، در تحقیقات مربوط به دخالت روسیه برای او پروندهسازی کرد.
او با اشاره به حملات صورت گرفته به نیروهای آمریکا در بنغازی لیبی که منجر به کشته شدن چندین تن از مقامات آمریکایی شده بود، گفت: «رییس جمهور اوباما در رابطه با اطلاعات دریافتی از بنغازی، مناسب عمل نکردند.» او گفت که به باور او، درست در همین زمان بود که بسیاری در جامعه اطلاعاتی آمریکا گرد هم آمده و عضوگیری در این شبکه را آغاز کردند.
پس از بدست آمدن چندین گزارش از موارد مشکوک در انتخابات ۲۰۲۰، شبکه تحقیقات گستردهتر شد. به گفته کرون، افراد بسیاری به موضوع تحقیق بر انتخابات تمرکز کردهاند و در این بین بسیاری از این افراد داوطلبانه و برخی دیگر پول دریافت میکنند. او گفت تا آنجایی که میداند، اندازه این شبکه بسیار بیشتر از ۴۰۰ نفر است و هر کدام از اعضای شبکه مطابق دیدگاه خودشان، معتقدند تقلب انتخاباتی واضحی صورت گرفته است.
کرون گفت که اعضای این شبکه، شامل افسران اطلاعاتی سابق، تحلیلگران، مامورین عملیاتی،افراد ارتشی، پلیس و نهادهای دولتی از افبیآی، سیا، اطلاعات ارتش، آژانس اطلاعات دفاعی، آژانس امنیت ملی و بسیاری از افسران سابق اطلاعاتی میشود.
او گفت:« تقلبات بر خلاف آنچه رسانهها گفتند، به قدری وسیع و آشکار بود که ما باید این اطلاعات را به مردم بدهیم. به همین خاطر است که روز به روز افراد بیشتری وارد جامعه اطلاعاتی و نیروهای پلیس میشوند.»
کرون برای نشان دادن نمونهای از کنترل اطلاعات توسط رسانهها گفت در ژانویه ۲۰۱۹ وقتی ترامپ برای بازدید از دیوار مرزی به مکآلن در تگزاس میرفت، خودش در آنجا حضور داشت.
او گفت دو دسته از مردم در دو سمت خیابان ایستاده بودند. در یک سمت حدود ۱۰۰ نفر و در سوی دیگر، گروه بسیار بزرگتری حضور داشتند. بسیاری از مردم بخاطر آن چیزهایی که در رسانهها میشنوند، فکر میکنند جمعیتهای بزرگتر همیشه بر علیه رییس جمهور بودند. اما خیر، دستههای بزرگتر هستند که طرفداران رییس جمهورند.»
او گفت که خودش از آن افراد سوال پرسیده و متوجه شده که دیوار مرزی باعث شده خانوادههایشان احساس امنیت کنند و اینکه بدون دیوار، بسیاری از سازمانهای خلافکار مکزیکی میتوانند از مرز عبور کرده و کودکان را مجبور به فروش مواد مخدر کنند.
یکی از تمرکزهای فعلی شبکه جامعه اطلاعاتی، موضوع دخالتهای خارجی در انتخابات ۳ نوامبر است که حزب کمونیست چین نقش بزرگی در آن دارد.
مطالب دیگر:
گروهی شش نفره، صدها سناتور ایالتی را در مورد بینظمیهای انتخابات توجیه کردند
مارک میدوز: بیش از ۱۰۰ تن از اعضای مجلس نمایندگان قصد دارند با آرای کالج الکترال مخالفت کنند
سیدنی پاول: پنس باید نتایج آرای الکترال ایالتهای مورد مناقشه را رد کند
تحلیل دادهها در جورجیا نشان میدهد ۱۷۶۵۰ رأی ترامپ به نام بایدن ثبت شده است