افشای جزئیاتی از گزارش افبیآی در خصوص سِروِر ایمیل هیلاری کلینتون، وزیر پیشین امور خارجه آمریکا، نشانگر خطرات امنیتی ذاتی در زنجیره تأمین فناوریهای اطلاعات و اینترنت است.
استفاده کلینتون از ایمیل خصوصی در دوران تصدی خود در سالهای ۲۰۰۹ الی ۲۰۱۳ نگرانیهای زیادی را درخصوص لو رفتن اطلاعات طبقه بندی شده دولت آمریکا ایجاد کرد.
رسانههای مختلف نیز ضمن تأیید این ادعا گفتهاند که چین به ایمیلهای کلینتون دسترسی داشته است.
پس از انتشار گزارش روزنامه بلومبرگ در این خصوص، افشای وجود میکروچیپی بر روی مادربُرد سِرور ایمیل کلینتون، که توسط جاسوسان چینی نصب شده است و وظیفه سرقت اطلاعات را به عهده داشته مورد توجه رسانهها قرار گرفته است.
در سال ۲۰۱۳، پس از اینکه کلینتون از سمت خود کنار رفت، شرکت ارائه دهنده سرویس ایمیل وی، به نام PRN، سِروِر را به یک مرکزِ داده در نیوجرسی انتقال داد و در آنجا پرسنل این شرکت اقدام به اسکن اطلاعات کردند.
دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا سال گذشته گفت ایمیلهای هیلاری کلینتون، رقیب او در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۱۶ توسط چین هک شده بود.
وی در توئیتر خود نوشت «ایمیلهای هیلاری کلینتون که بسیاری از آنها حاوی اطلاعات طبقه بندی شده است از سوی چین هک شده بود. اقدام بعدی بهتر است از سوی پلیس فدرال و وزارت دادگستری انجام شود، در غیر این صورت با در نظر گرفتن تمام گامهای اشتباهی که برداشتهاند، اعتبارشان برای همیشه به باد خواهد رفت.»
مطالب دیگر:
تصویب دو قطعنامه در اروپا در محکومیت وضعیت حقوق بشر در چین
فرود دو هواپیمای حامل نظامیان روسی در ونزوئلا همراه با دهها تن محموله نامشخص
شاهد عینی از برداشت زنده اعضای بدن در چین پرده برمیدارد؛ از بیهوشی استفاده نمیکنند