Search
Asset 2

شناسایی هزاران رای تقلبی که برای تغییر نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا کافی است (بخش ۱)

انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا به گفته دینش دسوزا، کارگردان و نویسنده مستند «۲۰۰۰ قاچاق‌بر»، تحلیل گزارشات تلفن همراه توسط یک گروه تحلیلگر داده‌
(Spencer Platt/Getty Images)

به گفته دینش دسوزا، کارگردان و نویسنده مستند «۲۰۰۰ قاچاق‌بر»، تحلیل گزارشات تلفن همراه توسط یک گروه تحلیلگر داده‌های انتخابات نشان می‌دهد که طی انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا هزاران رای تقلبی در صندوق‌های پستی رای‌گیری انداخته شده و این میزان برای تغییر در نتیجه انتخابات کافی بوده‌است.

این کارگردان بیان کرد که انواع سنت‌شکنی در انتخابات ۲۰۲۰، به خصوص توقف ناگهانی شمارش آرا در شب انتخابات و تغییر قابل توجه روند انتخابات در صبح روز بعد، بسیاری از مردم از جمله دسوزا را حیرت‌زده کرد.

با این حال او تمایلی نداشت هر فرضیه‌ای را در مورد تقلب بپذیرد اما «وجود این همه بی‌نظمی، اتفاقی غیرمنتظره و بعید بود». به عقیده او «ممکن بود ترامپ انتخابات را در مناطقی که نتیجه آرای آن‌ها نمایانگر نتیجه انتخابات در کل آمریکا است، پیروز شود اما همچنان به نحوی در انتخابات شکست بخورد. ممکن بود ترامپ رای طبقه کارگر و افراد لاتین‌تبار را به دست بیاورد اما تعداد بیشتری از رای‌دهندگان حومه‌نشین را از دست بدهد».

اما توجه این کارگردان، نویسنده و سازنده پادکست زمانی جلب شد که به اطلاعاتی برخورد کرد که توسط یک سازمان تحلیلگر انتخابات به نام «حقیقت رای» جمع‌آوری شده بود. به گفته دسوزا این گروه برای بررسی تقلب و اثبات آن از شیوه مبتکرانه و خاصی بهره برده بودند.

دسوزا افزود که این گروه دارای بزرگ‌ترین پایگاه داده انتخابات در جهان است و ۱۰ میلیارد داده از پینگ تلفن همراه را در پنج ایالت چرخشی طی روزهای مهم پیش از انتخابات، یعنی از اول اکتبر ۲۰۲۰ تا روز انتخابات، خریداری کرده بود.

دسوزا گفت: «این داده‌ها در پنج منطقه متمرکز شده بود: منطقه آتلانتا در ایالت جورجیا، منطقه فینیکس، شهرستان ماریکوپا در میلواکی دیترویت و بخش بزرگی از منطقه فیلادلفیا. این پنج منطقه تکلیف انتخابات را روشن کردند».

سپس این گروه از نوعی الگوریتم جستجو برای استخراج داده‌های مربوط به «قاچاق‌برها» استفاده کرد.

به گفته دسوزا، اف‌بی‌آی و سی‌ای‌ای نیز در تحقیقات خود از موقعیت‌یابی مکانی با همین شیوه استفاده کردند.

دسوزا در مقاله‌ای برای اپک‌تایمز نوشت: «امروزه از واژه قاچاق‌بر به طور کلی در قاچاق مواد مخدر و قاچاق جنسی استفاده می‌شود. قاچاق‌بر به شخص واسطه‌ای گفته می‌شود که حمل قاچاق را انجام می‌دهد».

او توضیح داد که گروه حقیقت رای از این واژه برای اشاره به ماموران متخصصی استفاده می‌کند که برای انداختن رای‌های غیرقانونی پول دریافت کردند و برای این کار به بیش از ده صندوق پستی مراجعه کردند.

دسوزا بیان کرد که دلیل آنکه قاچاق‌برها به حداقل ده صندوق پستی مراجعه می‌کردند این بود که سوظن ماموران رای‌گیری که صندوق‌ها را به صورت روزانه می‌گشودند و تعداد آرا را ثبت می‌کردند، برانگیخته نشود. اگر آن‌ها می‌فهمیدند که یک صندوق رای‌گیری دارای تعداد رای‌های بسیاری بیشتری از میانگین آرای آن صندوق یا سایر صندوق‌های آن منطقه است، به قضیه مظنون می‌شدند.

دسوزا افزود: «بنابراین به قاچاق‌برها دستور داده شده بود که رای‌ها را میان صندوق‌های مختلف پخش کنند».

به گفته دسوزا در این تحقیقات برای دوری از اشتباهات تنها افرادی مورد بررسی قرار گرفته‌اند که به بیش از ده صندوق رای‌گیری مراجعه کرده‌اند. «ممکن بود شخصی به یک صندوق رای‌گیری مراجعه کند و سپس برای بستن بند کفش خود در کنار صندوق بعدی توقف کند. بنابراین معیارهای دقیقی برای ارزیابی در تحقیقات وضع شده‌است».

مطالب دیگر:

مسدود شدن راه صادرات ۲۵ میلیون تن غلات انباشته شده در اوکراین

رئیس سیا: چین با دقت در حال بررسی جنگ روسیه و اوکراین برای جاه طلبی‌هایش در مورد تایوان است

ایلان ماسک خواستار شکل‌گیری تحقیقات در مورد گروه‌های چپ‌‌گرای افراطی است

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی