در مراسم اختتامیه هفته تصویرگری که روز جمعه۱۴ آبان ماه در تالار شهناز خانه هنرمندان برگزار میشود، به چهار نفر در چهار شاخه مختلف نشان حرفه تصویرگری اعطا می شود.
هفته تصویرگری رویدادی است که از سال ۸۵ به عنوان برند انجمن و با تأکید بر حرفه تصویرگری برپا شده است، امسال نیز قرار است از هفتم تا ۱۴ آبان ماه چهار نمایشگاه با عنوان«ما تصویرگر هستیم» که آثار سالانه اعضای انجمن است و «جهان تازه تصویرگری» ، «جهان دیزاین، جهان افسون و جهان کمیک» عنوان نمایشگاه هایی هستند که در قالب کلی جهان تازه تصویرگری به نمایش در آید.
کیانوش غریب دبیر علمی هفته تصویرگری معتقد است، کسانی که این نشان را میگیرند، لزوما آرتیست شاخصی نیستند و این جایزه تأکیدی بر برتری تصویرگرانه آنها ندارد، بلکه این نشان به کسانی داده میشود که در چهار شاخه به ارتقای حرفه تصویرگری کمک کردهاند. طراحی این نشان انجام شده و پوستر امسال هم معرفی این نشان است.
او افزود: در هفته تصویرگری ۱۴۸ اثر از ۱۴۸ هنرمند بهنمایش گذاشته میشود. این آثار برای فروش نیستند، چون برنامه تصویرگری با رویکرد فروش اورجینال یک کار تخصصی است و نباید در دل چنین رویدادی اتفاق بیفتد. همچنین امروز تصویرگران با بازارهای جدید کار مواجه شده اند و ما باید تصویرگری را تنها به ادبیات داستانی محدود نکنیم چرا که تعداد ناشران خوب کودک و همچنین کتاب هایی که در این زمینه نوشته می شود اندک است و شرایط اقتصادی تصویرگران نباید تحت تاثیر این فضا قرار بگیرد.
در ادامه غریب پور، هفته تصویرگری را بهانه ای برای برگردان هنرمندان از آسمان ایده آل های خود به فضای واقعی دانسته و معتقد است که امسال همزمان با هفته تصویرگری به حقوق متقابل تصویرگر و ناشر توجه ویژه شده و شعار هفته تصویرگری «آداب حرفه ای، پیمان مشترک» بیان شده تا حقوق حرفه ای تصویرگران رعایت شود وهمزمان با مراسم اختتامیه هفته تصویرگری، روزی را با نام «روز تصویرگر» در تقویم ملی به ثبت شود.