Search
Asset 2

چگونه چین و تمام دنیا تحت تأثیر انتخابات آمریکا خواهند بود

ایالات متحده چشم مردم دنیا به انتخابات آینده ایالات متحده در ماه نوامبر دوخته شده است و بیشتر از همه، جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری چین
(Mandel Ngan/AFP via Getty Images; Samira Bouaou/The Epoch Times)

نوشته دکتر چین ‌جین

چشم مردم دنیا به انتخابات آینده ایالات متحده در ماه نوامبر دوخته شده است و بیشتر از همه، جمعیت یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفری چین هست که به این رویداد توجه دارد.

نتیجه انتخاب مردم آمریکا که در سراسر جهان آزاد منعکس خواهد شد، بیش از همه تمام مردم چینی‌ آن را تحت تأثیر قرار خواهد داد. مردمی که تحت نظارت و کنترل دقیق رژیمی قرار دارند که به طور روزافزونی در جهان در حال بسط و نفوذ است.

آیا جهان در مسیر آزادی بیشتر گام خواهد برداشت و یا محدودیت بیشتر؟

لیبرالیسم و ​​محافظه کاری دو انتهای اثر آونگ تغییرات جهان هستند. اگرچه جهان آزاد در جنگ ضد فاشیست پیروز شد، اما تفکر منفعت‌طلبانه و در عین حال ساده لوحانه رهبران آمریکایی جهان را برای مدت چهل سال در یک جنگ سرد قرار داد.

پس از پایان جنگ سرد، رهبران ایالات متحده از نظر سیاسی کوته فکر بودند و توانایی پیش بینی تحولات جدید در ساختار جهانی را نداشتند.

 آنها نتوانستند از فرصت استفاده کنند تا با اتخاذ راهبردهای تعیین کننده به گسترش برتری تک‌قطبی یک مدل جهانی لیبرال-دموکراتیک کمک کنند و از وضعیت مطلوب بهره بگیرند.

در عوض، آنها یک رویکرد مماشات طولانی مدت جدید را اتخاذ کردند، و بازگشت خودکامگی روسیه را نادیده گرفتند و با کمک به حزب کمونیست چین، به رشد دوباره آنها کمک کردند.

اینگونه در مقابل استراتژی حزب کمونیست چین برای تسخیر غرب، مقاومتی نشد و این تا پایان دولت اوباما به اشتباه ادامه یافت.

جهان برای ایفای نقش اصلی به یک قدرت بزرگ نیاز دارد.

ایالات متحده اغلب نتوانسته است ارزش‌های اصلی جهان آزاد را در نقش رهبری‌اش پس از جنگ جهانی دوم متجلی کند، و سایر رهبران اصلی در کشورهای پیشرفته غربی به دلیل ناکافی بودن قدرت ملی توانایی رهبری جهان را ندارند.

آنها به سادگی توانایی ترسیم، پیاده سازی یا توسعه اهداف و آرزوهای خود را ندارند. پس از روی کار آمدن ترامپ، روندهای سیاسی بیشتر به سمت راست محافظه کار کشیده شد. در کمتر از چهار سال، روشی که رهبران در حال شکل دادن به جهان هستند دچار یک تغییر اساسی شده است.

رویکرد منحصر به فرد ترامپ در دوره نخست خود، در جهان تحول ایجاد کرده است و در مواردی عملکرد او بسیار مفید بوده است.

از نظر مردم چین، مهمترین پیشرفت این است که ترامپ اولین رئیس جمهور ایالات متحده است که  از سال ۱۹۴۹ شهامت تلاش برای مهار کردن رژیم مرگبار حزب کمونیست چین را داشته و در آن موفق شده است.

دوره دوم دولت ترامپ حتی می‌تواند منجر به بازگرداندن قدرت به ایالات متحده  شود، و با حذف رژیم کمونیستی در کتب درسی ماندگار شود.

این هدف، به طور ضمنی در شعار «دوباره آمریکا را قدرتمند کردن» دیده می‌شود که می‌تواند منجر به نابودی حزب کمونیست چین شود و در نهایت یک جهان امن‌تر، منظم، متمدن و مترقی را به ارمغان آورد.

در مقابل ، اگر بایدن پیروز شود و از سیاست‌های آشتی جویانه پیشینیان خود در مورد چین پیروی کند، حزب کمونیست چین می‌تواند برای مدت طولانی‌تری دوام بیاورد و همچنان نفوذ خطرناک خود را در جهان گسترش خواهد داد.

دموکرات‌‌‌‌‌‏ها در هفت دهه گذشته با خیالی راحت نسبت به حزب کمونیست چین رفتار کرده‌اند و همچنان امیدوارند که از درون آن تغییر ایجاد شود. چیزی که هیچ وقت به خودی خود اتفاق نخواهد افتاد.

قدرت به ندرت از طریق انتخاب حاصل می‌شود و این قطعاً در مورد رژیمی که به قدرت مطلق اعتقاد دارد بیشتر صدق می‌کند.

 تصرف بنادر، ایجاد تله بدهی، نفوذ در دانشگاه‌ها و موسسات اجتماعی، همراه با خرید استراتژیک زمین و خدمات ضروری در چندین کشور، همه با طراحی قبلی انجام می شود و انگیزه آن هوس قدرت است.

بنابراین ، نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده نه تنها برای ایالات متحده است بلکه در مورد چین و جهان است.

دوران «چینِ پس از حزب کمونیست چین» در حال ظهور است و شدیداً به حمایت ایالات متحده و جهان نیاز دارد.

ایالات متحده تحت دولت فعلی جمهوری خواهان با ایجاد ائتلافی برای مقابله با تهدیدهای حزب کمونیست چین، عزم خود را برای تغییر شکل دادن به جهان نشان داده است.

«چینِ پس از حزب کمونیست چین»، قطعا متحمل عبور از آشفتگی و هرج و مرج خواهد بود  و به ائتلافی تحت رهبری ایالات متحده برای کمک به حفظ نظم در مرحله انتقال خود نیاز خواهد داشت.

دکتر چین جین، ساکن استرالیا رییس جهانی فدراسیون چین دموکرات است. این گروه طرفدار دموکراسی در چین از طریق مخالفت با حزب کمونیست چین و مدافع حقوق بشر است و پس از اعتراضات میدان تیان‌‌‌‌‏آن‌‌‌‌‏من در سال ۱۹۸۹ تشکیل شد.

مطالب دیگر:

در چین ماه‌ها پیش از اعلام رسمی، موارد احتمالی ابتلا به کووید ۱۹، دیده شده است

تحریم‌ها علیه حزب کمونیست چین و تأثیرات‌شان بر ناقضان حقوق بشر

اثر منفی بالقوه واکسن ویروس کرونا

راه ابریشم، از شکوه باستان تا زوال امروزی

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی