با فرارسیدن فصل خرید لوزم التحریر، کیف و کفش نو سلیقه و نظر فرزندانتان را در نظر داشته باشید.
دکتر سعید عسگری، روا نشناس و عضو هیات علمی دانشگاه معتقد است که انتخاب لوازم مدرسه مطابق با سلیقه و خواست دانشآموزانِ، در افزایش قدرت یادگیری و انگیزه آنها در درس خواندن موثر است و والدین باید در انتخابهای فرزندانشان مشارکت داشته باشند، زیرا از نظر روانشناسی افراد تا قبل از رسیدن به سن بلوغ توان انتخاب صحیح ندارند و باید با مشارکت دیگر انتخاب کنند.
وی افزود: به هنگام خرید لوازم التحریر به این نکته توجه کنید که ممکن است برخی از طرح و مدلهای وارداتی با ارزشهای فرهنگی جامعه ما تناقض داشته باشد و متناسب با وضعیت فرهنگی جامعه ما نباشد.
این در حالی است که والدین و کودکان به دلیل تنوع اندک، عدم شفافیت و آراسته نبودن ظاهر اجناس ایرانی به سمت و سوی کالاهای شکیل چینی اما با کیفیت کمتر سوق داده میشوند.
رئیس اتحادیه لوازمالتحریر همدان، کیفیت کالاهای ایرانی را از اجناس چینی بهتردانسته و معتقد است که اجناس چینی تنها ظاهر جذاب و متنوعی دارند در صورتی که لوازمالتحریر ایرانی با کیفیت بهتر عرضه میشوند و از لحاظ قیمت تفاوتی با اجناس چینی ندارند. استفاده از این کالاها علاوه بر اینکه به تولید داخلی لطمه میزند، مواد شیمیایی مصرفی در تولید این کالاها برای داشتن ظاهری براق به طور قطع برای کودکان مضر خواهد بود.