Search
Asset 2

بزرگ‌‏ترین دشمن حقوق بشر، باز هم عضو شورای حقوق‌بشر

حزب کمونیست از زمان تصرف چین، حدود ۸۰ میلیون نفر از مردم چین را کشته است. در طول حیات خود، هرگز فعالیت‌های خود را برای پاکسازی گروه‌های مختلف
سرکوب تمرین کنندگان روش معنوی فالون گونگ در میدان تیان آن من پکن

با وجود سابقه طولانی چین در نقض شدید حقوق گروه‌های مذهبی، اقلیت‌های قومی، فعالین دموکراسی، این رژیم بار دیگر به عضویت در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد انتخاب شد.

در رأی‌گیری روز سه شنبه مجمع عمومی ۱۹۳ عضوی سازمان ملل متحد، ۴۷ کشور از نقاط مختلف دنیا برای عضویت در دوره جدید شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد انتخاب شدند، که در این میان چین با کسب ۱۳۹ رای که نسبت به دوره قبل کاهشی ۲۰ درصدی داشت، یک بار دیگر به عضویت این شورا در آمد.

به دنبال اعلام نتایج، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای گفت، دولت آمریکا عمیقاً از انتخاب روسیه و چین و کوبا در شورای حقوق بشر ناراضی است.

وزیر امور خارجه آمریکا پس از این انتخاب گفت که «بار کشورهای انتخاب شدند که سوابق حقوق بشری ناسازگاری دارند.» ایالات متحده در سال ۲۰۱۸ از عضویت در این شورا خارج شد. سفیر وقت این کشور در سازمان ملل، در آن زمان این شورا را سیاسی و محافظ متجاوزان حقوق بشر نامید.

مایک پمپئو در آن زمان نیز این شورا را به «ریاکاری بی‌شرمانه» متهم کرد و گفت در این نهاد بدترین نمایندگان حقوق بشر دنیا عضویت دارند. وی گفت این شورا بسیاری از بدترین نقض‌های حقوق بشر در جهان را نادیده گرفته و برخی از جدی‌ترین مجرمان جهان در این شورا نشسته‌اند. وی به چین، کوبا و ونزوئلا به عنوان برخی از بدترین ناقضان حقوق بشر که در این شورا نشسته‌اند اشاره کرد.

پیش از این، در آوریل سال جاری، در زمان انتخاب چین در یکی از پنل‌های این شورا، «هیل نویر»، مدیر اجرایی دیده‌بان سازمان ملل متحد، به خبرنگاران گفت «اجازه دادن به رژیم سرکوبگر و غیر انسانی چین در انتخاب بازرسان جهانی آزادی بیان، بازداشت و ربودن خودسرانه، مانند این است که یک فرد آتش‌افروز را به ریاست آتش‌نشانی یک شهر منصوب کرد.»

حزب کمونیست چین سال‌ها است که توسط کشورهای مختلف و نهادهای حقوق بشری به عنوان یکی از عاملان جدی نقض حقوق بشر و آزادی‌‌‌‌‏های مذهبی نام برده می‌شود.

این حزب علاوه بر آزار و اذیت مکرر گروه‌هایی مانند تمرین کنندگان روش معنوی فالون گونگ و معتقدان مذهبی مانند اقلیت مسلمان اویغور، مسیحیان و بوداییان تبت، کسانی که منتقد حزب کمونیست هستند یا در مورد موضوعاتی که توسط رژیم حساس هستند صحبت می‌کنند را نیز سرکوب می‌کند.

در مراحل اولیه شیوع بیماری در ووهان ، مقامات چینی پزشکانی را که سعی داشتند به مردم درباره شیوع ویروس هشدار دهند مجبور به سکوت کردند و آنها را به دلیل «پخش شایعات» مورد توبیخ قرار دادند، و نتیجه این شد که این بیماری به سراسر جهان گسترش پیدا کند و جان هزاران انسان را بگیرید.

هیل نویر مدیر اجرایی دیده‌بان سازمان ملل متحد، افزود «از آنجایی که جهان از اپیدمی ویروس کشنده کرونا رنج می‌برد، چیزی که مانند یک آتش‌سوزی مهیب از ووهان شروع شد، رژیم چین پزشکان، روزنامه نگاران و شهروندانی را که سعی داشتند هشدار دهند را ساکت کرد. حال چه منطقی می‌تواند حق رژیم پکن در انتخاب بازرسان جهانی حقوق بشر را توجیه کند؟»

مطالب دیگر:

شیوه‌های جدید حزب کمونیست چین برای سرکوب داخلی و باشکوه‌ جلوه‌دادن خود

پیام سازمان بهداشت جهانی: «تعطیلی» کسب و کار و مدارس را برای مقابله با ویروس حزب کمونیست چین متوقف کنید

داستانی الهام‌بخش برای کودکان و بزرگسالان

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی