با مراجعه به فروشگاههای محصولات آرایشی حاوی ماده جوانکننده «کلاژن»، میتوان دهها برند مختلف تولید چین را مشاهده کرد که در تمام دنیا عرضه میشود.
چندی پیش همزمان با انتشار گزارشی افشاکننده، در خصوص سوءاستفاده از زنان مسلمان زندانی در چین، برای فروش موهای آنان در بازارهای غربی، به ابعاد تکاندهندهتری از فجایعی که در اردوگاههای کار اجباری چین روی میدهد اشاره شد.
(بیشتر بخوانید: تجارت کمونیستهای چینی، با فروش موهای سر هزاران زن مسلمان در بند)
اتانگاتمن، محقق و روزنامه نگار در این خصوص به اپک تایمز گفت: «وقتی زنان غربی از محصولات زیبایی و آرایشی چینی حاوی کلاژن استفاده میکنند، آنها ناخواسته در حال مالیدن بقایای جسم آن زنان بر روی پوست خود هستند.»
به اعتقاد وی، تجارت محصولات مو، صرفاً یک بخش از طیف گستردۀ جدی نقض حقوق بشر در چین است و «این فقط نوک یک کوه یخ است.»
گاتمن میافزاید که «وقتی عمیقتر بررسی کنید شواهدی از کار اجباری، بردهداری جنسی، و عقیمسازی اجباری را مییابید. من تخمین میزنم که هر سال حداقل بیش از ۱۰ هزار زن، قربانی برداشت اجباری اعضای بدن میشوند.»
تحقیقات نهادهای مستقل حامی حقوق بشر، نشان داده است، که رژیم کمونیستی چین، سالها است که در زندانها، اردوگاههای کار اجباری اقدام به برداشت اعضای بدن زندانیان عقیدتی کرده و از این طریق باعث قتل آنان میشود. گاتمن معتقد است که برای تهیه کلاژن مورد نیاز در محصولات آرایشی چینی، از این طریق نیز عمل میشود.
گاتمن، که سالها است روی موضوع نقض حقوق بشر در چین تحقیق میکند، موفق شده است در ترکیه و قزاقستان، با تعدادی از کسانی که پیشتر در ارودگاههای کار اجباری منطقه مسلمان نشین سینکیانگ چین حبس بودهاند، دیدار کند.
الفیدار حنیم، دبیر انجمن اویغورها نیز میگوید که مسلمانان اویغور داخل این اردوگاههای کار اجباری در معرض برداشت اندامها قرار گرفته و از آنها مثل «خوکچه هندی» برای آزمایش استفاده میشود.
او گفت مقامات چین از تکه تکه اویغورها برای کسب درآمد استفاده میکنند. این اردوگاهها را با اردوگاههای کار اجباری زمان آلمان نازی میتوان مقایسه کرد.
وی گفت که باید کشورها ترغیب و آگاه شوند، تا محصولاتی را که از محل کار اجباری یا اردوگاههای کار اجباری در منطقه مسلماننشین سین کیانگ در چین تهیه شده را خریداری نکنند.
این در حالی است که همزمان کارشناسان بهداشت درخصوص بیکیفیت بودن اقلام آرایشی ساخت چین و مضرات آن برای سلامت مصرفکنندگان هشدار دادهاند.
قیمت لوازم آرایشی تقلبی چینی در مقایسه با مارکهای معروف به طور قابل توجهی ارزان است و همین امر موجب استقبال مصرفکنندگان از این محصولات میشود.
به گفته آنان، ترکیبات به کار رفته در فرآوردههای تقلبی نامرغوب و غیر استاندارد میتوانند برای مصرفکننده، بیماریهای پوستی نظیر اگزما و آکنه و در برخی موارد حتی عفونتهای پوستی به همراه بیاورند. وجود موادی مانند سرب و پارابن، در این محصولات یکی از عوامل مخاطره آمیز بودن آنان است.
مطالب مرتبط:
کانادا: تور اتومبیل، چینیها را به خروج از حزب کمونیست چین ترغیب میکند
اینفوگرافیک آزار و شکنجه فالون گونگ در چین
تهیه چهار قلب فقط در ۱۰ روز! افزایش نگرانیها از برداشت اجباری اعضای بدن در چین
تجارت کمونیستهای چینی، با فروش موهای سر هزاران زن مسلمان در بند