بیل گیتس در توییتر اعلام کرد این ماه ۲۰میلیارد دلار وقف بنیاد بیل و ملیندا گیتس خواهد کرد و تا سال ۲۰۲۶ هرسال تا ۹میلیارد دلار برای آن هزینه میکند.
گیتس نوشت: «در جهت آینده قصد دارم تقریبا همه ثروت خود را وقف بنیاد بکنم. من از فهرست ثروتمندترین افراد جهان سقوط کرده و بالاخره خط میخورم.»
به گفته مجله فوربز گیتس هماکنون چهارمین فرد ثروتمند دنیاست و به ارزش ۱۲۹میلیارد دلار دارایی دارد. گیتس همچنین بزرگترین صاحب شخصی زمین کشاورزی در امریکا بوده و مالک بیش از ۲۶۰هزار هکتار زمین است.
گیتس در ادامه توییت خود گفت: «من وظیفه دارم منابع خود را بهگونهای به جامعه بازگردانم که از رنج مردم کاسته شود و زندگیشان بهبود یابد. و امیدوارم دیگر افراد ثروتمند بزرگ نیز در این لحظه به من بپیوندند.»
به گفته فاوندیشنسورس موسساتی مانند بنیاد بیل و ملیندا گیتس از سوی خدمات درآمد داخلی جزو نهادهای ۵۰۱سی۳ معاف از مالیات قرار میگیرند. این موسسات ملزم به پرداخت مالیاتهای فدرال و ایالتی نیستند.
در این وبسایت نوشته شده: «مبتنی بودن نهادها بر بودجه شخصی نوعی مزیت است و آنان را از بررسیهای سازمان خدمات درآمد داخلی الزامی برای موسسات خیریه عمومی مستثنی میکند.»
بیل گیتس، ملیندا فرنچ گیتس، و وارن بافت حدود ۱۲سال پیش کارزار تعهد بخشش را کلید زدند و از افراد ثروتمند خواستند بیش از نیمی از ثروت خود را به افراد نیازمند اهدا کنند. گیتس همچنین در توییتر خود از بافت که یکی از ثروتمندترین افراد جهان است به خاطر کمکهایش طی سالها اخیر به بنیاد بیل و ملیندا گیتس تشکر کرد.
خرید زمین کشاورزی
خرید ۲۱۰۰هکتار زمین کشاورزی در ایالت داکوتای شمالی به ارزش ۱۳.۵میلیون دلار توسط نهاد رد ریور تراست مرتبط با گیتس طی روزهای اخیر حاشیهساز شده است. اما دادستان کل داکوتای شمالی در ۲۹ژوئن فروش زمین را قانونی و آن را همسو با قوانین ایالتی اعلام کرد.
داگ گوئرینگ عضو هیئت کشاورزی ایالت در این رابطه به رسانهها گفت: «از همه جای ایالت و نه فقط آن منطقه شایعات زیادی شنیدهام. مردم عصبانی هستند اما تعدادی از کوره در رفتهاند.»
گیتس در شبکه اجتماعی ردیت در پاسخ به سوال اینکه چرا طی سالهای اخیر بدین حجم زمین خریده گفت: «گروه سرمایهگذاری من اینکار را کرده. به آب وهوا ارتباطی ندارد.»
او همچنین گفت: «بخش کشاورزی حائز اهمیت است. بذرهای پربار به جلوگیری از جنگل زدایی کمک میکند و به افریقا در مواجهه با مشکلات جوی کمک خواهد کرد. ارزان بودن سوختهای زیستی هنوز صددرصد نیست اما اگر ارزان باشد مشکل آلودگی هواپیماها و کامیونها را حل خواهد کرد.»
مطالب دیگر:
هشدار دکتر مالون در مورد پیشنهاد فاوچی برای تزریق دوز چهارم واکسن کووید۱۹
مدیر عامل استارباکس: فروشگاهها در شهرهای بزرگ ایالات متحده دیگر امن نیستند
دکتر جیمز تورپ: مطلقاً هیچ مبنایی برای تزریق آزمایشی واکسن کووید به نوزادان و کودکان وجود ندارد