
مقام ارشد سابق آمریکا: رژیم چین در حال ارتکاب به «حداقل سه نسلکشی» است
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
نویسنده: اپک تایمز
تاریخ انتشار: ۱۴۰۰/۰۹/۲۶
به گفته یک مقام ارشد سابق وزارت امور خارجه، حزب کمونیست چین در حال ارتکاب به حداقل سه نسلکشی، با هدف ریشهکن کردن پیروان فالونگونگ، اویغورها و تبتیها است.
رابرت دِسترو، دستیار سابق وزیر امور خارجه ایالاتمتحده در امور دموکراسی، حقوق بشر و کار، هشتم دسامبر در برنامه «رهبران اندیشه آمریکایی» شبکه اپکتیوی گفت: « افرادی که در چین با آنها سر و کار دارید، قاچاقچی انسان هستند… آنها دارند علیه مردم خودشان مرتکب نسلکشی میشوند.»
«نسلکشی صرفاً کشتار نیست… نابودی هدفمند یک جامعه است.»
فالونگونگ
دسترو گفت تمرینکنندگان فالونگونگ یک جامعه قومی نیستند اما حزب کمونیست چین با «تلاشهای قاعدهمند برای محو و متفرق کردن آنان و وادار کردنشان به پنهان شدن»، ایمانشان را هدف قرار داده است، که نسلکشی محسوب میشود.
فالونگونگ که با نام فالوندافا نیز شناخته میشود، تمرینی معنوی است که شامل تمرینهای مدیتیشن و آموزشهای اخلاقی مبتنی بر سه اصل حقیقت، نیکخواهی و بردباری است. تمرینکنندگان از سال ۱۹۹۹ مورد آزار و شکنجه وحشیانه رژیم کمونیستی چین قرار گرفتهاند.
دسترو گفت مدیتیشن فالونگونگ راهی برای نزدیکتر شدن مردم به فرهنگ اصیل چینی در نظر گرفته میشد. اما در سال ۱۹۹۶ یا ۱۹۹۷، وزارت امنیت دولت چین متوجه شد تعداد تمرینکنندگان فالونگونگ در چین در حال سبقت گرفتن از اعضای حزب کمونیست است. این موضوع آزار و شکنجه آنان را در پیداشت. بر اساس برآوردهای آن زمان، این روش معنوی تا پایان دهه ۱۹۹۰ حدود ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون تمرینکننده را در چین جذب کرده بود.
او گفت: «در چنین جامعه سرکوبگری، نمیتوانید سازمان رقیبی را تحمل کنید که دیدگاه متفاوتی نسبت به ماهیت حزب کمونیست چین دارد…این یک تهدید وجودی است.»

دسترو که اکنون استاد حقوق دانشگاه کاتولیک آمریکا است، اعتقاد دارد «شکی نیست» که فالونگونگ با تعریف یک گروه مذهبی مطابق قوانین آمریکا مطابقت دارد و اگر پیروان آن در ایالات متحده مورد آزار و اذیت قرار میگرفتند، مانند آنچه در چین در جریان است، «همه اعتراض میکردند.»
کارزار سیستمی حزب کمونیست چین برای سرکوب تمرینکنندگان فالون گونگ توسط کارشناسان یک «نسلکشی سرد» نامیده شده است که دلیلش تلاشهای تدریجی و مداوم رژیم برای از بین بردن این گروه مذهبی در دو دهه گذشته بوده است. این اصطلاح در مقابل «نسلکشی داغ» استفاده میشود که هدفش حذف یک گروه در یک دوره کوتاه است.
در سال ۲۰۰۶، ادعاهایی مبنی بر کشتار تمرینکنندگان فالون گونگ بهدست حزب کمونیست چین برای فروش اعضای بدنشان در صنعت پیوند عضو مطرح شد. از آن زمان، تحقیقات متعدد جزئیات وحشتناک این جنایت را تایید کرده است.
دسترو گفت برداشت اعضای بدن نوعی جنایت سازمانیافته و قاچاق انسان محسوب میشود، اما اگر با هدف ریشهکنی یک جامعه خاص انجام شود، تبدیل به نسلکشی میشود.
دادگاه چین، دادگاه مردمی مستقلی به ریاست سر جفری نایس در سال ۲۰۱۹ به این جمعبندی رسید که سالها است رژیم چین در حال ارتکاب به جنایت برداشت اعضای بدن زندانیان عقیدتی، در مقیاسی قابل توجه است. در این گزارش آمده است که «مطمئناً» اندامها از بدن پیروان فالونگونگ تأمین میشوند و «احتمالاً منبع اصلی هستند.»

اویغورها
دسترو گفت اویغورهای شینجیانگ کاملاً از نقض حقوق بشر رنج میبرند. «از ربودن مردم در خیابان، زندانی کردنشان در یک اردوگاه و تحمیل کار اجباری گرفته تا ربودن مردم در خیابان، زندانی کردنشان در یک اردوگاه و برداشت اعضای بدنشان.»
یک دادگاه مستقل مردمی بهنام دادگاه اویغور، نهم دسامبر حکم داد که رژیم چین علیه اویغورها و سایر اقلیتهای مسلمان مناطق غربی شین جیانگ مرتکب نسلکشی میشود.
دادگاه اویغور اعلام کرد حزب کمونیست چین «سیاست عامدانه، قاعدهمند و هماهنگی» را برای کاهش جمعیت اویغورها در منطقه در نظر گرفته است و برای این منظور، از اقدامات سرکوبگرانهای چون دستگیری دستهجمعی، جدایی خانوادهها، عقیمسازی و کار اجباری بهره میگیرد.
دسترو در مورد تبلیغات سیاسی حزب در شین جیانگ گفت: «دامنه و عمق انحطاط حقوق بشر در آنجا غیرقابل باور است.»
دسترو معتقد است اویغورها نیز سرنوشتی چون تبتیها خواهند داشت که رژیم چین دائم به فرهنگشان حمله میکند تا آن را ریشهکن کند. او میگوید که این «بخشی از تعریف نسلکشی» است.

تبتیها
حزب کمونیست چین تبت را در سال ۱۹۵۰ تصرف کرد. این منطقه بهلحاظ تاریخی، محل زندگی قوم تبت محسوب میشود که به سنتهای منحصربهفرد بودایی پایبند هستند. این رژیم از زمان تصرف تبت، کارزاری تبلیغاتی برای از بین بردن میراث فرهنگی و مذهبی منحصربهفرد این منطقه و مردمانش آغاز کرده است.
دسترو گفت حزب کمونیست چین در تلاش برای از بین بردن فرهنگ تبت، از ابزار کنترل جمعیت استفاده میکند، اجازه نمیدهد کودکان زبان تبتی را بیاموزند و در تلاش است بر تربیت راهبان بودایی و همچنین جانشینی و تناسخ دالاییلاما کنترل داشته باشد.
او گفت مطبوعات غربی نقض حقوق بشر تبتیها را بهطور پیوسته پوشش ندادهاند، به همین دلیل است که مردم اغلب چیزی در اینباره نمیشنوند.
دسترو در آخر اظهار عقیده کرد که جهان غرب در هنگام معامله با چین، نباید تجارت را جدا از حقوق بشر بداند. دولتها نباید محصولاتی را بخرند که با کار اجباری تولید شدهاند.
«قانون فعلی آمریکا واردات هرچیزی را که با بردهداری تولید شده باشد، ممنوع کرده است. آیا قرار است این قانون را اجرا کنیم یا خیر؟ اگر قرار نیست اجرایش کنیم، در مورد فشار سیاسی بر چین با من صحبت نکنید. در این موضوع واقعاً تظاهر میشود.»
مطالب دیگر:
اسناد محرمانه فاش شده دال بر نسلکشی تمرینکنندگان فالون گونگ بهدست رژیم چین
هولوکاست جدید: نسلکشی اویغورها و پیروان فالون گونگ در چین
«نسلکشی آرام» موضوع گزارش جدید برداشت اعضای بدن در چین