Asset 2

تجمع معترضان در فرودگاه هنگ کنگ با شعار «هنگ کنگ را آزاد کنید!»

تجمع روز ۲۶ ژوئیه در هنگ کنگ در اعتراض به نفوذ چین در دولت هنگ کنگ (Billy H.C. Kwok/Getty Images)
تجمع روز ۲۶ ژوئیه در هنگ کنگ در اعتراض به نفوذ چین در دولت هنگ کنگ (Billy H.C. Kwok/Getty Images)
تجمع روز ۲۶ ژوئیه در هنگ کنگ در اعتراض به نفوذ چین در دولت هنگ کنگ (Billy H.C. Kwok/Getty Images)

روز جمعه ۲۶ ژوئیه،  صدها معترض در هنگ کنگ، با تجمع در فرودگاه و در دست داشتن پلاکاردهایی به ادامه نفوذ رژیم چین در هنگ کنگ اعتراض کردند و شعار « هنگ کنگ را آزاد کنید » سر دادند.

این تجمع در حالی روی داد که سنگاپور در همسایگی هنگ کنگ به اتباع خود هشدار داده بود که به بخش‌هایی از هنگ کنگ که امکان تظاهرات وجود دارد سفر نکنند.

مقام‌های فرودگاه هنگ‌کنگ نیز گفتند، این اعتراضات بر فعالیت این فرودگاه و پروازها اثری نگذاشته اما به مسافران توصیه کردند تا برای جلوگیری از احتمال اختلال در پرواز، زودتر به فرودگاه بیایند.

برخی از معترضان که کلاه کاسکت به سر داشتند، در سالن ورود فرودگاه تحصن کرده و پلاکارد‌هایی در دست داشتند که در آن از دولت هنگ‌کنگ خواسته بودند لایحه استرداد را به صورت کامل ملغی کند.

عموم مردم، گردشگران و پرسنل فرودگاه، خلبانان، خدمه پرواز اقدام به امضای بیانیه و درخواستی کردند که معترضین برای ارسال به دولت هنگ کنگ نوشته بودند.

با توجه به هشداری که دولت سنگاپور به شهروندان خود مبنی بر عدم سفر به بخش‌‌‏هایی از هنگ کنگ داده است، یکی از پرسنل پرواز فرودگاه هنگ کنگ به نام جرمی تام به رویترز گفت که فرودگاه مستقیم‌ترین راه برای همه گردشگران است که متوجه شوند در هنگ کنگ چه اتفاقاتی در حال وقوع است. وی افزود جهان در چند هفته گذشته ما را تماشا کرده است.

در هفته‌های گذشته در هنگ کنگ تظاهرکنندگان در چندین تجمع عظیم میلیونی و با پوشیدن لباس‌های سیاه، نگرانی خود را درباره افزایش نفوذ چین به هنگ‌کنگ و به خصوص درباره لایحه استرداد مظنونان برای محاکمه به چین، مطرح کردند.

طبق لایحه استرداد، مظنونان برای محاکمه باید به چین فرستاده ‌شوند. بنابراین این نگرانی وجود دارد که چین با این لایحه، مخالفان سیاسی خود را هدف قرار دهد. منتقدان معتقدند که این لایحه می‌تواند منجر به تضعیف استقلال قضایی هنگ‌کنگ شود.

در جریان برخی از اعتراضات، پلیس هنگ کنگ به مقابله با معترضان پرداخت که در نتیجه ده‌ها نفر مجروح شدند. این اقدام پلیس با انتقاد گروه‌های حامی حقوق بشر، از جمله عفو بین الملل روبرو شد.

مطالب دیگر:

چطور مانند یک سامورایی آرامش خود را حفظ کنید

بیست سال ایستادگی فالون‌گونگ برابر آزار و شکنجه : عهد و پیمان به وجدان انسانی

تحریم « داستان اسباب بازی‌ ۴ » توسط هزاران مادر

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی