Search
Asset 2

براساس ارزیابی‌های مدیر اطلاعات ملی آمریکا، چین در انتخابات ۲۰۲۰ دخالت کرده است

تحلیلگران براساس ارزیابی‌های مدیر اطلاعات ملی آمریکا، چین در انتخابات ۲۰۲۰ دخالت کرده است مدیریت سازمان سیا (CIA)، تحلیلگران را تحت فشار قرار
جان راتکلیف، مدیر اطلاعات ملی آمریکا (Gabriella Demczuk-Pool/Getty Images)

بر اساس نامه‌ای که به کنگره ارسال شده، جان راتکلیف، مدیر اطلاعات ملی (DNI) ارزیابی کرد که چین در انتخابات فدرال سال ۲۰۲۰ دخالت کرده است. در حالی که مدیریت سازمان سیا (CIA)، تحلیلگران را تحت فشار قرار داده است تا از این ارزیابی صرف‌نظر کنند.

در نامه (pdf)، راتکلیف ادعا می‌کند که اطلاعات مربوط به دخالت چین در انتخابات توسط مدیریت سازمان سیا سرکوب شده است، و اینکه مدیر این سازمان تحلیلگران را تحت فشار قرار داده است تا حمایت خود را از این ارزیابی پس بگیرند.

مدیر اطلاعات ملی با استناد به گزارشی از سوی باری زولاف، مأمور رسیدگی به شکایات مردم علیه دولت در جامعه اطلاعاتی  گفت برخی از تحلیلگران تمایلی به تعریف اقدامات چین به‌عنوان دخالت در انتخابات ندارند زیرا آنها با سیاست‌های رئیس جمهور دونالد ترامپ مخالف هستند.

واشنگتن اگزمینز، نامه راتکلیف و زولاف را در ۱۷ ژانویه، ده روز پس از انتشار گزارش اصلی در مورد این اسناد، منتشر کرد. سازمان اطلاعات ملی به درخواست اپک تایمز برای احراز هویت اسناد پاسخ نداد.

راتکلیف نوشت: «بر اساس همه منابع اطلاعاتی موجود، با تعاریفی که بطور مداوم اعمال می‌شود، و مستقل از ملاحظات سیاسی یا فشار بیجا – جمهوری خلق چین سعی در تأثیرگذاری در انتخابات فدرال سال ۲۰۲۰ ایالات متحده داشته است.»

گزارش زولاف، همراه با ارزیابی جامعه اطلاعاتی از دخالت در انتخابات سال ۲۰۲۰ در ۷ ژانویه به کنگره ارسال شده است. در این گزارش (pdf)، زولاف اظهار داشت: تحلیلگرانی که در مورد روسیه و چین کار می‌کنند، استانداردهای متفاوتی را در گزارش خود درباره دخالت در انتخابات اعمال کردند. در حالی که به فعالیت‌های روسیه به‌عنوان دخالت واضح در انتخابات برچسب می‌زنند، این تحلیلگران تمایلی به انجام چنین کاری برای چین نداشتند.

زولاف نوشت: «با توجه به تفاوت در نحوه‌ای که تحلیلگران، روسیه و چین را مورد ارزیابی قرار دادند، تحلیلگران چین، در ارزیابی اقدامات چین به عنوان نفوذ یا دخالت ناروا مردد به‌نظر می‌رسند.» «به نظر می‌رسید این تحلیلگران تمایلی به ارائه تحلیل‌های خود در مورد چین ندارند زیرا آنها تمایل به مخالفت با سیاست‌های اداره کل خود را ندارند، آنها در واقع می‌گویند، من نمی‌خواهم اطلاعات ما برای حمایت از آن سیاست‌ها استفاده شود.»

مطالب دیگر:

 جهان باید علیه نقض حقوق بشر در چین متحد شود

کاخ سفید فهرست دستاوردهای دوران ریاست جمهوری ترامپ را به نمایش گذاشت

مدیر عامل شرکت گویا: «آنها می‌خواهند فرهنگ، تاریخ و آزادی ما را بگیرند.»

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی