کانادا در مقایسه با کشورهای دیگر کمتر تحت تاثیر آلودگی هوا قرار گرفته است.
بر طبق تحقیقات اخیر لنست Lancet، از هر شش مرگ در ۲۰۱۵ – تقریبا ۹ میلیون – یک مرگ مرتبط با آلودگی هوا بوده است. بیشتر قربانیان بیماریهایی ریوی نداشته و عوامل مرگ، بیماریهایی همانند حمله قلبی، سکته مغزی و … بوده است.
به گزارش سیتیوی نیوز، مطالعات نشان داده است که عوامل اصلی مرگهای زودرس آلودگی هوا است. بالغ بر شش و نیم میلیون انسان به دلیل آلودگی هوا در سال ۲۰۱۵ در گذشتهاند. در مقایسه، آلودگی آب و آلودگیهای محیطی کار به ترتییب ۱.۸ میلیون و ۰.۸ میلیون قربانی به جا گذاشته است.
کانادا در ردهی هفتم، جزو کشورهایی است که کمترین مرگ و میر را از آلودگی هوا تجربه میکنند. کشورهایی همانند ترینیداد و توباگو، نیوزلند، باربادوس، فنلاند، سوییس و برونئی در ردههای بالاتر هستند.
بیشتر مرگهای زودرس متعلق به طبقات متوسط و پایین جامعه است. این آمار در کشور های صنعتی همانند چین، هند و کنیا حتی بالاتر است.
بنگلادش بالاترین آمار مرگ به دلیل آلودگی هوا را در سال ۲۰۱۵ داشته است، بالغ بر ۲۶.۵۷ درصد.
بعد از بنگلادش کشورهایی همانند سومالی، چاد و هند در لیست قرار دارند.
بالاترین آمار مرگ از هر صد هزار نفر بخاطر آلودگی هوا به کشور سومالی تعلق دارد.
به گزارش سیتیوی و به نقل از ریچارد فولر، رئیس لوست، «آمار خوب کانادا نباید این برداشت اشتباه را ایجاد کند که کانادا از عواقب و مشکلات آلودگی هوا در امان است. چرا که این سموم توسط هوا و آب به همه جا میتواننند انتقال پیدا کنند و خط مرزی این سموم را محدود نمیکند.»
کاترین مککنا، وزیر محیط زیست و آب و هوای کانادا گفت که «روشهای گوناگونی در مبارزه با آلودگی هوا اتخاذ شده است. ازجمله دور خارج کردن دستگاههای برقی سوخت فسیلی، جلوگیری از خروج زیاد گاز متان و بررسی وسایل حمل و نقل عمومی …»
مطالب دیگر:
ادعای دروغ چین در توقف برداشت اعضای بدن از زندانیان محکوم به اعدام