(freena.ir)
علیرضا امری کاظمی، عضو شورای جهانی ژئوپارکهای یونسکو اعلام کرد هشت ژئوپارک جدید از کشورهای ایران، مکزیک، چین، اسپانیا، فرانسه و کره جنوبی به شبکه ژئوپارکهای جهانی یونسکو پیوستند.
مسئول پرونده ثبت جهانی ژئوپارک قشم معتقد است که ژئوپارک قشم که در سال ۱۳۸۵ برای نخستین بار عضو شبکه جهانی شده و در سال ۱۳۹۱ از این شبکه خارج شده بود، با تلاشهای شبانهروزی جامعه محلی، کارشناسان و مدیران و با حمایت کامل مدیریت عامل سازمان منطقه آزاد قشم موفق شد دوباره به این عنوان ارزشمند دست یابد.
او میگوید: «رسیدن به این جایگاه هر چند اهمیت بالایی دارد، اما مهمتر از آن، حفظ ژئوپارک و استمرار حرکت مثبت آن به سوی رونق اقتصادی و توانمندسازی جامعه محلی از طریق توسعه گردشگری و حفاظت از میراث زمین شناختی منطقه است.»
همچنین علیرضا امری کاظمی، پذیرفته شدن قشم دراین شبکه جهانی را حائز اهمیت دانسته و معتقد است که یونسکو چهار سال دیگر ژئوپارک قشم را مورد ارزیابی قرار خواهد داد و در صورتی رأی به ماندن آن در فهرست جهانی خواهد داد که این ژئوپارک در راه تحقق اهداف و برنامه های خود موفق عمل کرده باشد.