روز ۱۷ ژوئیه، یکی از تمرین کنندههای روش معنوی فالونگونگ، که در چین به خاطر اعتقادات خود توسط حزب کمونیست مورد آزار و شکنجه قرار گرفته بود، به همراه ۲۷ نفر از معتقدین به ادیان مختلف که به شکلهای گوناگون در سرزمینهای مختلف به خاطر ایمانشان مورد آزار قرار گرفتهاند، با رئیس جمهور ایالات متحده دیدار و گفتگو کرد.
خانم یوها ژانگ، ۵۹ ساله و یک استاد دانشگاه، بیش از ۷ سال در زندانهای چین به خاطر اینکه دست از عقاید خود نمیکشید، مورد آزار و شکنجه قرار گرفت و در نهایت توانست در سال ۲۰۱۵ به آمریکا بگریزد.
فالون گونگ، که همچنین به عنوان فالون دافا نیز شناخته میشود، یک روش تزکیه سنتی چینی است که شامل تمریناتی مانند مدیتیشن میشود و بر اساس اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری است. این روش در سال ۱۹۹۲ به مردم چین معرفی شد و به خاطر تأثیرات مثبت آن روی سلامتی جسمی و ذهنی مردم، به سرعت گسترش یافت و راه خود را از چین به بیش از ۸۰ کشور گسترش داد.
اما رژیم کمونیستی چین ۲۰ سال است که مردمی که در چین به این تمرین گرایش دارند را به شدت مورد آزار و اذیت قرار میدهد. به طوری که در تمام این مدت صدها هزار نفر از آنان در زندانها، اردوگاههای کار اجباری و مراکز شستشوی مغزی حبس هستند و به خاطر اینکه عقاید خود را رها کنند شکنجه میشوند.
دیدار اخیر ترامپ، با خانم یانگ و نیز افرادی از ۱۷ کشور دیگر شامل چین، کره شمالی، سودان و برمه، در کاخ سفید روی داد.
این نخستین بار است که یک تمرین کننده فالون گونگ با یک مقام عالی رتبه کشور در جلسهای رسمی دیدار میکند. خانم ژانگ به رئیس جمهور آمریکا گفت که همسرش، که او نیز یک تمرین کننده فالون گونگ است، همچنان در زندان سوجو در استان جیانگسو چین زندانی است.
ژانگ گفت : « برداشت اجباری اعضای بدن زندانیان همچنان ادامه دارد، بنابراین ما باید اقدامی کنیم ». وی افزود کلمات توان انتقال واقعیت را ندارند.
ژانگ همچنین به ترامپ در مورد یکی دیگر از تمرینکنندگان زندانی شده در همان مرکز گفت که یک روز پس از آزاد شدن درگذشت. او گفت، قبل از اینکه وی فوت کند، مقدار زیادی خونریزی داشت.
ترامپ در این جلسه گفت « هر یک از شما به خاطر ایمان خود رنج فوقالعاده زیادی بردهاید. شما اکنون شاهد اهمیت ارتقای آزادی مذهبی در سراسر جهان هستید. »
افراد دیدارکننده با ترامپ به این دلیل شرکت در کنفرانسی در خصوص آزادی مذاهب که روزهای ۱۶ تا ۱۸ ژوئیه در واشنگتن برگزار شد در این شهر حضور داشتند.
در جستجوی عدالت
خانم ژانگ، استاد سابق دانشگاه نانجینگ چین، در جلسه روز ۱۷ ژوئیه افزود که او در زندان شکنجههای مختلفی را تحمل کرد. از جمله شوک الکتریکی مداوم، محرومیت از خواب، تزریق اجباری داروهای ناشناخته، و اجبار به ساعتها دویدن زیر آفتاب سوزان.
همسر خانم ژانگ، آقای ژنگیو ما، که یک مهندس است، در حال حاضر در زندان سوژو، در استان جیانگسو، به مدت سه سال است که حبس است. دلیل زندانی شدن وی، نوشتن نامه به رهبران ارشد حزب کمونیست برای پایان آزار و اذیت فالون گونگ بوده است. از زمان محکومیت وی در سال ۲۰۱۷ تا کنون هیچ خبری از او در دست نیست.
خانم ژانگ در این جلسه گفت « من نگران همسرم هستم. چرا که ممکن است مانند هزاران تمرین کننده دیگر فالون گونگ ، تا حد مرگ شکنجه شود. یا اینکه مانند شمار نامعلومی از آنان، هدف برداشت اجباری اعضای بدن قرار گیرد. »
خانم ژانگ در ادامه اشاره کرد به جنایاتی که رژیم چین سالهاست از طریق برداشت اجباری اعضای بدن تمرینکنندگان فالون گونگ انجام داده است.
گزارشها و تحقیقات متعددی اثبات کرده است که حزب کمونیست چین از سال ۱۹۹۹، توسط بیمارستانها، زندانها و اردوگاههای کار اجباری اقدام به برداشت اندام حیاتی بدن دهها هزار انسان زنده کرده و این گونه باعث قتل آنان شده است. مسلمانان اویغور، ساکنان تبت و زندانیان عقیدتی بخشی از قربانیان هستند. اما عمده قربانیان کسانی بودهاند که روش معنوی فالون گونگ را تمرین میکنند.
در ژوئن ۲۰۱۹، مقامات یک دادگاه مردمی در لندن پس از بررسی و تحقیقی یک ساله، به اتفاق آرا به این نتیجه رسیدند که در چین زندانیان عقیدتی در مقیاسی وسیع، با هدف برداشت اندامهای حیاتیشان به قتل میرسند و این جنایات همچنان ادامه دارد. این دادگاه چین را به نسل کشی متهم کرد.
خانم ژانگ گفت که بسیاری از مقامات چینی دخیل در این جنایات همچنان در مناصب خود مشغول به کار هستند و حتی به خاطر آزار و شکنجه تمرین کنندگان فالون گونگ از طرف حکومت خود ترفیع مقام میگیرند.
وی گفت « من امیدوارم که دولت ایالات متحده، رسانههای بین المللی و گروههای حقوق بشر بتوانند موجب آزادی همسرم و صدها هزار نفر از دیگر تمرین کنندگان بیگناه فالون گونگ، که در چین حبس هستند، شوند. »
مطالب دیگر:
فالون دافا، تمرینی معجزهآسا برای سلامتی جسم و ذهن
فالون گونگ، مدیتیشنی آرام و محبوب
ترامپ : نمایندگان زن کنگره میتوانند بروند یا بمانند، اما یک شرط دارد
در اوج سردی روابط چین و کانادا، چین یک کانادایی دیگر را دستگیر کرد