اتاق خواب دیلن باکنر مثل اتاق نوجوانان معمولی به نظر میرسد، پر از جوایز ورزشی و دیوارهایی پر از پوسترهای ستارههای فوتبال.
کریس باکنر، پدر دیلن، به عکسها و اسباب بازیهای یوزپلنگ اشاره کرده و میگوید دیلن این حیوان را به دلیل سرعت زیادش دوست داشت. او به ماکت بزرگی از یک ماهی نیز اشاره کرده و میگوید هم اندازه با اولین ماهی است که با دیلن گرفته بودیم.
از زمان مرگ دیلن، یعنی سه ماه پیش، تقریباً همه چیز در اتاق دست نخورده مانده است. چرا که والدینش میخواهند خاطرات دیلن را حفظ کنند.
این پسر ۱۸ ساله در ۷ ژانویه، در اثر افسردگی که با قرنطینه ناشی از پاندمی توسط دولت تشدید یافته بود، خودکشی کرد. دیلن وارد هتلی در فاصله نه چندان دور از خانهاش شده و به زندگی خود پایان داد.
پدرش به اپک تایمز گفت: «هیچ تردیدی ندارد» که تعطیلی مدرسه و دستور دولت برای قرنطینه خانگی طولانی، سلامت روانی دیلن را روز به روز وخیمتر کرد تا جایی که به نقطه پایان و بیبازگشت رسید.
کریس گفت گاهی همسرش، کارن، به دنبال راهی برای تسکین غم از دست دادن پسرشان، روی تخت دیلن میخوابد. او گفت که داستان پسرش را تعریف میکند تا والدین را از سلامت روانی فرزندانشان آگاه کرده و شاید در آینده یک زندگی را نجات دهد.
قرنطینههای ناشی از کووید۱۹در سراسر کشور و دنیا، باعث افزایش مشکلات سلامت روان به ویژه در میان جوانان شده است. این مشکلات ناشی از محرومیت از ارتباطات حضوری، منع خروج آزادانه از خانه، و همچنین حضور اجباری در جلسات تحصیلی آنلاین و طولانی مدت در برنامه زوم مرتبط است.
متخصصان پزشکی و روانپزشکی به طور فزایندهای نگران آسیبهایی هستند که این بیماری همه گیر برای نسل بعد ایجاد کرده است.
پزشکان گزارش کردهاند که کودکان – برخی از آنها در سن ۸ سالگی – در بحبوحه بیماری همهگیر در معرض دویدن عامدانه در ترافیک، مصرف بیش از حد قرص، و خودآزاری قرار دارند. یک مدیر اجرایی مراقبتهای بهداشتی در آگوست سال گذشته به اپک تایمز گفت: بحران سلامت روان «اکنون یک اپیدمی در میان پاندمی محسوب میشود.»
مطالب دیگر:
فشار چین بر شرکتها و دولتهای خارجی برای نادیده گرفتن نقض حقوق بشر
احزاب مخالف از دولت آلمان خواستند بازیهای المپیک زمستانی پکن را تحریم کند