Search
Asset 2

راههای برقراری ارتباط خوب با دیگران

راههای برقراری ارتباط خوب با دیگران
راههای برقراری ارتباط خوب با دیگران

نحوه برقراری ارتباط با دیگران در موفقیت های شغلی و یا زندگی، بسیار حائز اهمیت می باشد. از این رو، در اینجا چند روش از دیدگاه ایوان مایزنر، در رابطه با چگونگی ارتباط بهتر با دیگران را مطرح می نماییم:

شنونده خوبی باشید

موفقیت ما در ارتباط با دیگران به این بستگی دارد که چقدر خوب بتوانیم حرف آن ها را گوش بدهیم و آن ها را بشناسیم. هر چه شما و طرف مقابلتان سریع تر بتوانید یکدیگر را بشناسید، با سرعت خواهید توانست رابطه ای ارزشمند خلق کنید.

رویکرد مثبتی در ذهنتان ایجاد کنید

رویکرد شما نسبت به امور کلی، اولین چیزی است که مردم از شما می بینند. اگر رویکردی منفی نسبت به اوضاع داشته باشید، باعث می شود که مردم از شما خوششان نیاید و از شما دور شوند. در عوض یک رویکرد مثبت باعث می شود که مانند آهن ربا عمل کنید. دیگران دوست دارند دور و بر شما باشند و شما را به دوستان و آشنایانشان نیز معرفی کنند.

برای کمک به دیگران تلاش کنید

برای دیگران مهم نیست که چقدر چیزی را بلد هستید؛ این مهم است که چقدر برای آن ها اهمیت قائل هستید. کمک کردن به دیگران به آن ها نشان می دهد که برایشان اهمیت قائلید. مردم دوست دارند با افرادی ارتباط برقرار کنند که رویکردی همکاری-محور داشته باشد.

صادق و اصیل باشید

می توانید به دیگران کمک کنید، یا گوش شنوایی برای حرف هایشان داشته باشید، اما اگر واقعا به آن ها علاقه ای نداشته باشید، آن ها متوجه خواهند شد! افرادی که رابطه ی خوبی با دیگران برقرار می کنند می دانند که چطور باید صادقانه رفتار کنند. همه ی ما افرادی را دیده ایم که می خواهند صمیمانه رفتار کنند اما مشخص است که دارند ادا در می آورند. ادا در آوردن هیچ گاه ماندگار نیست.

پیگیری کنید

پیگیر رابطه باشید. وقتی بحث ارتباط با دیگران پیش می آید، پیگیری اهمیت زیادی می یابد.

معتمد بودنتان را ثابت کنید

در روابط کاری، معتمد بودن اهمیت بالایی دارد. زمانی که شخصی را به کسی معرفی می کنید، دارید آبرویتان را گرو می گذارید. باید بتوانید به آن ها اعتماد داشته باشید تا مطمئن باشید که آبرویتان در خطر قرار نمی گیرد.

قابل دسترسی باشید

ساخت شبکه های ارتباطی کارآمد نیازمند این است که قابل دسترسی باشید. قابل دسترس بودن برای افرادی که با شما در ارتباطند، اهمیت دارد.

دکتر فرحناز کیان ارثی؛ روانشناس و مشاور خانواده

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی