Search
Asset 2

رزونانس: رمز و راز و علم افزایش ایمنی بدن انسان

رزونانس می‌توانیم با صدا شروع کنیم. همانطور که می‌دانیم، صدا فرکانس‌های متفاوتی دارد. به‌عنوان مثال، صدای بلند تیز است، در حالی که صدایی ب
(Photo by Merlin lightpainting from Pexels)

پاندمی ۱۸ ماه است که ادامه داشته است و آخرین موج عفونت‌ها در هند، تایوان، سرزمین اصلی چین و سایر نقاط گسترش یافته است. هم‌زمان، انواع جدیدی از ویروس با افزایش میزان عفونت و قابلیت انتقال ظاهر شده است. این موضوع همچنین ویژگی و اثر واکسن‌ها را کاهش داده است. ازآنجاکه هیچ داروی معجزه‌آسایی در دسترس نیست، آیا می‌توانیم ایمنی افراد را در برابر ویروس افزایش دهیم و ویروس‌ها را به‌طور کامل دفع کنیم؟

در حقیقت، افرادی بوده‌اند که بدون درمان پزشکی از عفونت‌های کووید۱۹ بهبود یافته یا به سرعت بهبود یافته‌اند. چگونه اتفاق افتاد؟

همانطور که در ادامه ذکر می‌شود، دانشمندان دریافتند که دی‌ان‌ای انسان به‌ غیر از صرفاً ثبت اطلاعات ژنتیکی ظاهراً عملکردهای بیشتر دیگری هم دارد.

با جمع‌آوری اطلاعات مربوطه، درحال حاضر این احتمال وجود دارد که راه‌هایی برای تقویت ایمنی وجود داشته باشد. امیدوارم بحث‌های این مقاله شما را به سفری به سوی سلامتی و درکی بیشتر درباره زندگی برساند.

این موضوعی بسیار مهم است زیرا انواع نوظهوری از ویروس اثر واکسن را کاهش داده است. با توجه به فقدان داروهای جادویی، بهبود ایمنی می‌تواند برای مقابله با ویروس برای ما بسیار مهم باشد.

۱. انواع رزونانس

بیایید پدیده رایج رزونانس را مرور کنیم، یعنی زمانی که ارتعاش یک سیستم فیزیکی باعث ارتعاش سیستم فیزیکی دیگری می‌شود. به عبارت دیگر، وقتی فرکانس‌های دو جسم یکسان باشد، ارتعاش به‌راحتی می‌تواند از یکی به دیگری منتقل شود. رایج‌ترین شکل رزونانس، رزونانس صوتی است. انواع مختلفی از رزونانس در زندگی ما وجود دارد، مانند سازهای موسیقی، پاسخ پرده گوش به صدا و رزونانس در مدارهای الکتریکی.

می‌توانیم با صدا شروع کنیم. همانطور که می‌دانیم، صدا فرکانس‌های متفاوتی دارد. به‌عنوان مثال، صدای بلند تیز است، در حالی که صدایی با فرکانس پایین، عمیق است. در واقع گرما، نور خورشید، فعالیت ذهنی، احساسات، افکار، کلمات، بدن انسان و جهان همه امواجی با فرکانس هستند. بنابراین، آیا ذهن و احساس می‌توانند رزونانس فیزیکی داشته باشند؟ این موضوع جالبی است زیرا به سلامت و مصونیت ما مربوط می‌شود. بعداً به این مبحث برمی‌گردیم.

در اینجا چند آزمایش وجود دارد.

بکستر: احساسات و دی‌ان‌ای

کلیو بکستر، متخصص بازجویی سازمان اطلاعات مرکزی (سیا) بیشتر به‌خاطر آزمایشاتش با گیاهان در دهه ۱۹۶۰ مشهور بود. او در سال ۱۹۶۶، گیاهانی را که احساسات را نشان می‌دهند، احساس درد می‌کنند و ادراک فراحسی (ESP) را نشان می‌دهند، کشف و ثبت کرد. او با اشاره به آن به‌عنوان درک اولیه، کار خود را در مجله بین المللی پاراسایکولوژی در سال ۱۹۶۸ منتشر کرد.

در آزمایش دیگری که بکستر انجام داد، نمونه‌های دی‌ان‌ای را از داوطلبان گرفت و آنها را به یک سنسور وصل کرد تا تغییرات ایجادشده را ثبت کند. وقتی داوطلبان در اتاق دیگری می‌رفتند و تغییرات احساسی را تجربه می‌کردند، نمونه‌های دی‌ان‌ای آنها نیز در همان زمان واکنش الکتریکی قوی داشتند. به این معنا که احساسات انسان می‌تواند فرکانسی را ایجاد کند که توسط دی‌ان‌ای آنها در فضا دریافت می‌شود و رزونانس ایجاد می‌کند.

مردم آموخته‌اند که روحیه خوب به بهبود سلامت و ایمنی کمک می‌کند. اما برای مقابله با انواع فشار روانی در زندگی، به‌ویژه در مواجهه با تهدید ناشی از پاندمی، مدیریت احساسات آسان نیست.

آیا ممکن است امواجی در جهان وجود داشته باشد که باعث ایجاد رزونانس مثبت در ما و دی‌ان‌ای ما شود؟ اگر چنین باشد، می‌تواند از جهات مختلف برای ما سودمند باشد. پس کجا می‌توانیم آن را پیدا کنیم؟

بیایید به آزمایش دوم نگاه کنیم.

رین: نیت ذهن و دی‌ان‌ای

گلن رین، زیست‌شناسی که در دانشگاه لندن تحصیل کرده است، دریافت که ذهن انسان می‌تواند ساختار دی‌ان‌ای را تحت تأثیر قرار دهد.

به طور معمول، دی‌ان‌ای به شکل مارپیچ دوگانه وجود دارد. هنگامی که دی‌ان‌ای تکثیر می‌شود، آسیب می‌بیند یا تغییر ماهیت می‌دهد، از حالت باز‌شده خارج می‌شود. چنین تغییرات ساختاری بازشدن و بسته‌شدن را می‌توان با جذب‌کنندگی در ۲۶۰ نانومتر اندازه‌گیری کرد.

در آزمایش رین، نمونه‌های دی‌ان‌ای، مانند دی‌ان‌ای جنینی انسان، در آب دیونیزه با تصفیه قرار گرفتند تا بخشی از دی‌ان‌ای باز شود (تغییر ماهیت داده شود). سپس چند داوطلب نمونه‌های دی‌ان‌ای را با ذهنیتی قوی برای بازکردن یا بستن دی‌ان‌ای مشاهده کردند. در نتیجه، بین ۲ تا ۱۰درصد نمونه‌ها دارای تغییرات ساختاری بودند، در حالی که تنها ۱ درصد از نمونه‌ها در گروه کنترل (جایی که داوطلبان بدون استفاده از ذهنیت به نمونه‌ها خیره شده بودند) تغییر کردند.

این یافته ارتباط نزدیک بین ذهن انسان و دی‌ان‌ای را نشان داد. یکی از توضیحات احتمالی این است که فعالیت‌های ذهنی امواج هستند که توسط دی‌ان‌ای قابل تشخیص بوده و رزونانس ایجاد می‌کنند.

رونانس شومان

دانشمندان بسیار زیادی فرکانس‌های زمین را مورد بررسی قرار داده‌اند. یکی از آنها نیکولا تسلا و دیگری وینفرد اتو شومان بود.

تسلا مخترع، مهندس برق و مهندس مکانیک آمریکایی بود. او در سال ۱۸۹۹، آزمایشگاه خود را به کلرادو اسپرینگز منتقل کرد، که در آنجا می‌توانست برق با ولتاژ بالا را در مناطق مرتفع مورد بررسی قرار دهد. او دریافت که زمین یک رسانا است و رعد و برق مصنوعی را تولید کرد.

تسلا علاوه‌بر کار روی جریان متناوب (AC)، همچنین تلاش زیادی برای مطالعه توزیع برق بی‌سیم و ارتباطات بی‌سیم انجام داد. او براساس نتایج تجربی و محاسباتش، فرکانس زمین را نزدیک به ۸ هرتز تخمین زد.

این موضوع توسط وینفرد اتو شومان فیزیکدان آلمانی در دهه ۱۹۵۰ بیشتر مورد بررسی قرار گرفت. به‌طور خاص‌تر، این مجموعه‌ای از نقاط اوج طیف در بخش فرکانس بسیار پایین (ELF)   از طیف میدان الکترومغناطیسی زمین بود که به رزونانس شومان (SR)  معروف است.

در واقع، فضای بین سطح زمین و لایه رسانای یونوسفر به‌عنوان هادی‌موج بسته عمل می‌کند، در حالی که بُعدهای زمین باعث می‌شود که این هادی‌موج به‌عنوان یک حفره رزونانس برای امواج الکترومغناطیسی عمل کند. این حفره به‌طور طبیعی توسط جریان‌های الکتریکی در رعد و برق تحریک می‌شود. مود بنیادین، موج ایستایی در حفرۀ زمین-یونوسفر با طول موج مساوی با محیط زمین است. مود پایین‌ترین فرکانس، ۷.۸۳ هرتز است.

جالب اینجاست که فرکانس زمین تقریباً برابر با فرکانس بخش هیپوکامپ در مغز انسان است. تسلا زمانی نوشت: «امواج آلفای مغز انسان در این محدوده عمل می‌کنند و رزونانس الکتریکی زمین بین ۶ تا ۸ هرتز است. بنابراین، کل سیستم بیولوژیکی ما – مغز و خود زمین – در فرکانس‌های یکسان کار می‌کنند.»

نشان داده شده است که آسیب به هیپوکامپ باعث از دست دادن حافظه می‌شود و حس جهت‌یابی را ضعیف می‌کند. علاوه‌بر این، دانشمندان ژنراتورهای کوچکی را برای فضانوردان طراحی کردند که با خود حمل کنند تا وضعیت فیزیولوژیکی‌شان را حفظ کند.

۲. تعاملات رزونانس
دی‌ان‌ای و امواج

پیتر گاریایف بیوفیزیکدان و زیست‌شناس مولکولی، درباره فناوری لیزر، ماده تاریک، ساختار نانو، ابر رسانایی، اشعه کیهانی و نجوم گاما تحقیق کرده است.

در یک آزمایش، گاریایف نشان داد که دی‌ان‌ای می‌تواند پروتون‌ها را جذب کند. او پس از قراردادن دی‌ان‌ای در ظرف کوارتز، نمونه را با نور لیزر ضعیف مواجه کرد. یک ابزار تشخیص نشان داد که دی‌ان‌ای مانند اسفنجی که آب را جذب می‌کند، همه پروتون‌ها را جذب کرده بود.

انرژی نور به‌جای فقط عبور، می‌تواند مانند آب جذب بدن انسان شود. سپس می‌توان انرژی را ذخیره و مورد استفاده قرار داد. پدیده رزونانس‌های شومان که در بالا ذکر شد نیز نمونه ای از جذب انرژی از کیهان توسط بدن انسان برای محافظت از خودش است.

رادیوها و امواج

امروزه بسیاری از تلفن‌های همراه دارای قابلیت شارژ بی‌سیم هستند. بدون سیم، باتری را می‌توان از طریق سیم‌پیچ الکترومغناطیسی شارژ کرد. این شارژ بی‌سیم شبیه به نحوه دریافت سیگنال‌ها از یک ایستگاه رادیویی کار می‌کند.

داخل رادیو یک تیونر یا تنظیم‌کننده وجود دارد که فرکانس را انتخاب می‌کند. بخشی از تیونر  سیم‌پیچی از سیم قابل تنظیم است که به عنوان القاگر شناخته می‌شود. هنگامی که تیونر تنظیم می‌شود، می‌تواند سیگنال‌ها را از ایستگاه‌های رادیویی مختلف دریافت کند.

همانطور که در مطالب بالا مشاهده کردیم، انرژی‌ای ازقبیل رزونانس شومان برای بدن انسان مفید است. بنابراین، آیا انواع دیگری از انرژی در کیهان وجود دارد که می‌تواند برای ما مفید باشد؟

نوشته: مینگهویی

مطالب دیگر:

دختری که زندگی‌های گذشته‌اش را به یاد آورد

داستان: بازپرداخت بدهی از زندگی قبلی‌

داستانی از چین باستان: تاجری که به سود کم قانع است، یک فناناپذیر می‌شود

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی