Asset 2

رژه زیبای ۱۰ هزار نفر در نیویورک / درخواست برای پایان دو دهه آزار و اذیت در چین

هزاران تمرین کننده فالون گونگ  روز ۱۶ می ۲۰۱۹، در جشن روز جهانی فالون دافا در خیابان‌های منهتن، نیویورک رژه‌ای را برگزار کردند و خواستار پایان آزار و اذیت این روش در چین شدند. (Edward Dye/The Epoch Times)
هزاران تمرین کننده فالون گونگ روز ۱۶ می ۲۰۱۹، در جشن روز جهانی فالون دافا در خیابان‌های منهتن، نیویورک رژه‌ای را برگزار کردند و خواستار پایان آزار و اذیت این روش در چین شدند. (Edward Dye/The Epoch Times)
هزاران تمرین کننده فالون گونگ روز ۱۶ می ۲۰۱۹، در جشن روز جهانی فالون دافا در خیابان‌های منهتن، نیویورک رژه‌ای را برگزار کردند و خواستار پایان آزار و اذیت این روش در چین شدند. (Edward Dye/The Epoch Times)

لباس‌های فاخر زیبا و سنتی، پارچه‌نوشته‌هایی رنگین حاوی پیام‌هایی امیدبخش، و طنین ملودی نواخته شده توسط گروه مارش ۵۰۰ نفره، بخشی از جلوه زیبای رژه‌ای بود که در روز ۱۶ می در نیویورک به مناسبت روز جهانی فالون دافا برگزار شد.

فالون دافا، که همچنین به نام فالون گونگ نیز شناخته می‌شود ، یک تمرین معنوی است که در سال ۱۹۹۲ به عموم معرفی شد و شامل تمریناتی نظیر مدیتیشن و مجموعه‌ای از آموزه‌های اخلاقی است که بر مبنای اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری است.

تمرین‌کننده فالون دافا در لباس گل لوتوس ( نیلوفر آبی) در رژه روز جهانی فالون دافا در منهتن نیویورک در تاریخ ۱۶ می ۲۰۱۹. (Edward Dye/The Epoch Times)

در حالی که فالون دافا در بیش از ۷۰ کشور دنیا آزادانه تمرین می‌شود، در چین که خواستگاه این روش است، توسط حزب کمونیست چین بیش از دو دهه است که به طور بی‌رحمانه‌ای مورد آزار و شکنجه قرار می‌گیرد.

حدود ۱۰ هزار تمرین‌کننده فالون گونگ از کشورهای مختلف دنیا، در منهتن از محل استقرار سازمان ملل راهپیمایی خود را آغاز کردند و پس از عبور از میدان تایمز، در نهایت به نزدیکی کنسولگری چین در خیابان دوازدهم رسیدند.

این رژه همزمان که جشنی برای این تمرین صلح آمیز است، مراسم یادبودی برای کسانی است که در چین به خاطر انجام این تمرین توسط حزب کمونیست مورد آزار و سرکوب قرار گرفته‌اند.

اجرای گروه مارش تیان‌گو که شامل تمرین کنندگان فالون گونگ است در مسیر میدان تایمز نیویورک در روز ۱۶ می ۲۰۱۹ (Edward Dye/The Epoch Times)

سوفیا دِرِوِمو، که یک گرافیست اهل سوئد است می‌گوید «ما می‌خواهیم در این رژه انرژی مثبت تمرین کنندگان فالون گونگ را نشان دهیم.»

وی می‌گوید که با اینکه هدف اصلی این رژه ارتقای آگاهی عمومی مردم درباره آزار و شکنجه فالون گونگ در چین است، اما این کار به شیوه‌ای زیبا و از نقطه‌نظری مثبت انجام می‌شود. وی دلیل وجود اِلِمان‌ها و لباس‌های پر از رنگ و زیبایی در رژه را همین دانست.

حالت مثبت چهره و خلق و خوی هزاران تمرین کننده‌ حاضر در این رژه با لباس‌های رنگارنگ‌شان که در زیر نور ملایم آفتاب بهاری می‌درخشد، هماهنگی خاصی داشت. طنین صدای سازهای گروه مارش تیان‌گو که متشکل از ۱۲ کشور بودند و آهنگ‌هایی که می‌نواختند نیز فضای خاصی را ایجاد می‌کرد.

یک تمرین کننده حاضر در رژه با لباس سنتی آرژانتین. ۱۶ می ۲۰۱۹ (Samira Bouaou/The Epoch Times)

زندگی تغییر کرده است

سوفیا دِرِوِمو از تمرین کنندگان سوئدی حاضر در رژه، روز ۱۶ می سال ۲۰۱۹ (Eva Fu/The Epoch Times)

سوفیا دِرِوِمو، در حالی که روی لباس طلایی رنگش عبارت « فالون دافا خوب است » دیده می‌شد، گفت فالون دافا به او کمک کرد که به چیزهایی برسد که در زندگی‌ مشتاق آنها بود.

او گفت «از آنجا که من خیلی جوان بودم، همیشه آرزو داشتم که به اعتماد به نفسی برسم که من را در هر موقعیتی شکست‌ناپذیر کند.»

فرانسیسکو لاروسا از آرژانتین، در حالی که لباس سنتی کشور خود را پوشیده در رژه روز جهانی فالون دافا شرکت کرده است. ۱۶ می ۲۰۱۹ (Eva Fu/The Epoch Times)

فرانسیسکو لاروسا، تدوینگر فیلم، سلامتی‌‏اش پس از شروع تمرین فالون دافا در سال ۲۰۱۹ بهبود یافته است. به طوری که دردهای مختلفی که داشت پس از یک ماه از شروع تمرین از بین رفت.

وی گفت پس از آنکه کتاب اصلی روش فالون دافا ( جوآن فالون ) را مطالعه کرد، متوجه شد که این تمرین چیزی بیش از تمرینات فیزیکی است.

او افزود « این [روش] اصولی بسیار خالص و عمیق دارد که من می خواهم در پی آنها باشم. »

لا روسا گفت که او تلاش می کند تا اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری را در زندگی روزمره‌اش با هدف بهبود شخصیتش اعمال کند. به عنوان مثال، قبل از اینکه تمرین را آغاز کند، او بسیار متکبر و ستیزه جو بود، اما تعالیم فالون دافا، چشم انداز متفاوت و جدیدی به او ارائه کرد.

وی گفت این تمرین یک مسیر برای یک شخص بهتر بودن به من ارائه داد.

پِدر گِرتسن از نوروژ که با پرچم کشورش در مراسم روز ۱۶ می نیویورک شرکت کرده است (Eva Fu/The Epoch Times)

پِدر گِرتسن که یک مشاور بازنشسته در نروژ است گفت که تمرین فالون دافا را در سال ۱۹۹۹ آغاز کرده است و افزود که فالون دافا به او آموخت که مهربان باشد و ابتدا به دیگران فکر کند، حتی زمانی که به نظر برسد انجامش دشوار باشد. وی گفت پیش از یادگیری فالون دافا شخصیتی تند و خشن داشته است.

اولویر لبوف، اهل کانادا و عضو گروه مارش تیان‌گو در رژه روز ۱۶ می در نیویورک (Eva Fu/The Epoch Times)

اولویر لبوف، دانشجوی کانادایی اهل مونترال می‌گوید که حدود ۲ سال است که تمرین فالون دافا را شروع کرده است و از آن زمان دیگر وقت خود را برای بازی‌های ویدئویی و گشت و گذار در اینترنت هدر نمی‌دهد.

وی تشریح کرد که چطور تمرین فالون دافا زندگی‌اش را تغییر داد و باعث شد افکار منفی بد را کنار بگذارد و ذهنش پاک شود. او که در گروه مارش تیان‌گو نیز حضور دارد امیدوار است که اجرای این گروه بتواند پیام فالون دافا خوب است را منتشر کند.

به گفته وی «من فکر می‌‏کنم که موسیقی واقعاً می‌تواند با روح مردم تماس برقرار کند و راهی متفاوت برای ارتباط است.»

پایان دادن به آزار و اذیت

پیش از شروع این رژه، یک گردهمایی در منطقه داگ هامارس کیولد در نزدیکی مقر سازمان ملل متحد برگزار شد و طی آن سخنرانان خاطر نشان کردند که آزار و اذیت و سرکوب رژیم چین همچنان ادامه دارد.

ترزا چو، وکیل تایوانی و سخنگوی گروه وکلای تایوانی فالون گونگ، به اپک تایمز گفت: «جنایات برداشت اعضای بدن در چین همچنان ادامه دارد و بسیار شدید است.»

این سازمان غیرانتفاعی حقوقی هنگامی که مقامات چینی مسئول آزار و شکنجه فالون گونگ به خارج از چین، به کشورهای آسیایی سفر می‌کنند، علیه آنان اقامه دعوی و دادخواهی می‌کنند.

ترزا چو، سخنگوی گروه وکلای تایوانی فالون گونگ در مراسم روز جهانی فالون دافا، ۱۶ می ۲۰۱۹ (Eva Fu/The Epoch Times)

در سال ۲۰۰۶، گزارش شد که رژیم چین اعضای بدن زندانیان عقیدتی، عمدتاً تمرین کنندگان روش فالون دافا، را جهت انجام عمل‌های پیوند عضو خارج می‌کند و این کار باعث مرگ آنان می‌شود.

یک گزارش دقیق و جامع از سوی یک گروه اخلاق پیوند عضو به نام « تشکل پایان دادن به سواستفاده از پیوند عضو در چین » که در سال ۲۰۱۶ منتشر شد، نشان داد که اختلاف زیادی بین آمار رسمی پیوند عضو در چین و تعداد واقعی عمل‌های پیوند انجام شده در بیمارستان‌های این کشور وجود دارد.

با بررسی پرونده‌های  ۷۱۲ بیمارستان چین که پیوند کبد و کلیه را انجام می‌دهد، این گزارش نشان می‌دهد که تقریبا ۶۰ هزار الی ۱۰۰ هزار پیوند در هر سال انجام می‌شود، در حالی که آمار منتشر شده توسط دولت چین حاکی از ۱۰ هزار الی ۲۰ هزار عمل است. اختلاف فاحش بین این ارقام ناشی از برداشت اعضای بدن تمرین کنندگان فالون گونگ بازداشت شده در چین توسط حزب کمونیست است.

در ماه دسامبر ۲۰۱۸، یک دادگاه مستقل در بریتانیا به این نتیجه رسید که برداشت اجباری اعضا از زندانیان عقیدتی در چین « در مقیاس قابل توجهی » رخ داده است.

تمرین کنندگان فالون دافا در ۱۶ می ۲۰۱۹ در جریان روز جهانی فالون دافا در مورد جنایات برداشت اجباری اعضای بدن در چین توسط حزب کمونیست چین، مردم را آگاه می‌کنند. (Edward Dye/The Epoch Times)

وانگ  ژی یوآن، سخنگوی سازمان غیرانتفاعی بررسی آزار و شکنجه فالون گونگ  (WOIPFG)، در سخنانی توجه همگان را به جنایات در حال انجام در چین توسط حزب کمونیست، جلب کرد.

وی گفت « آزار و شکنجه به مدت ۲۰ سال ادامه داشته است. برداشت اعضای بدن، جنایاتی بی‌سابقه در جهان است که هنوز اتفاق می‌افتد. » به گفته وی  «ما، همچنان به بررسی هر جنایتی در راستای آزار و شکنجه علیه فالون گونگ و نهادهای یا افراد مرتبط می‌پردازیم. مهم نیست که کجاست یا چه مدت طول می‌کشد، ما تا پایان آن را دنبال خواهیم کرد. »

لی مینگ ژی، در مراسم روز ۱۶ می ۲۰۱۹ در نیویورک (Eva Fu/The Epoch Times)

لی مینگ‌ژی، که در روز مراسم لباسی زیبا به شکل گل نیلوفر پوشیده بود گفت که آزار و شکنجه در چین به زندگی شخصی‌اش آسیب زیادی رساند.

پدربزرگ لی در سال ۲۰۱۰ در زندانی در استان هبی به خاطر تمرین فالون دافا به زندان فرستاده شد. پس از سه روز، وقتی آزاد شد دیگر نمیتوانست حرکت کند یا حرف بزند. او در تخت خواب خود افتاده بود و فقط قادر بود چشمانش را باز کند و ببندد. او چند روز بعد فوت کرد.

لی گفت « در آن زمان در دبیرستان بودم و وقتی خبر را شنیدم، با شتاب خود را به خانه پدر بزرگم رساندم تا در آخرین لحظات عمرش او را ببینم. ترسیده بودم. شخصی که صرفاً تلاش می‌کرد انسان خوبی باشد توسط پلیس دستگیر شد. احساس کردم تمام جهان محلی تاریک و ترسناک شده است. »

تمرین کنندگان فالون دافا تصاویر قربانیان آزار و شکنجه این روش در چین را در روز مراسم فالون دافا در نیویورک حمل می‌کنند. ۱۹ می ۲۰۱۹ (Samira Bouaou/The Epoch Times)

لی در سال ۲۰۱۶ بعد از اینکه در نیویورک ساکن شد، تمرین فالون دافا را آغاز کرد. در طی شش ماه، مشکلات سلامتی‌اش که بعد از زایمان ایجاد شده بود مانند فشار خون بالا، درد پا و تاری دید رفع شد. او دیگر مجبور به مصرف دارو یا استفاده از درمان گیاهی نبود.

وی گفت « من واقعا خوشحال هستم که به همه مزایای شگفت‌آوری که این روش و باورم برایم به ارمغان آورد را نشان دهم. »

مطالب دیگر:

فالون دافا، تمرینی معجزه‌‏آسا برای سلامتی جسم و ذهن

فالون دافا مدیتیشنی آرامش بخش

فواید یادگیری صبر و بردباری

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی