Search
Asset 2

پاتریک وود: شرکت‌های بزرگ فناوری در حال نابود کردن اصل اول قانون اساسی هستند

سانسور پاتریک وود، مدیر و بنیانگذار سازمان «شهروندان برای آزادی بیان» در مصاحبه با اپک تایمز گفت که افزایش سانسور نظرات مردم در رسانه‌‏های
(Denis Charlet/AFP via Getty Images)

پاتریک وود، مدیر و بنیانگذار سازمان «شهروندان برای آزادی بیان» در مصاحبه با اپک تایمز گفت که افزایش سانسور نظرات مردم در رسانه‌‏های اجتماعی بخشی از حمله سازمان یافته شرکت‌‏های بزرگ فناوری به اصل اول قانون اساسی است.

به عقیده وود، یک دستور کار مشخص در سانسور پنهان شده است. او در مصاحبه با برنامه «کراسرودز» اپک تایمز گفت که از لحاظ آماری، انجام یک حمله همزمان به پنج عنصر اصل اول قانون اساسی (شامل آزادی مذهب، آزادی بیان، آزادی مطبوعات، آزادی تجمع و آزادی درخواست از دولت برای جبران خسارات) غیر ممکن است.

وود در این باره گفت: «در سال گذشته تمامی این پنج عنصر کاملا نابود شد، و می‌‏توان گفت که این حمله احتمالا از پنج یا شش سال قبل آغاز شده بود. آزادی بیان و اصل اول قانون اساسی در شرایط شکننده‌‏ای قرار دارد».

وود ممنوع شدن شبکه اجتماعی «پارلر» را از سوی شرکت‌های بزرگ فناوری در یک شبانه روز و با بهانه نقض سیاست‌‏های آنها امری بی‌‏سابقه و یک تبانی خواند.

شرکت‌‏های اپل و گوگل نرم افزار شبکه اجتماعی پارلر را تا زمان تعدیل محتوای «بحث برانگیز» آن از فروشگاه‌‏های خود حذف کردند. کمی بعد «خدمات وب آمازون» با ادعای نقض برخی قوانین وبسایت این شبکه اجتماعی را به حالت تعلیق درآورد.

پس از تظاهرات عمدتا مسالمت‌‏آمیز روبروی ساختمان «کاپیتول» در واشنگتن در تاریخ ۶ ژانویه و تبدیل شدن آن به شورش و خشونت، پارلر توسط شرکت‌‏های مذکور به حالت تعلیق درآمد.

وود آزادی بیان را عنصر مرکزی تمام پیشرفت‌‏های انسانی و اقتصادی در ۲۰۰-۳۰۰ سال گذشته دانست و افزود: «هنگامی که مسیر آزادی بیان را مسدود کنید، در واقع جامعه را محدود کرده‌‏اید. با سانسور کردن آزادی بیان دچار عقبگرد می‌‏شوید».

وود سانسور اینترنت را به سوزاندن کتاب در عصر الکترونیک تشبیه کرد. او توضیح داد که انقلاب‌‏های مارکسیستی و فاشیستی همواره با محدود شدن رسانه همراه بوده است، چرا که ادامه فرآیند انقلاب به کنترل ارتباطات بستگی دارد.

وود گفت که افراد حاضر در هسته شرکت‌‏های بزرگ فناوری باور دارند که باید تمامی روایت‌‏های متفاوت نسبت به باورهای خود را خاموش کنند. او این تبعیض را محدود به حزب محافظه‌‏گرا ندانسته و به سانسور شدن دیدگاه رابرت اف. کندی جونیور – بنیانگذار هیئت دفاع از سلامتی کودکان و یک لیبرال – درباره امنیت واکسن اشاره کرد.

وود در این باره گفت: «آنها تحمل شنیدن روایت‌‏های مختلف یا متناقض با دیدگاه خود را ندارند، به همین خاطر با خاموش کردن صدای مردم آزادی بیان را زیر پا می‌‏گذارند».

مطالب دیگر:

شیوع ویروس کووید۱۹در پکن و شانگهای بدتر شده است

واکنش جاش هالی به شکایت دموکرات‌ها علیه او به‌خاطر اعتراض به آرای کالج الکترال

سناتور جمهوری‌خواه: لغو پروژه خط لوله نفت، باعث انتقال این نفت به چین و سایر کشورها خواهد شد

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی