سی و دومین جشنواره موسیقی فجر از چهارشنبه ۲۲ دیماه آغاز میشود و با اجرای دهها خواننده و گروه تا آخرین روز دیماه در تالار وحدت، سالن رودکی، برج میلاد، سالن میلاد نمایشگاه بینالمللی، فرهنگسرای نیاوران و برج آزادی ادامه مییابد.
به گزارش همشهری پرواز همای و ژیوان گاسپاریان از ارمنستان جمعه ۲۴دی، علی زندوکیلی چهارشنبه ۲۹دی و ارکستر ملی ایرانیان به رهبری فریدون شهبازیان و صدای علیرضا افتخاری پنجشنبه ۳۰ دی گروههای حاضر در برج میلاد خواهند بود. محمد علیزاده هم اجرای بخش موسیقی پاپ را روز ۲۲دی در سالن میلاد نمایشگاه کلید میزند و ۲نوبت روی صحنه میرود.
محسن یگانه، زانیار خسروی، رضا صادقی و گروه مشکیپوشان، سیامک عباسی، فریدون آسرایی، فرزاد فرزین، امید حاجیلی، اشوان، حامد همایون، شهرام شکوهی و میثم ابراهیمی دیگر هنرمندان بخش پاپ هستند.
به گفته وبسایت رسمی این جشنواره، اولین دوره جشنواره موسیقی فجر در سال ۱۳۶۴ فعالیت خود را آغاز کرد. آن زمان البته جشنواره نام «جشنوارهی سرود و آهنگهای انقلابی» داشت و ۲۰ گروه در آن به اجرای برنامه پرداختند تا اولین رویداد مهم موسیقایی در کشور شکل گیرد.
در سال ۱۳۷۰ جشنواره برای اولین بار به صورت بینالمللی برگزار شد و علاوه بر گروههای داخلی در سبکهای گوناگون، چند گروه خارجی نیز در جشنواره حاضر شدند. در سال ۱۳۷۶، در سیزدهمین جشنواره برای اولین بار بخشهای دیگری به جشنواره اضافه شد؛ در این سال گروههای موسیقی بانوان پس از حدود ۲۰ دهه سکوت توانستند در جشنواره موسیقی فجر به اجرای برنامه بپردازند.
در دوره بیستم نگاه جشنواره به طور خاص و ویژه به بحث پژوهش در موسیقی بوده و در دوره بیست و سوم بخش رقابتی در جشنواره موسیقی فجر راه اندازی شد و در دورههای بعدی نیز موضوع جوانگرایی در جشنواره مطرح شد.
سپس در سیو یکمین دوره از این رخداد موسیقایی، با نگاهی به تجربیات سالهای گذشته تلاش گردید تا با حضور گروههای حرفهای و اضافه شدن «جایزه باربد» برای انتخاب بهترین آثار تولیدی، ضمن توجه ویژه به بخش تولید، تلاشهایی در خصوص اعتبار بخشی به این رخداد مهم انجام شود.
سیودومین دوره جشنواره موسیقی فجر جمعه اول بهمن با برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی برگزیدگان در تالار وحدت به پایان میرسد.