Search
Asset 2

کارآفرین آمریکایی: آمریکایی‌ها برای ادامه حیات خود نیازمند «اینترنت دوم» هستند

مارتین آویلا کارآفرین حوزه فناوری گفت که اگر آمریکایی‌های آزادی‌خواه می‌خواهند در عصر سلطه تکنولوژیک چپ‌ها بر زیرساخت‌های ارتباطی کشور به حیات خود ادامه دهند، نیازمند ساختن «اینترنت دوم» هستند.

آویلا که ریاست رایت‌فورج را عهده‌دار است و شرکتش را «نخستین شرکت زیرساخت بین‌المللی متعهد به اصول آمریکایی» می‌خواند، گفت: «این غول‌های فناوری در حال بلعیدن شرکت‌های زیرساخت و تصاحب دارایی آن‌ها هستند.»

آویلا در گفتگوی خود با اپک تایمز گفت:

«آنچه که ما از بلک‌ راک در زمینه مسکن شاهد هستیم، نتیجه کارهایی است که این غول فناوری در بستر اینترنت انجام داده است. باید حتما یک راه حل جایگزین داشته باشیم چرا که اگر پیروز نشویم، همه چیز را خواهیم باخت و آن‌ها کنترل همه چیز را بدست خواهند گرفت.»

بلک‌راک شرکتی واقع در نیویورک است که توسط میلیاردر آمریکایی لورنس فینک اداره می‌شود. این شرکت بزرگ‌ترین شرکت مدیریت دارایی در جهان است و براساس گزارش‌ها، سرمایه‌ای به ارزش ۹ تریلیارد دلار را تحت مدیریت خود دارد. به گفته منتقدین، این شرکت با خریدن محله‌های وسیع در شهرهایی مانند هوستون و تبدیل آن به خانه‌های مناسب برای یک خانواده، رقبای ضعیف‌تر با منابع محدودتر را از بازار مسکن بیرون رانده است.

آویلا گفت: «غول‌های فناوری در حال گروه‌بندی آمریکایی‌ها بودند تا بتوانند بازاریابی خودشان را تسهیل کنند. آن‌ها با ساختن رسانه‌های اعتیادآور که بتواند تمام وقت کاربران را به خود اختصاص دهد، روابط میان دوستان و خانواده‌‌ها را تخریب کردند. حالا که بسیاری از مردم به این رسانه‌ها وابسته شده‌اند و به حمایت از دونالد ترامپ رییس جمهوری سابق این کشور روی آورده‌اند، این شرکت‌ها با بستن فضای گفتگوی آزاد در آمریکا، چهره واقعی خود را نمایان کرده‌اند.

این شرکت‌های بزرگ فناوری صراحتا اعلام کرده‌اند که هر کس بخواهد رسمیت آنان را زیر سوال ببرد، عقاید و باورهای متفاوت داشته باشد یا حتی ذره‌ای متفاوت فکر کند را از گفتگوهای عمومی محروم خواهند کرد. آن‌ها بوسیله عدم همکاری خود با برخی کاربران، افراد و مشاغل را محتاج تجهیزات و اقلام حیاتی برای ادامه بقا سازمان‌هایشان کرده‌اند. آن‌ها روزنامه‌ها را سانسور کردند، پارلر را بی‌اعتبار کردند و از گفتگوی رئیس جمهور این کشور با جهان و مردم خود، ممانعت کردند.»

آویلا گفت: «این غول‌های فناوری، کمپین بی‌رحمانه‌ای علیه آرمان‌ها و اصول بنیادین این کشور به راه انداخته‌اند. موضوع بدتر این است که غول‌های فناوری نه تنها ایده‌ها و نظرات ما را بازتاب نمی‌دهند، بلکه قصد دارند توانایی ابراز نظر را نیز از ما بگیرند.»

او در ادامه گفت: «سیلیکون‌ولی هیچگونه تعهد و وفاداری به آمریکا ندارد و تنها اسیر ایدئولوژی‌های رادیکال و مخالف با آزادی فردی، رسوم و حقایق متعالی است.»

آویلا گفت: «افشاگری‌های اخیر در مورد اینکه جف بزوس میلیاردر معروف آمریکایی و صاحب آمازون که به رسانه ندای حق که حامی دولت اسلامی (داعش) است اجازه داد محتوای خود را به زبان اردو تولید کنند، در حمایت از طالبان تبلیغ کنند و از حملات تروریستی فرودگاه کابل در ۲۶ آگوست تمجید کنند، به معنای آن است که آمریکایی‌ها می‌بایست هرچه سریع‌تر خود را از انحصار چندجانبه سیلیکون‌ولی آزاد کنند.»

او در ادامه گفت: «آمازون تنها پس از اینکه موضوع رسانه‌ای شد، اقدام به تعلیق وبسایت دولت اسلامی کرد. ما به اینترنت دوم نیاز داریم چون آمازون به میزبانی از وبسایت‌های داعش و طالبان ادامه خواهد داد و در عوض، صفحات و اپلیکیشن‌هایی چون پارلر را بی‌اعتبار خواهد کرد. آن‌ها تا زمانی که مردم اعتراض نکنند، به کار خود ادامه خواهند داد. آن‌ها همواره به دنبال راه‌هایی برای خاموش کردن صدای جناح راست (محافظه‌کاران) و دیدگاه‌های آمریکایی هستند. مردم باید بتوانند آزادانه اپلیکیشن طراحی کرده و ایده‌های آمریکایی خود را ابراز کنند.»

مطالب دیگر:

دیدگاه: حزب کمونیست چین چگونه فجایع را اداره ‌می‌‌کند

سناتور مک کانل: خروج کامل از افغانستان یکی از بدترین تصمیمات سیاست خارجی در تاریخ آمریکا بود

ایالات متحده از پکن می‌خواهد منابع خبری اپک تایمز را که به‌خاطر ارائه اطلاعات درباره کووید۱۹ دستگیر شده‌اند، آزاد کند

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی