جیمز اوکیف، بنیانگذار پروژه وریتاس، در روز ۱۹ آوریل از توییتر شکایت کرد و مدعی گردید توییتر با ادعای خود مبنی بر مدیریت چندین حساب کاربری جعلی توسط او در این پلتفرم، به او افترا زده است.
بر اساس این شکایت، که در دادگاه عالی نیویورک در شهر وستچستر به ثبت رسید، توییتر در بیانیهای با اعلام مسدودیت دائمی اوکیف از این پلتفرم، عامدانه به وی افترا زده است.
در متن این شکایت آمده است: «این اتهام غلط مبنی بر مدیریت چندین «حساب کاربری جعلی» توسط آقای اوکیف به شهرت ایشان لطمه میزند. آقای اوکیف یک خبرنگار است و شهرت او مبنی بر شفایت و ارائه گزارشات دقیق در حرفه ایشان نقشی بنیادین ایفا میکند».
توییتر در روز ۱۵ آوریل، بدون هیچ توضیح یا اعلام قبلی، حساب کاربری اوکیف را مسدود نمود. اندکی بعد، این غول شبکههای اجتماعی با ارسال بیانیهای به خبرنگاران، اوکیف را به «مدیریت چندین حساب کاربری (توییتر) جعلی» متهم کرد.
توییتر به درخواست فوری برای اظهار نظر در این زمینه پاسخی نداد.
اوکیف در زمان مسدود شدن حساب کاربریاش در این پلتفرم بیش از ۹۲۶،۰۰۰ دنبالکننده داشت. او چند روز پیش از مسدود شدن حساب کاربرشاش، چندین ویدیوی مخفیانه را منتشر کرد که در آنها رئیس فنی شبکه CNN درباره کارزار این شبکه برای حذف دونالد ترامپ از ریاست جمهوری و هراسافکنی عامدانه درباره همهگیری کرونا برای افزایش امتیاز شبکه صحبت میکرد.
توییتر پیشتر دو حساب کاربری پروژه وریتاس را به فاصله چند روز از یکدیگر در ماه فوریه مسدود کرده بود. بر اساس شکایت مذبور این دو حساب به نامهای، Project Veritas و Project Vertias Action مربوط به دو نهاد قانونی مجزا هستند. توییتر در زمان مسدودسازی حساب کاربری Project Veritas علت مسدودسازی را انتشار ویدیویی عنوان کرد که در آن یک خبرنگار از گای روزن، معاون فیسبوک، بیرون منزل مسکونیاش سوال میکرد. توییتر مدعیست این ویدیو به علت نشان دادن پلاک منزل در ویدیو، قوانین این پلتفرم در زمینه به اشتراکگذاری «اطلاعات شخصی» را نقض کرده است.
این غول شبکههای اجتماعی چند روز بعد حساب کاربری Project Veritas Action را نیز مسدود کرد و مدعی شد این حساب کاربری با هدف دور زدن مسدودیت حساب کاربری Project Veritas ساخته شده است.
شکایت یادشده مدعیست توییتر به سایر محتوای مشابه اجازه نمایش در پلتفرم را میدهد و در این ویدیو هیچ جزئیات دیگری از آدرس محل سکونت روزن موجود نیست و به محل فیلمبرداری نیز اشارهای نشده است. در این شکایت به ویدیو معروفی از شبکه CNN اشاره شده است که در آن یک خبرنگار از یکی از طرفداران ترامپ در بیرون خانهاش درباره عضویتش در گروهی از فیسبوک سوال میکند که ظاهراً توسط یک عملیات پخش اطلاعات دروغ توسط روسیه ایجاد شده است. این ویدیو که بیش از ۲ میلیون بار دیده شده است تا به امروز نیز در این پلتفرم باقی مانده است.
مطالب دیگر:
مجلس نمایندگان آمریکا با تصویب قطعنامهای، سرکوب مداوم مردم هنگ کنگ توسط پکن را محکوم کرد
ویدئو: جاهطلبی حزب کمونیست چین برای تسلط بر دنیا
ترامپ: بایدن باید نیروهای نظامی را قبل از ۱۱ سپتامبر از افغانستان بیرون بیاورد