اسکات پری، نماینده جمهوریخواه (اهل پنسیلوانیا)، گفت که شکنجه گروه معنوی «فالون گونگ» طی دهههای متمادی توسط دولت کمونیست چین یکی از «خفتبارترین جلوههای شیطان» است.
فالونگونگ که به فالون دافا نیز معروف است، یک مجموعه تمرین معنوی و مدیتیشن برای پاکسازی جسم و ذهن است که بیش از دو دهه است توسط حزب کمونیست چین تحت آزار و شکنجه بیرحمانه قرار دارد.
پری طی ایمیلی به اپک تایمز گفت: «در میان انواع بیرحمی خاص رژیم کمونیست چین، شیوه رفتار این رژیم با تمرینکنندگان فالون گونگ را باید یکی از بدترین آنها به حساب آورد. این نوع برخورد، یکی از خفتبارترین جلوههای شیطان است که یک دولت در برابر گروه خاصی از مردم نشان دادهاست».
او افزود: «باید با این نوع خاص از بیتوجهی نسبت به یک انسان مقابله کرد. این رفتار باید خاتمه پیدا کند».
اسکات پری در میانه ماه دسامبر لایحه محافظت از فالون گونگ (H.R.6319) را ارائه کرد که هدف آن وضع تحریمهایی علیه مقامات حزب کمونیست چین است که در شکنجه این گروه معنوی مشارکت دارند. این لایحه در صورت تصویب، اولین اقدام قانونی در ایالات متحده برای مسئولیتپذیر ساختن ناقضان حقوق بشر خواهد بود.
این نماینده کنگره بیان کرد که این لایحه «برای ایستادگی به منظور حفظ ارزش و شرافت ذاتی تمام پیروان فالون گونگ که تحت شکنجه حزب کمونیست چین قرار دارند، حیاتی است».
به گفته پری، این لایحه که پیش از المپیک زمستانی پکن منتشر شدهاست، به نشان دادن «سنگدلی و بیرحمی» این رژیم اقتدارگرا و جلوگیری از گسترش آزارهای چین به سایر نقاط دنیا کمک میکند.
«فوقالعاده هولناک»
فالون گونگ که تمرینی معنوی و مدیتیشنی باستانی برای پاکسازی ذهن و جسم است و یکی از بزرگترین جوامع معنوی در چین است، در معرض حملات بیرحمانه رژیم ملحد چین با هدف ریشهکنکردن این تمرین و پیروان آن قرار دارد.
طبق برآورد مرکز اطلاعات فالون دافا، از سال ۱۹۹۹ میلیونها نفر از تمرینکنندگان این روش به اردوگاههای کار اجباری یا سایر بازداشگاهها فرستاده شده و صدها هزار نفر از آنها نیز مورد شکنجه قرار گرفتهاند.
همچنین تمرینکنندگان بازداشتشده فالون گونگ، قربانی برداشت اجباری اعضای بدن بودهاند که با مجوز حکومت کمونیستی چین در بیمازستانهای ارتش انجام میشود؛ که پری آن را «فوقالعاده هولناک و وحشیانه» توصیف کرد.
چین همواره یکی از مقاصد توریستهایی بودهاست که نیاز به اهدای عضو دارند و در بیمارستانهای چین بسیار سریعتر از کشورهای توسعهیافته با نظامهای ریشهدار اهدای عضو، به مقصود خود میرسند. در چین طی چند روز میتوان اعضای حیاتی بدن را به دست آورد؛ در حالی که در سایر مناطق دنیا بیماران معمولاً ماهها یا سالها منتظر میمانند. پیش از این در سال ۲۰۲۰، اپک تایمز در گزارشی به بیمار ۲۴ سالهای پرداخت که طی ده روز چهار قلب اهدایی دریافت کرده بود.
اسکات پری در برنامه «کپیتال ریپورت» طی سلسه برنامههای دودمان جدید چین، وابسته به اپک تایمز گفت: «حالا از خود میپرسید که چگونه چنین چیزی امکان دارد؟ آیا به دلیل جمعیت فراوان آنها است؟ اما نگاه کنید، عرضه نامحدودی [از اعضای بدن] وجود دارد».
یک دادگاه مستقل مردمی در سال ۲۰۱۹ اعلام کرد که برای حفظ این «عرضه»، تعداد بیشماری از زندانیان عقیدتی (عمدتاً پیروان بازداشتشده فالون گونگ) برای اعضای بدنشان کشته شدهاند.
پری با اشاره به برخی از موارد که در آنها قربانیان طی عمل برداشت اجباری اعضای بدنشان مسکن دریافت نکرده بودند، در ایمیلی نوشت: «این غیر قابل تصور است».
اقدام ویژه
نگرانیها درباره برداشت اجباری اعضای بدن طی سالهای اخیر افزایش پیدا کردهاست. موضوعی که اولین بار در سال ۲۰۰۶ برملا شد؛ زمانی که چندین افشاگر روایاتی را از این عمل در اختیار اپک تایمز قرار دادند.
کنگره ایالات متحده، پارلمان اروپا و همچنین تعداد روزافزونی از سایر کشورها نظیر بلژیک و اتریش، قطعنامههایی را علیه این عمل صادر کردهاند. بیش از ۱۲ ناحیه و ایالت از آمریکا نیز قطعنامههایی را برای جلوگیری از توریسم اعضای بدن به چین تصویب کردهاند.
اما اسکات پری خواهان چیزی بیش از بیانیههای صرف است.
او گفت که عاملان این جنایت باید پاسخگو شوند و آموزش و همکاری با پزشکان چینی پیوند عضو باید کاهش پیدا کند.
این قانونگذار به سکوت نهادهای حقوق بشر بینالمللی درباره این مسئله اشاره کرد. او گفت با وجود اینکه چندین متخصص و گزارشگر ویژه در ژوئن سال گذشته بیانیهای صادر کردند و گفتند که «به شدت نگراناند»، هنوز «شورای حقوق بشر ناکارآمد» سازمان ملل هیچ موضع رسمی درباره این شیوه رفتار با پیروان فالون گونگ اتخاذ نکردهاست.
پری افزود که رژیم چین با خاموش کردن صداهای مخالف و باقی گذاشتن تنها «آن چیزی که حزب کمونیست میخواهد که بشنوید»، از زیر بار تحقیقات درباره این رفتار خود شانه خالی کردهاست.
او گفت: «این نبرد روزانه حزب کمونیست چین در برابر غرب است».
واکنش رژیم چین به انتقادات، علاوه بر اصرار بر نقض حقوق بشر، صحبت از تحریمهای تلافیجویانه، بیان تهدیدات و یا پروپاگاندا است. ماه می گذشته، پکن در پی اقدام وزارت خارجه آمریکا برای تحریم یک مقام امنیتی سابق چین که بر شکنجه فالون گونگ نظارت داشت، یک مقام سابق آزادی مذهبی آمریکا را در لیست سیاه خود قرار داد.
مطالب دیگر:
بیستویک سال ایستادگی فالونگونگ در برابر آزار و شکنجه: عهد و پیمان به وجدان انسانی
مقام ارشد سابق آمریکا: رژیم چین در حال ارتکاب به «حداقل سه نسلکشی» است