[aparat id=”ij34C”]
طرز تهیه چیز کیک هلو
مواد لازم برای تهیه چیز کیک هلو:
بیسکویت ساقهطلایی : ۱ بسته
شکر: ۱ پیمانه
کره: ۷۰ گرم
خامه: ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای: ۲۰۰ گرم
کمپوت هلو: به میزان لازم
آب کمپوت هلو: ½ پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق سوپخوری
وانیل مایع: ½ قاشق چایخوری
دارچین: مقداری
طرز تهیه اسپرینگ رول مرغ ( شرق چین )
طرز تهیه بادمجان لقمهای (ویدئو)
طرز تهیه چیز کیک هلو:
پودر ژلاتین را با ۳/۱ استکان آبجوش مخلوط و بنماری میکنیم. (روی حرارت بخار آب قرار میدهیم تا پودر ژلاتین در آبجوش حل شده و مایع شفافی باقی بماند.)
بیسکوییت را کوبیده یا در مخلوطکن پودر میکنیم و همراه یک قاشق شکر و ۷۰ گرم کره آب شده خوب ورز میدهیم تا خمیر نسبتا چسبندهای بدست آید. آن را کف قالب ریخته، با کف دست پهن کرده و خوب فشار میدهیم تا تمام کف قالب یکنواخت شود. سپس قالب را بهمدت ۱۵ دقیقه در یخچال میگذاریم تا خمیر کمی سفت شود.
در این فاصله، لایه رویی را آماده میکنیم. برای این کار در ظرفی دیگر، خامه، پنیر خامهای و باقیمانده شکر را ریخته و با همزن خوب هم میزنیم تا یکنواخت شود؛ آب کمپوت و در صورت تمایل، وانیل را نیز به آن افزوده و در مرحله آخر ژلاتینِ بن ماریشده را اضافه میکنیم. بعد از اینکه مخلوط یکنواختی حاصل شد، آن را روی لایه بیسکویتی که در یخچال کمی سرد شده بود، میریزیم و مجددا در یخچال قرار میدهیم تا لایه رویی نیز کمی سفت شود.
در نهایت قطعات ریزشده هلو را روی این لایه چیده و کمی دارچین روی آن میپاشیم. این بار چیزکیک آماده را حدود دو ساعت در یخچال میگذاریم تا برای سروکردن آماده شود.
مطالب دیگر
آشنایی با بانوی هنرمند طراح کیک های سه بعدی (ویدئو)