روز ۲۵ ژوئیه، یک سیارک به فاصله بسیار کمی از کنار زمین گذشت، در حالی که دانشمندان از نزدیک شدن آن خبر نداشتند. این سیارک که نام علمی آن را « اوکی۲۰۱۹ » گذاشتهاند، سیارک « شهرکُش » نیز نامیده شده است.
سیارک « اوکی۲۰۱۹ » با سرعت ۱۵ مایل در ثانیه به سوی زمین در حرکت بود و به گفته ناسا، روز پنجشنبه گذشته، فاصله این سیارک از زمین تنها ۴۵ هزار مایل، یا کمی بیش از ۷۲ هزار کیلومتر بود. یعنی فاصلهای کمتر از یک پنجم فاصله ماه با زمین.
به گزارش سیبیاس نیوز دانشمندان گفتهاند که اگر این سیارک با زمین برخورد می کرد، شدت ضربه آن ۳۰ برابر انرژی انفجار اتمی هیروشیما بود. آنها میگویند که دلیل بیخبری آنها از وجود این سیارک، یکی اندازه نسبتاً کوچک آن و دیگری امتداد مسیر حرکت آن از سوی خورشید به سوی زمین بود.
ناسا میگوید دو سیارک دیگر نیز از نزدیک زمین عبور کردند اما به اندازه « اوکی۲۰۱۹ » نزدیک نشدند. سیارک دوم نیز از فاصله ۹۶۷ هزار کیلومتری زمین گذشت. این سیارک از دو سیارک دیگر کوچکتر بود و بین ۲۳ تا ۵۲ متر قطر داشت.
سیارک سوم هم دارای ۱۱۰ متر عرض بود اما فاصله خیلی بیشتری نسبت به نخستین سیارک داشت. این سیارک از فاصله ۴ میلیون و ۶۶۷ هزار کیلومتری زمین یعنی بیش از ۱۲ برابر فاصله زمین تا ماه گذر کرد.
مطالب دیگر:
بیست سال ایستادگی فالونگونگ برابر آزار و شکنجه : عهد و پیمان به وجدان انسانی
مراقب رفتارمان باشیم : اهمیت آداب و رفتارهای صحیح ابتدایی
چطور مانند یک سامورایی آرامش خود را حفظ کنید