Search
Asset 2

رژیم چین درب خانه‌های مردم را پلمپ می‌کند؛ التماس ساکنین شیان برای غذا

غذا من هیچ‌گاه به کرونا مبتلا نشده‌ام، چرا آن‌ها در خانه من را پلمپ می‌کنند؟ ۲۱ روز است که مجموعه مسکونی ما در قرنطینه است. در آغاز قرنطینه من
کارکنان با پوشیدن تجهیزات محافظ شخصی (PPE) در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۲، بیرون یک مرکز خرید در شیان، چین، مواد ضدعفونی کننده اسپری می‌کنند. (STR/AFP via Getty Images)

 به گفته ساکنین شهر شیان، رژیم چین در ۸ ژانویه درب خانه‌های مسکونی را پلمپ کرد اما تدارکی برای تامین مسمتر غذا ندیده‌است. این ساکنین پس از حدود ۳ هفته قرنطینه دچار کمبود غذا شده‌اند و در آستانه فروپاشی روانی قرار دارند.

طبق ادعای رژیم چین، شیوع کرونا در شیان از ۵ ژانویه تحت کنترل است؛ با این حال این رژیم تمهیدات مراقبتی را افزایش داده‌است و ساکنین شیان هنوز در روز ۱۱ ژانویه نمی‌توانند از خانه‌هایشان خارج شوند.

کای جیاینگ (نام مستعار)، یکی از ساکنین مجموعه رانگ‌شانگ، محله چانگیانبائو در منطقه یانتای شیان در ۹ ژانویه به نسخه چینی اپک تایمز گفت: «من هیچ‌گاه به کرونا مبتلا نشده‌ام، چرا آن‌ها در خانه من را پلمپ می‌کنند؟ ۲۱ روز است که مجموعه مسکونی ما در قرنطینه است. در آغاز قرنطینه من خودم را دلداری می‌دادم. چند روز بعد ناامید شدم و حس درماندگی و بیچارگی کردم. امروز صبح دیگر دیوانه شدم».

کای گفت که او و شوهرش در سه هفته اخیر تنها توانسته‌اند اندکی غذا به دست بیاورند و نمی‌دانند که چه زمانی می‌توانند مقدار بیشتری بخرند.

او همچنین گفت: «من از این می‌ترسم که به زودی چیزی برای خوردن نداشته باشیم. ما جرئت نمی‌کنیم شکم‌های خود را پر کنیم و هر بعدازظهر بعد از یک وعده غذایی بین ساعت‌ ۳ تا ۴ می‌خوابیم. ما برای ذخیره کردن غذا بیشتر می‌خوابیم». او افزود که خانواده او تنها یک کاسه کوچک برنج، ۵ کیلوگرم آرد گندم، هفت بسته نودل نیمه‌آماده، یک ساقه بامبو و اندکی گوشت در خانه دارند. «این غذا تنها کفاف یک هفته ما را می‌دهد».

یکی دیگر از ساکنین شیان نیز در گفتگویی تلفنی ماجرای مشابهی را برای اپک تایمز تعریف کرد.

کارکنان با پوشیدن تجهیزات محافظ شخصی (PPE) در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۲، بیرون یک مرکز خرید در شیان، چین، مواد ضدعفونی کننده اسپری می‌کنند. (STR/AFP via Getty Images)
قرنطینه مداوم

 مقامات شیان در ۱۱ ژانویه اعلام کردند که ۹ محله در شهر وارد مناطق کم‌خطر شده‌اند و احتمال تماس ساکنین آن‌ها با بیماران کرونایی اندک است. ۴۴ محله دیگر همچنان جزو مناطق پرخطر یا با خطر متوسط قرار دارند.

رژیم چین به تعداد محله‌های شهر و یا جزئیات سیاست‌های قرنطینه در مناطق مختلف از نظر میزان خطر اشاره‌ای نکرد.

مقامات محلی در ۱۰ ژانویه معیار جدیدی برای تقسیم‌بندی شهر مطرح کردند که شهر را به «منطقه محصور»، «منطقه کنترل‌شده» و «منطقه پیش‌گیری» تقسیم می‌کند. به طور کلی ساکنین مناطق محصور صرف‌نظر از میزان سلامت یا نیاز فوری‌شان به رفت‌وآمد، اجازه خروج از خانه‌های خود را ندارند.

رژیم چین بیان کرد که اگر هیچ شخصی از این مناطق در ۱۴ روز اخیر به کرونا مبتلا نشده و یا با بیماران کرونایی تماس نداشته‌‌است و تست کرونای تمام ساکنین طی ۴۸ ساعت منفی باشد، ممکن است این مناطق وارد مناطق کم‌خطر شوند.

ویروس حزب کمونیست چین که با نام کروناویروس جدید نیز شناخته می‌شود، عامل بیماری کووید-۱۹ است.

کارکنان با پوشیدن تجهیزات محافظ شخصی (PPE) در ۱۱ ژانویه ۲۰۲۲، بیرون یک مرکز خرید در شیان، چین، مواد ضدعفونی کننده اسپری می‌کنند. (STR/AFP via Getty Images)
وضعیت معیشت در شیان

ساکنین شیان از قرنطینه شدن در خانه یا خوابگاه خود رنج می‌برند.

سو چیانرو (نام مستعار)، یکی از ساکنین محله چانگیانبائو در منطقه یانتا در ۹ ژانویه به نسخه چینی اپک تایمز گفت: «[پس از پلمپ شدن درب خانه‌هایمان توسط رژیم چین] نمی‌دانیم که چگونه غذا به دست بیاوریم. ما تنها چند برگ کلم در خانه داریم. ما به طور مداوم با شرکت مدیر مجموعه مسکونی خود تماس گرفتیم اما هیچ کسی پاسخ نداد».

آپارتمان سو در عصر روز ۸ ژانویه توسط شرکت مدیر مجموعه پلمپ شد. او از همسایگان خود شنید که تمام آپارتمان‌ها در آن مجموعه پلمپ شده‌است. سو افزود: «چند هزار خانواده در این مجموعه همانند ما گرفتار شده‌اند. واقعا زندگی برای ما سخت شده‌است».

یانگ های، یکی از ساکنین محله هنداچنگ در جاده داژای منطقه یانتا، در ویدیویی که در ۸ ژانویه در شبکه‌های اجتماعی به اشتراک گذاشته شده‌است، گلایه می‌کند: «ما [در چند هفته اخیر طی قرنطینه] تمام آذوقه خود را خورده‌ایم و نمی‌توانیم چیزی بخریم. آیا می‌خواهید بیش از ده هزار نفر [در این مجموعه] از گرسنگی بمیرند؟».

یانگ تصاویری از آن مجموعه مسکونی منتشر کرد که نشان می‌داد رژیم چین با استفاده از سیم‌های آهنی درهای آن واحد مسکونی را قفل کرده و آن‌ها را با کاغذ پلمپ کرده‌است.

یانگ خطاب به مقامات گفت: «چرا با ما مردم مثل حیوانات رفتار می‌کنید؟ بعد از پلمپ شدن درها ما نمی‌توانیم هیچگونه مواد اولیه (غذا) دریافت کنیم».

همچنین دانشجویان ساکن شیان از دسامبر سال گذشته در خوابگاه‌ها قرنطینه شده‌اند و اجازه خروج از ساختمان را ندارد و با آنکه خانه برخی از آن‌ها در این شهر قرار دارد، نمی‌توانند به خانه خود بروند.

فو هوا (نام مستعار) در ۸ ژانویه به نسخه چینی اپک تایمز گفت: «ما شش دختر هستیم و در یک اتاق زندگی می‌کنیم و بیشتر اوقات روز را در تخت‌های دوطبقه خود به سر می‌بریم. رشته دانشگاهی ما متفاوت است و برنامه کلاسی مختلفی داریم. [از زمان آغاز قرنطینه] درون خوابگاه در کلاس‌های آنلاین خود شرکت می‌کنیم و نمی‌توانیم مزاحم کلاس‌های یکدیگر نشویم».

فو افزود که او دیگر طاقت قرنطینه را ندارد. او حتی حاضر است که برای ۱۴ روز به یک مرکز قرنطینه فرستاده شود؛ اگر پس از آن رژیم چین بگذارد که او به خانه‌اش برود.

مطالب دیگر:

رِی اپس کیست؟ وزارت دادگستری آمریکا پاسخ نمی‌دهد

مدیر عامل فایزر می‌گوید واکسن اومیکرون در ماه مارس آماده خواهد شد

هشدار دکتر رابرت مالون به والدین در مورد واکسینه کردن فرزندان‌شان

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی