logo_eet

آمریکا، یک مقام چینی را به خاطر آزار و شکنجه فالون‌گونگ تحریم کرد

فالون‌گونگ دولت ایالات متحده روز دهم دسامبر یک مقام چینی را به دلیل دست داشتن در «نقض فاحش حقوق بشر» علیه تمرین‌کنندگان فالون گونگ  تحریم کرد.
تمرین‌کنندگان فالون گونگ در راهپیمایی به‌منظور بزرگداشت سالگرد آزار و شکنجه فالون گونگ در چین، در واشنگتن در تاریخ 18 ژوئیه 2019 شرکت می‌کنند. (Samira Bouaou/The Epoch Times)

دولت ایالات متحده روز دهم دسامبر یک مقام چینی را به دلیل دست داشتن در «نقض فاحش حقوق بشر» علیه تمرین‌کنندگان فالون گونگ  تحریم کرد. فالون گونگ یک تمرین معنوی است که از سال ۱۹۹۹ توسط رژیم کمونیستی چین مورد آزار و شکنجه قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: فالون دافا، مدیتیشنی که بیش از صد میلیون نفر آن را تمرین می‌کنند

وزیر خارجه آمریکا، مایک پمپئو گفت که ایالات متحده ورود «هوانگ یوان‌شیونگ»، فرمانده پلیس کلانتری ووکون در شهر شیامن، واقع در استان فوجیان جنوبی را ممنوع می‌کند‌. این محدودیت در مورد همسر هوانگ نیز اعمال می‌شود.

پومپئو در بیانیه‌‌‏ای گفت «هوانگ در نقض شدید آزادی مذهبی تمرین‌کنندگان فالون گونگ دخیل است، یعنی دست داشتن وی در بازداشت و بازجویی از تمرین‌کنندگان فالون گونگ به دلیل عقاید آنها.»

تحریمی که در روز جهانی حقوق بشر علیه این مقام چینی اعمال شد، اولین موردی است که ایالات متحده یک مقام حزب کمونیست چین را به دلیل نقش در آزار و اذیت تمرین‌کنندگان فالون گونگ مجازات می‌کند.

هوانگ در میان ۱۷ مقام خارجی بود که توسط وزارت امور خارجه در ۱۰ دسامبر تحت ماده ۷۰۳۱ قانون وزارت امور خارجه، به دلیل نقض قابل توجه حقوق بشر مجازات شدند. بر اساس این بیانیه، وقتی وزیر امور خارجه «اطلاعات معتبری در مورد دست داشتن مقامات دولت‌های خارجی در نقض فاحش حقوق بشر یا فساد قابل توجه داشته باشد»، چنین مجازات‌هایی صورت می‌گیرد.

فالون‌گونگ (که به فالون دافا نیز معروف است) یک تمرین معنوی است که بیش از دو دهه توسط رژیم چین مورد آزار و شکنجه قرار گرفته است.

این تمرین، متشکل از مدیتیشن، تمرین‌های فیزیکی و مجموعه‌ای از آموزه‌ها مبتنی بر اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری است که در دهه ۱۹۹۰، به گفته مقامات رسمی چین در آن زمان، ۷۰ تا ۱۰۰ میلیون نفر در چین را به خود جذب کرد.

 در نهایت حزب کمونیست چین که از محبوبیت چشمگیر و روزافزون فالون‌گونگ احساس تهدید کرد، با استفاده از کل دستگاه‌های دولتی، یک مبارزه سیستماتیک را علیه این روش و با هدف ریشه‌کن کردن آن آغاز کرد.

به گفته مرکز اطلاعات فالون دافا، از آن زمان تاکنون میلیون‌ها نفر در داخل زندان‌ها، اردوگاه‌های کار اجباری و سایر مراکز بازداشت حبس شده‌اند و صدها هزار نفر در حالی که در زندان بودند مورد شکنجه قرار گرفتند. بیش از ۴ هزار مورد مرگ مستند ناشی از آزار و شکنجه به طور رسمی تأیید شده است، اگرچه کارشناسان می‌گویند رقم واقعی به دلیل سانسور شدید اطلاعات در چین کمونیست، بسیار بیشتر است. علاوه بر این، کارشناسان مستقل دریافتند که پکن تمرین‌کنندگان زندانی را برای فروش اعضای بدن آنها در بازار پیوند، به قتل رسانده‌ است.

بیشتر بخوانید: بیست‌ویک سال ایستادگی فالون‌گونگ در برابر آزار و شکنجه: عهد و پیمان به وجدان انسانی

پمپئو گفت «دنیا نمی‌تواند دست روی دست بگذارد. زیرا دولت جمهوری خلق چین سوء استفاده‌های وحشتناک و سیستماتیک را علیه مردم در چین انجام می‌دهد، از جمله نقض حق شناخته‌شده بین‌المللی برای آزادی اندیشه، مذهب و عقاید.»

لوی برود، مدیر اجرایی مرکز اطلاعات فالون‌گونگ (فالون دافا)، اقدام دولت آمریکا را تحسین کرد و گفت افرادی که مسئول بازداشت سیستماتیک، شکنجه و کشتار افرادی که فالون گونگ را در چین تمرین می‌کنند، مسئول هستند.

برود در بیانیه‌ای برای اپک‌تایمز نوشت «ده‌ها میلیون نفر در سراسر چین، فالون گونگ را تمرین می‌کنند و بسیاری از آنها از سوی مقامات چینی مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند… ما به کار خود ادامه خواهیم داد تا این اعمال سوء را ثبت کنیم، تا مقامات بیشتری پاسخگو باشند.»

آزار و شکنجه در حال وقوع

سوابق دریافت شده از وب‌سایت مینگهویی، که یک مرکز تهیه و پخش اطلاعات دست اول در مورد آزار و شکنجه فالون‌گونگ در چین است، نشان می‌دهد که فقط در نیمه اول سال ۲۰۲۰ بیش از ۵۳۰۰ تمرین کننده فالون گونگ بازداشت یا مورد آزار و اذیت قرار گرفته‌اند.

مقامات در شهر فوجیان تمرین‌کنندگان را به شدت سرکوب کرده‌اند. برای نمونه، طبق گزارش مینگهویی، یئ گو وهوا، یک معلم محلی دبیرستان، سه بار و به مدت بیش از ۵ سال زندانی شد. در ژانویه ۲۰۱۸، هنگامی که وی در حال انجام تمرینات فالون گونگ با پنج هم‌تمرین‌کننده در خانه یکی از دوستانش بود، پلیس هجوم آورد و همه آنها را دستگیر کرد، و تا ساعت یک بامداد همان شب آنها را شکنجه و بازجویی کرد.

بعداً مأموران دوباره به خانه وی یورش بردند و وی را بازداشت کردند. سپس، در سپتامبر همان سال، پلیس به خانواده وی گفت که وثیقه بدهند، و ادعا کرد که او یک بیماری حاد دارد و تحت مراقبت اضطراری است.

وقتی خانواده‌اش او را دیدند، وی به دلیل تورم در تمام بدنش بی‌هوش بود. پزشک به آنها گفت که اوضاع قلب، کبد و کلیه‌اش خراب است. وی روز بعد درگذشت.

دولت فعلی آمریکا در واکنش به نقض گسترده حقوق بشر توسط حزب کمونیست چین، مواضع سختگیرانه‌تری اتخاذ کرده است. آنها پیش از این مقامات چینی را به دلیل نقش‌شان در سرکوب مسلمانان اویغور در منطقه شین جیانگ تحریم کرده و در لیست سیاه قرار داده است. فهرستی از مقامات چینی و هنگ کنگی نیز به دلیل دست داشتن در سرکوب آزادی‌ها در هنگ کنگ تحریم شده‌اند.

مطالب دیگر:

افسر سابق نیروهای ویژه درباره تاکتیک‌های انقلاب رنگی که علیه ترامپ استفاده شده هشدار می‌دهد

دادگاه عالی ایالات متحده شکایت انتخاباتی تگزاس را رد کرد

راه‌آهن ایران – افغانستان، خدمتی به جاه‌طلبی چین کمونیست

۳۹ ایالت در رابطه با دادخواست انتخاباتی که تگزاس به دادگاه عالی فرستاد، موضع خود را مشخص کردند.

اخبار مرتبط