https://www.aparat.com/v/Rl4PL
فناوری ردیابی ویروس و افراد مبتلا نگرانیهای مربوط به حریم خصوصی را افزایش میدهد
اپل و گوگل اخیراً خبر از یک تلاش مشترک برای کمک به سازمانهای بهداشتی عمومی در سراسر جهان دادند. آنها قصد دارند با استفاده از فناوری بیسیم بلوتوث ارتباطات افراد مبتلا به ویروس کرونا را ردیابی کنند. این موضوع نگرانی درباره فناوری ردیابی ویروس و افراد مبتلا را افزایش داده است.
جان اسکات ریلتون، محقق ارشد از دانشگاه تورنتو، این مسئله را اینگونه زیر سؤال برد که آیا فناوری ردیابی ارتباط واقعاً میتواند به محدود کردن گسترش ویروس کمک کند. «ما نمیدانیم که آیا این ایدههای فناوری ردیابی ارتباط کارآمد خواهند بود. اگر این فناوریها را در دنیای واقعی و در یک جامعه آماری آزمایش کنید، به دلایل مختلفی میتواند نتایج وحشتناکی داشته باشد. همچنین میتواند اثرات طولانی مدت بسیار منفی بر حریم خصوصی بگذارد.
در اوایل ماه جاری، وزیر بهداشت انگلیس، مت هنکوک، از توسعه یک برنامه (NHS) با فناوری مشابه خبر داد که میتواند حرکات را ردیابی کرده، و به کاربران اطلاع دهد تا از تماس با افراد مبتلا جلوگیری کند.
اما، فعالان حریم خصوصی مانند سیلکی کارلو میگویند این فناوری میتواند پس از اتمام این پاندمی آزادیها را از بین ببرد.
«بنابراین، ما باید فکر کنیم، زندگی بعد از مرحله اول پاندمی و مرحله دوم و سوم چگونه خواهد شد و ما چه مقدار از آزادی خود را از دست خواهیم داد؟ و ما باید نسبت به آن بسیار محتاط باشیم.»
او همچنین نگرانی دیگری را مطرح میکند. پس از پایان این مرحله از پاندمی، ما ممکن است خود را در حال ساخت یک بنای نظارتی بیابیم- بنایی که از دنیایی حمایت میکند که نسبت به دنیایی که قبلاً در آن زندگی میکردیم بسیار متفاوت است.