Search
Asset 2

دیدگاه: آموزش خطرات کمونیسم به دانش‌آموزان‌

قربانیان کمونیسم قبل از آن‌که برمبرگ به این بنیاد بیاید، در دوران ترامپ، به عنوان نماینده ایالات متحده در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان
بنای یادبود قربانیان کمونیسم در واشنگتن (Samira Bouaou/The Epoch Times)

امروزه بسیاری از آمریکایی‌ها فکر می‌کنند خطر کمونیسم با فروپاشی دیوار برلین در سال ۱۹۸۹ از بین رفته است. سفیر اندرو برمبرگ، رئیس و مدیر عامل بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم می‌گوید: «هنوز هم با رژیم‌های کمونیستی و سوسیالیستی مواجه هستیم که جز در آمریکای لاتین، مانند ونزوئلا و نیکاراگوئه، در سرتاسر جهان نیز ظاهر می‌شوند، این رژیم‌ها دائم شهروندانشان را می‌کشند و تأثیر مخربی بر حقوق بشر و اقتصاد ملی این کشورها دارند.» در واقع، در حال حاضر بیش از ۱.۵ میلیارد نفر تحت سلطه حکومت‌های ظالم کمونیستی و سوسیالیستی زندگی می‌کنند که از آن میان می‌توان به شهروندان لائوس، کره شمالی، ویتنام، کوبا و البته چین اشاره کرد.

بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم در سال ۱۹۹۳، بر اساس قانونی که مورد تأیید هر دو حزب کنگره بود، تأسیس شد و هدف از آن « بزرگداشت بیش از ۱۰۰ میلیون قربانی کمونیسم در سراسر جهان و پیگیری آزادی کسانی است که هنوز تحت سلطه رژیم‌های تمامیت‌خواه زندگی می‌کنند.»

قبل از آن‌که برمبرگ به این بنیاد بیاید، در دوران ترامپ، به عنوان نماینده ایالات متحده در دفتر سازمان ملل متحد و سایر سازمان‌های بین‌المللی ژنو فعالیت می‌کرد. در طی دوران اقامت خود در آن‌جا، که خود آن را «تجربه‌ای عمیق و تحول‌آفرین» توصیف می‌کند، متوجه «چالش‌ چین» شد که «بسیار بدتر» از آن چیزی بود که تصورش را می‌کرد. او به این نکته اشاره می‌کند که شورای بین‌المللی حقوق بشر سازمان ملل متحد، بررسی سوابق نژادپرستی ایالات متحده در تابستان ۲۰۲۰ را به عنوان مهم‌ترین اولویت خود در نظر گرفته است و این موضوع را نسبت به نقض وحشتناک حقوق بشر چین علیه اویغورها و سایر اقوام این کشور، در اولویت قرار داده است.

برمبرگ معتقد است: «از قدیم تا کنون، کشورهای کمونیستی بدترین سابقه را در زمینه حقوق بشر داشته‌اند. وحشیگری آن‌ها با دروغگویی و عدم شفافیتشان تکمیل می‌شود.» بومبرگ با مشاهده این عدم تعادل از نزدیک، به این نتیجه رسید که «باید درباره‌ خطرات امروز کمونیسم به آمریکایی‌ها آموزش داد.»

برمبرگ می‌گوید آموزش مدنی آمریکایی‌ها باید هم ساختار حکومتی ما را در بر بگیرد هم به درک جهان اطرافمان کمک کند. او با اشاره به مطالبه‌هایی چون پروژه ۱۶۱۹ [کمپینی روزنامه‌نگاری که نیویورک‌تایمز برای توجه به تاریخچه برده‌داری و سیاهپوستان آمریکایی راه‌اندازه کرده است] و کمیسیون ۱۷۷۶ [کمیسیونی در مجلس که دونالد ترامپ برای آموزش‌های وطن‌پرستانه راه‌اندازی کرد] می‌گوید درست است که باید به دنبال «خودانتقادی و بررسی گذشته خود» باشیم اما در عین حال باید کشور خود را در مقایسه با کشورهای دیگر ببینیم، به ویژه کشورهایی که تحت سلطه مشت آهنین کمونیسم قرار دارند.

برمبرگ می‌گوید ایالات متحده اقدامات خوبی برای تأکید بر وحشتناکی هولوکاست در آموزش‌های پیش‌دبستانی تا دبیرستان انجام داده است. یادآور می‌شود که خواندن کتاب «خاطرات شخصی آنه فرانک» چه تأثیری بر دانش‌آموزان نسل‌های مختلف داشته است. اما در مقابل اشاره می‌کند دانش‌آموزان درک ضعیف‌تری نسبت به کمونیست دارند.  بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم با «روایت داستان‌های تأثیرگذار و معرفی برخی از قربانیان کمونیسم» بر سابقه ویرانگر کمونیسم و ​​تهدید کشورهای آزاد تأکید می‌کند. او معتقد است این داستان‌ها «با نقش بستن در تصوراتمان، ارتباطات عمیق‌تری ایجاد می‌کنند» و به این ترتیب، به دانش‌آموزان کمک می‌کنند «حقایق اصلی» را که این داستان‌ها در درخود دارند، درک کنند.

بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم منابع مختلفی را برای انجام این کار در نظر گرفته است. «پروژه شاهد» مجموعه‌ای ویدیویی است که قربانیان کمونیسم داستان‌های تأثیرگذار و دلخراشی را تعریف می‌کنند. این مجموعه برنده جایزه نیز شده است. یکی از ویدیوها، سفر دلخراش جی سونگ‌هو را شرح می‌دهد که ده هزار کیلومتر را پیاده و با عصا طی کرد تا از کره شمالی فرار کند. رئیس‌جمهور ترامپ در لحظه‌ای به یادماندنی، در سخنرانی سال ۲۰۱۸ خود در سازمان ملل متحد، شجاعت و شهامت او را ستود.

از جمله سایر برنامه‌ها و محتواهای آموزشی این بنیاد می‌توان به این موارد اشاره کرد: سمینار سالانه ملی برای معلمان راهنمایی و دبیرستان که از سال آینده به صورت زنده پخش خواهد شد؛ برنامه‌های درسی کامل به همراه برگه‌های اطلاعاتی که نشان می‌دهند کمونیسم در صحنه جهانی چه کرده است؛ وبینارهای «کمونیسم در جهان» که سخنرانی‌های اندیشمندانه‌ای از متخصصین ارائه می‌دهد. بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم سه دوره تخصصی درباره چین، آمریکای لاتین و لهستان دارد که با استفاده از مقالات، گزارش‌ها و کتاب‌های محققان مربوطه، تمام جنبه‌های کمونیسم را پوشش می‌دهد. سال آینده دوره تخصصی بالتیک نیز با یک دانشمند استونیایی شروع می‌شود که با بنیاد یادبود قربانیان کمونیسم در واشنگتن دی‌سی همکاری می‌کند.

دانش‌آموزان می‌توانند از مجسمه‌ یادبود قربانیان کمونیسم در واشنگتن دی‌سی دیدن کنند که به یاد کشته‌شدگان رژیم‌های کمونیستی بنا شده است. رئیس‌جمهور جورج دبلیو بوش در بیستمین سالگرد سخنرانی معروف رونالد ریگان [خطاب به گورباچف، درباره دیوار برلین] به نام «این دیوار را در هم بشکن»، این مجسمه را اهدا کرد که «الهه دموکراسی» را با مشعلی در دست نشان می‌دهد.

نوشته: مایک سابو سردبیر پورتال ریل کلیرز امریکن سیویکس است.

نظرات بیان شده در این مقاله نظرات نویسنده است و لزوماً منعکس کننده نظرات اپک‌تایمز  نیست.

مطالب دیگر:

نزدیک به ۱۹۰۰ کارمند ایالت واشنگتن به‌خاطر واکسیناسیون اجباری کار خود را ترک کرده یا اخراج شده‌اند

موافقت با مجوز ارسال فناوری‌های آمریکایی به ارزش میلیاردها دلار برای شرکت‌های چینی تحریم‌شده

ویدئو: بازنده‌های پرونده هواوی چه کسانی هستند؟

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی