Search
Asset 2

استاد سابق دانشگاه هاروارد: موج جدید سانسور «خطرناک» در ایالات متحده به اوج خود می‌رسد

مارکسیسم استاد سابق دانشگاه هاروارد: موج جدید سانسور «خطرناک» در ایالات متحده به اوج خود می‌رسد سایر حوادث مانند حذف دونالد ترامپ رئیس جمهور
کارشناس قانون اساسی آلن درشوویتز، استاد سابق دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد (Mario Tama/Getty Images)

یک حقوق‌دان و کارشناس قانون اساسی می‌گوید، برکناری سرهنگ دوم متیو لومایر، از نیروی فضایی ایالات متحده در ماه جاری، پس از اینکه او علناً مخالفت خود را با مارکسیسم و ​​نظریه انتقادی نژاد اعلام کرد، بخشی از موج جدید و گسترده‌تر سانسور است که در ایالات متحده به اوج خود رسیده است.

آلن درشوویتز، استاد سابق دانشکده حقوق دانشگاه هاروارد، در مصاحبه با برنامه «کراس‌رود» متعلق به اپک‌تایمز، نسبت به برکناری لومایر و همچنین سایر حوادث مانند حذف دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق از توییتر، فیس بوک و سایر شبکه‌های اجتماعی، ابراز نگرانی کرد.

نیروی فضایی در ۱۹ می، لومایر را از یازدهمین اسکادران هشدار فضایی برکنار کرد و دلیلش این بود که او در اظهاراتی گسترش مارکسیسم در ارتش را تقبیح کرد.

لومایر در یک پادکست در مورد گسترش ایدئولوژی مارکسیستی در داخل ارتش و پیامدهای مخرب دستور کار وزیر دفاع، لوید آستین مبنی بر ترویج نظریه انتقادی نژاد هشدار داد.

نظریه انتقادی نژاد، که ریشه در مارکسیسم دارد، در سال‌های اخیر به شدت در دانشگاه‌‌ها، دولت، مدارس و محل‌های کار منتشر شده است و پس از ظهور گروه‌های چپ افراطی مانند آنتیفا، و «جان سیاه پوستان مهم است» اهمیت بیشتری پیدا کرده است. به طوری که حاوی مفاهیمی در این خصوص است که ایالات متحده یک کشور اساساً نژادپرست است و یک نژاد ذاتاً از دیگر نژادها برتری دارد را در آموزش‌های خود گنجانده است.

این تئوری همانند مارکسیسم، طرفدار نابودی نهادهایی مانند سیستم عدالت غربی، اقتصاد بازار آزاد و ادیان ارتدوکس است، و خواستار جایگزینی آنها با نهادهای سازگار با ایدئولوژی این تئوری است.

آلن درشوویتز، محقق و نویسنده کتاب «پرونده علیه سانسور جدید»، شرکت‌های دموکرات و غول‌های فناوری را به دست زدن به سانسور متهم کرد.

او افزود «ما اکنون در وضعیت بسیار بسیار خطرناکی قرار داریم که چپ، که نفوذ زیادی در دانشگاه‌های آمریکا دارد، نفوذ زیادی در رسانه‌های اجتماعی دارد، و تأثیر خاصی بر انواع خاصی از سیاست در رسانه دارد، و سعی در سرکوب آزادی بیان دارند، و آنها در حال موفقیت هستند و ما باید مبارزه کنیم.»

به گفته این محقق «شرکت‌های بزرگ فناوری مانند فیس بوک، توییتر و گوگل امروز به طور گسترده سانسور می‌کنند و آزادی بیان را به خطر می‌اندازند.»

«این برای کشور خوب نیست، برای قانون اساسی خوب نیست، برای آزادی بیان خوب نیست. از نظر هیچ استانداردی خوب نیست و باید متوقف شود. و ما مصرف‌کنندگان باید تقاضا کنیم که فیس بوک و یوتیوب و توئیتر جلوی این سانسور را بگیرند.»

مدیران توییتر اعلام کرده‌اند که ترامپ که حدود ۹۰ میلیون دنبال‌کننده در این سیستم عامل داشت به طور نامحدود معلق خواهد ماند، و هیئت نظارت فیس بوک اقدام مشابهی انجام داده است.

این شرکت‌ها همچنین به دلیل سوگیری‌های سیاسی اقدام به تعدیل نامتعادل محتوای کاربران کرده‌اند. منتقدان می‌گویند بسیاری از این تعدیل‌ها در سال گذشته به طور ناعادلانه موجب هدف قرار دادن سخنرانی‌های محافظه کارانه و سخنان افرادی که طرفداران ترامپ هستند، شده‌ است.

در همین حال، گروه‌هایی که در سمت مقابل قرار دارند، ادعا می‌کنند که این شرکت‌ها نتوانسته‌اند به اندازه کافی اطلاعات غلطی را که به صورت آنلاین منتشر می‌شود، حذف کنند.

آلن درشوویتز می‌گوید «آنچه دونالد ترامپ توییت می‌کند، شاید من با تک تک کلماتش مخالف باشم، اما او حق دارد آن را بیان کند.»

به گفته او آنچه در این میان بیشتر نادیده گرفته می‌شود «حق من و شما عموم مردم است که می‌شنوند و می‌خوانند» «وقتی یک سخنران را منع می‌کنید، بینندگان و شنوندگان او را نیز از دسترسی به آن سخنرانی منع می‌کنید، و این جنبه به همان اندازه نقض حقوق آزادی بیان خطرناک است.»

مطالب دیگر:

چین با ساختن مجتمع‌های دولتی در پی گسترش نفوذ خود در آفریقا است

عقب‌نشینی مقامات آمریکا از کاهش بودجه پلیس پس از وقوع موج جرایم

بایدن از تصمیم دولت خود برای لغو تحریم‌ها علیه خط لوله اصلی گاز روسیه دفاع کرد

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی