گوگل در حال کار بر روی قابلیتی جدید در موتور جستجویش است که بر روی بازار کار کانادا تمرکز دارد و جستجوی شغل مناسب برای کاربران کانادایی را آسانتر میکند.
طبق گزارش کندین پرس، این غول فناوری روز پنج شنبه اعلام کرد، در سیستم جستجوی شغلی جدیدش که مختص شهروندان کانادایی است، جویندگان کار میتوانند همانطور که آگهیهای استخدام را مرور میکنند، آنها را براساس مسافت رفت و آمد تا محل کار، عنوان شغلی و مقدار زمان تعهد کاری فیلتر کنند.
برای این طرح که از سال آینده قابل دسترسی است، یک میلیون دلار سرمایهگذاری شده و هدف آن کمک به نیروی کار است تا به سمت بازار کار دائما در حال تغییر به درستی هدایت شوند.
گوگل همچنین بیان کرده که ضمن این که در حال ایجاد و توسعه این پلتفرم شغلی است، شاخه خیریهاش از مرکز نوآوری «تورنتوز مارس» Toronto’s MaRS که موسسهای خدمترسان در امور کارآفرینی، تحقیق و کسب و کار است، حمایت مالی خواهد کرد.
این حرکت گوگل بیانگر علاقه رو به رشد این شرکت به بخش اشتغال و توسعه سیستم جستجوی آن بر اساس موضوع شغل و استخدام است.
به عقیده «سابرینا گِرِمیا»، مدیر بخش کانادا در شرکت گوگل، این خبر گامی طبیعی برای این شرکت است، چرا که «بسیاری از مردم هنگامیکه به دنبال استخدام هستند به سراغ گوگل میروند.»
وی گفت: «از آنجا که الزامات شغلی به طور چشمگیری در حال تغییر است، نیروهای کار به اجبار به «یادگیرندگان مداوم» تبدیل شدهاند. همچنین بسیاری از مهارتهایی که افراد در رزومه خود در بوق و کرنا میکنند، از آنچه که امروزه «باید» در رزومه دیده شود بسیار متفاوت است.
به گفته خانم گرمیا، بسترهای شغلیای که گوگل و مارس در حال همکاری بر روی آن هستند، به نیروی کار برای روبه رو شدن با چالشها در مسیر کاریابی و استخدام کمک میکنند. چرا که این پلتفرمها فضایی هستند که این افراد میتوانند در آن مهارتهایی را که در آینده به آنها نیاز دارند را کشف کنند و دانش خود را براساس نیاز روز تغییر و تطبیق دهند.
طبق اعلام گوگل، این پلتفرم به کاربران کمک خواهد کرد تا مسیری برای سازماندهی یا تعویض حرفهشان ایجاد کنند. این پلتفرم ابتدا اطلاعاتی درباره مهارتهای فرد و گزینههای آموزشی از منابع مختلف را با هم گردآوری کرده و پساز تجزیه و تحلیل مهارتهای فعلی کاربر، اولویتهای استخدامی را در برابر او قرار میدهد.
کاربران پلتفرم، از این طریق میتوانند ارزیابی دقیقی از مهارتهایشان، جزئیاتی درباره مشاغل بالقوهای که با تواناییهایشان مطابقت دارد و نیز اطلاعاتی درباره موسساتی که میتوانند در کسب مهارتهای لازم به آنان کمک کنند را به دست آورند.
این سیستم جستجوی شغلی برای نخستین بار در ایالات متحده و هند راه اندازی شد.
مطالب دیگر:
نمایشگاه سیاه اجساد این بار در سیدنی