logo_eet

قرنطینه: نقشه سوسیالیستی برای سلب آزادی‌های خدادادی

میمونی فقط قرنطینه نبود که آزادی ما را تهدید می‌کرد. تهدید اصلی، شرطی‌سازی شهروندان آمریکایی و تغییر ذهنیت آنها نسبت به حقوق‌شان بود، تا م
کلاوس شواب، موسس و رئیس اجرایی مجمع جهانی اقتصاد، در جلسه مجمع جهانی اقتصاد، در داووس، سوئیس، در 19 ژانویه 2017 (Fabrice Coffrini/AFP via Getty Images)

شریل چاملی، نویسنده کتاب «قرنطینه: نقشه سوسیالیستی برای سلب آزادی» و سردبیر روزنامه واشنگتن‌تایمز هشدار می‌دهد که واکنش جهان به آبله میمونی در قالب قرنطینه، مسیر بازگشت به قرنطینه را هموار می‌کند که چاملی آن را به منزله شرطی‌سازی آمریکایی‌ها برای پذیرش یک جامعه سوسیالیستی قلمداد می‌کند.

به گفته چاملی، واکنش دولت و رسانه‌ها به آبله میمونی مشابه الگویی است که به قرنطینه کووید۱۹ منجر شد.

چاملی می‌گوید: «اگر به دقت نگاه کنید، می‌بینید که ما از سویه‌های مختلف ویروس کرونا عبور کردیم و اکنون با رسانه‌هایی مواجه هستیم که ما را از آبله میمونی می‌ترسانند. به نظر می‌رسد که اوضاع به سمت قرنطینه پیش می‌رود. و فقط من نیستم که چنین تصوری دارم. برخی از همان بوروکرات‌های حوزه بهداشت که در آغاز شیوع کووید از قرنطینه حمایت کردند، همین نظر را دارند.»

چاملی می‌گوید که تهدیدات قرنطینه فراتر از خود قرنطینه هستند.

او گفت: «فقط قرنطینه نبود که آزادی ما را تهدید می‌کرد. تهدید اصلی، شرطی‌سازی شهروندان آمریکایی و تغییر ذهنیت آنها نسبت به حقوق‌شان بود، تا مردم حقوق خدادادی خود را نادیده گرفته و با تمرکز بر جمع‌گرایی، نظرات دیگران را به تفکر انتقادی و تصمیمات شخصی خود ترجیح دهند.»

به گفته چاملی، جهان در واکنش به بحران‌هایی مانند کووید و آبله میمونی به عرصه «جدال» بین کسانی تبدیل شده که آزادی را به‌عنوان یک مقوله خدادادی که ریشه در فردگرایی دارد، دوست دارند؛ و کسانی که قصد دارند از این بیماری همه‌گیر و ترس ناشی از آن برای ایجاد یک جامعه مبتنی بر جمع‌گرایی استفاده کنند.

چاملی معتقد است افرادی مانند کلاوس شواب، بنیانگذار و رئیس هیئت‌مدیره مجمع جهانی اقتصاد و نویسنده «کووید۱۹: بازنشانی بزرگ» از ایده جمع‌گرایی حمایت می‌کنند.

شواب در سخنرانی مجازی خود در نشست مجمع جهانی اقتصاد در پکن در سال ۲۰۲۰ گفت: «به لطف رهبری چین در مقابله با همه‌گیری و برنامه احیای اقتصادی این کشور، هم‌اکنون فرصت خوبی برای بازنشانی جهانی داریم که همگی نیازمند آن هستیم.»

چاملی گفت: «هدف این است که از این بیماری همه‌گیر استفاده کرده و آن را به چیز بزرگ‌تری تبدیل کنیم که بتواند کل اقتصاد و جوامع جهانی را بازنشانی کند.»

چاملی می‌گوید که جمع‌گرایی مورد حمایت شواب، نوعی سوسیالیسم است که در چند دهه گذشته به شیوه‌های مختلف در نهادهای آمریکایی رخنه کرده است.

«اما سوسیالیسم اساساً همین رخنه تدریجی مارکسیسم یا کمونیسم یا جمع‌گرایی است. و این مسئله مدت‌ها بزرگ‌ترین تهدید برای آمریکا بوده است. ما چیزهای زیادی در آمریکا داریم که اصالتاً سوسیالیستی هستند، ولی ما کمونیست-سوسیالیست نیستیم، بلکه رویکرد خود را ترقی‌گرایی یا سوسیالیسم دموکراتیک می‌نامیم.»

نظرات چاملی در حالی مطرح می‌شود که مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) اخیراً به دلیل گزارشات مربوط به شیوع آبله میمونی در اروپا، آمریکای شمالی و استرالیا، هشدارهای سفر را از سطح ۱ (اقدامات احتیاطی مرسوم) به سطح ۲ (اقدامات احتیاطی گسترده) ارتقا داده است. به گفته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها، سطح خطر عمومی در شرایط فعلی اندک است.

چاملی می‌گوید: «مهم نیست تهدید بعدی چه چیزی باشد؛ چه با یک تهدید نظامی مواجه شویم و چه یک دغدغه بهداشتی دیگر پدید بیاید، ما باید آزادی‌های فردی خود را حفظ کنیم.»

«نباید فقط دستان خود را از سر ترس و وحشت بالا بگیریم و به بردگی در قبال دستورات دولتی گردن نهیم.»

مطالب دیگر:

مدیر اف‌بی‌آی: چین بزرگ‌ترین قدرت هکری جهان است و به دنبال «تسلط جهانی بر بخش‌های فناوری» است

طرح پیشنهادی دولت بایدن برای دادن اختیارات نامحدود به سازمان بهداشت جهانی

ترامپ قصد دارد پلتفرمی را برای پخش برنامه‌های سانسورشده راه‌اندازی کند

اخبار مرتبط