Search
Asset 2

همزمان با افزایش قیمت نفت، آمریکا و جهان همچنان به انرژی روسیه وابسته هستند

نفت بر اساس داده‌های اداره اطلاعات انرژی (EIA)، واردات نفت خام ایالات متحده از روسیه در سال گذشته بیش از دو برابر شد و به طور متوسط ​​در
(John Fredricks/The Epoch Times)

در حالی که تهاجم روسیه به اوکراین ادامه دارد، اتکای مداوم اقتصاد جهانی به نفت و گاز روسیه موجی از واکنش‌های سیاسی را در کنار مخالفت قانون‌گذاران آمریکایی که به دنبال توقف واردات و افزایش تولید داخلی هستند، برانگیخته است.

نفت خام برنت، یک معیار کلیدی بین المللی، از زمان آغاز تهاجم در ۲۴ فوریه افزایش یافته است و از زیر ۹۷ دلار در هر بشکه به بیش از ۱۰۷ دلار در هر بشکه از اول مارس رسیده است.

روسیه با ۵۲۴ میلیون تن در سال ۲۰۲۱ بیش از هر کشور دیگری غیر از عربستان سعودی و ایالات متحده نفت تولید کرده است.

آژانس بین المللی انرژی گزارش می‌دهد که مقاصد اصلی این نفت شامل کشورهای عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی اروپا (OECD) و چین است که به ترتیب تقریباً ۶۰ درصد و ۲۰ درصد از صادرات نفت روسیه را دریافت می‌کنند.

بر اساس داده‌های اداره اطلاعات انرژی (EIA)، واردات نفت خام ایالات متحده از روسیه در سال گذشته بیش از دو برابر شد و به طور متوسط ​​در سال ۲۰۲۱ از میانگین روزانه ۷۶۰۰۰ بشکه در سال ۲۰۲۰ به ۲۰۹۰۰۰ بشکه در روز رسید.

در نوامبر ۲۰۲۱، روسیه ۵۹۵۰۰۰ بشکه از حدود ۸.۵ میلیون بشکه در روز نفت خام و محصولات وارداتی توسط ایالات متحده را تامین کرد که به طور کامل ۷ درصد از این واردات را شامل می‌شود.

شان استرابریج، مدیرعامل بندر کورپوس کریستی، تگزاس، مرکز صادرات نفت خام این کشور، گفت که پس از تحریم شرکت نفت دولتی PDVSA توسط واشنگتن، ایالات متحده نفت بیشتری از روسیه وارد کرد تا جایگزین نفت‌های سنگین‌تر ونزوئلا شود.

استراوبریج گفت: «چیزی که ما امیدواریم شاهد آن باشیم، تجهیزکردن بیشتر پالایشگاه‌های آمریکایی است تا بتوانیم نفت خام سبک‌تر و شیرین‌تر را پالایش کنیم، اما اینها مواد اولیه گران‌تری هستند.»

او به اپک تایمز گفت که تحریم‌های کنونی ایالات متحده فایده چندانی نخواهد داشت زیرا به نفت و گاز روسیه اجازه می‌دهد به جریان خود ادامه دهد.

آژانس بین‌المللی انرژی در صفحه‌ای درباره درگیری روسیه و اوکراین گفت که این تهاجم «تاکنون منجر به از دست دادن عرضه نفت به بازار نشده است». مقامات آژانس بین‌المللی انرژی به درخواست اپک تایمز برای اظهارنظر در مورد اینکه آیا هنوز هم همینطور است یا خیر، پاسخ ندادند.

در اول مارس، ایالات متحده و سایر کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی توافق کردند که ۶۰ میلیون بشکه نفت آزاد کنند. جنیفر گرانهولم، وزیر انرژی آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که ایالات متحده ۳۰ میلیون بشکه از ذخایر استراتژیک نفت خود را آزاد خواهد کرد.

روسیه ۱۱ میلیون بشکه در روز نفت تولید می‌کند و آمریکا حدود ۲۰ میلیون بشکه در روز نفت مصرف می‌کند.

جهان به طور کلی تقریباً ۹۷ میلیون بشکه در روز نفت مصرف می‌کند، به این معنی که آزادسازی آن معادل حدود ۱۶ ساعت مصرف جهانی نفت است.

استرابریج گفت: «تغییر قابل توجهی ایجاد نمی‌کند.»

آژانس بین المللی انرژی شامل پرجمعیت‌ترین کشورهای جهان، چین و هند نمی‌شود.

هند که مدت‌ها متکی به تسلیحات روسیه بوده است، مسکو را به دلیل اقدامش در اوکراین نه تحریم کرده و نه صراحتاً محکوم کرده است. چین نیز که اخیراً قرارداد ۳۰ ساله خط لوله گاز با این کشور منعقد کرده است.

آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیس جمهور مکزیک نیز تحریم روسیه را متوقف کرده است.

او گفت: «ما هیچ گونه اقدام تلافی جویانه اقتصادی انجام نمی‌دهیم زیرا می خواهیم روابط خوبی با تمام دولت‌های جهان داشته باشیم.»

شرکت انرژی دولتی روسیه لوک اویل اخیرا اقدام به خرید ۵۰ درصد از سهام یک پروژه نفتی فراساحلی مکزیک کرده است.

کانادا واردات نفت روسیه را ممنوع کرده است، اما این کشور نفت بسیار کمی از روسیه وارد می‌کند.

مطالب دیگر:

بایدن در سخنرانی سالانه‌اش در کنگره به تهاجم روسیه به اوکراین و تورم آمریکا  اشاره کرد

لری کودلو: سیاست‌های احمقانه انرژی دولت بایدن اقدامات تهاجمی پوتین در اوکراین را تامین مالی کرده است

شهروندان آمریکایی‌ و کانادایی‌ به درخواست اوکراین برای پیوستن داوطلبان خارجی به دفاع از اوکراین پاسخ می‌دهند

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی