Search
Asset 2

نوزده سال آزار و شکنجه فالون گونگ؛ جنایات رژیم کمونیست چین هنوز ادامه دارد

پلیس چین به سمت تمرین کنندگان فالون گونگی می‌‏رود که به چین سفر کردند تا اعتراض صلح‌‏آمیز خود را از آزار و اذیت فالون‌‏گونگ در چین مطرح کنند. پکن، میدان تیان‌‏آن‌‏من، ۲۰۰۱ (Courtesy of Minghui)
پلیس چین به سمت تمرین کنندگان فالون گونگی می‌‏رود که به چین سفر کردند تا اعتراض صلح‌‏آمیز خود را از آزار و اذیت فالون‌‏گونگ در چین مطرح کنند. پکن، میدان تیان‌‏آن‌‏من، ۲۰۰۱ (Courtesy of Minghui)

در ۲۰ ژوئیه ۱۹۹۹، حزب کمونیست چین آزار و شکنجه وحشیانه فالون گونگ که تمرینی صلح آمیز بر اساس اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری بود را آغاز کرد.

در این زمان جیانگ زمین رهبر وقت حزب کمونیست چین، به نیروهای امنیتی دستور داد تا  فالون گونگ را «ریشه کن» کرده، تمرین‌‌‌‏ کنندگان را تحت آزار و اذیت قرار داده و آنان را از شغل‌‌‌‏هایشان برکنار کنند. آنان به اردوگاه‌‌‌‏های کار اجباری فرستاده شده و به منظور اجبار برای ترک باورشان به شدت تحت آزار و شکنجه قرار گرفتند. حتی تمرین‌‌‌‏کنندگان مسن هم از این اقدامات بی‌‌‌‏رحمانه در امان نماندند.

خانه آزادی که نهادی حقوق بشری است، چندی پیش در گزارشی اظهار داشت که این آزار و شکنجه از طریق اخاذی، بهره‌‌‌‏کشی برده‌‌‌‏وار و برداشت اجباری اعضای بدن، برای برخی از مقامات کمونیست حتی به ابزاری سود آور تبدیل شده است.

محققان مستقل، در گزارش‌‌‌‏ها، وجود سیستم دولتی گسترده‌‌‌‏ در بیمارستان‌‌‌‏هایی که برای برداشت اعضای بدن استفاده می‌‌‌‏شدند را تایید کرده‌‌‌‏اند.

ونتا فن، پلاکاردی با عکس مادرش در دست دارد که در سال ۲۰۱۱ به دلیل انجام تمرین های فالون دافا، به ۱۳ سال زندان محکوم شد. تورنتو (Yi Ling/Epoch Times)

در حالی که مشخص نیست که دقیقا چه تعداد از تمرین کنندگان فالون گونگ برای اعضای بدنشان کشته شده‌‌‌‏اند، این گزارش‌‌‌‏ها برآورد می‌‌‌‏کنند که سالانه ۶۰هزار تا ۱۰۰هزار پیوند غیرقانونی در این کشور انجام می‌‌‌‏شود.

به دلیل ناکارآمدی سیستم پیوند عضو در چین، محققان بر این باورند که در بیشتر موارد، وجود یک عضو پیوندی به معنای وجود یک قربانی کشته شده است.

فالون دافا یا فالون گونگ، یک تمرین معنوی باستانی متشکل از چهار دسته حرکت ایستاده شبیه به تمرینات چی گونگ و یک مدیتیشن نشسته است. این روش با پیروی از اصول حقیقت، نیکخواهی و بردباری، بر تقویت شخصیت اخلاقی فرد تاکید می‌‌‌‏کند.

در سال ۱۹۹۲، آقای لی هنگجی این تمرین را به عموم مردم معرفی کردند و در آن دوران حمایت رژیم چین و نیز پوشش رسانه‌‌‌‏ای مثبتی را به دست آوردند. طبق منابع دولتی و گزارش‌‌‌‏های رسانه ای، تا سال ۱۹۹۹ دست کم ۷۰ میلیون نفر در سراسر چین به تمرین فالون گونگ می‌‌‌‏پرداختند.

تمرین‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏کنندگان فالون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏گونگ (فالون‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‏دافا) در حال انجام تمرین‌‌‌‌‌‌‏ مدیتیشن، فالون دافا روشی معنوی و صلح آمیز بر اساس سه اصل حقیقت، نیک خواهی و بردباری است. (Edward Dai/The Epoch Times)

شرایط در اواسط سال ۱۹۹۹، هنگامی که هزاران تمرین‌‌‌‏کننده به سرعت دستگیر شدند تغییر کرد. کسانی که به تمرین ادامه می‌‌‌‏دادند، «دشمن دولت» لقب گرفتند، ربوده شدند، تحت شکنجه قرار گرفتند و بی‌‌‌‏رحمانه کشته شدند.

رسانه‌‌‌‏های دولتی مبارزات تبلیغاتی گسترده‌‌‌‏ای به راه انداختند تا به این تمرین و پیروانش افتراهایی ناروا بزنند.

یک وکیل حقوق بشر چین به خانه آزادی گفت: «دستور دستگیری‌‌‌‏ها همچنان از سوی مقامات عالی رتبه به رده‌‌‌‏های پایین صادر می‌‌‌‏شود، اما گاهی اوقات مسئولان اداره امنیت عمومی می‌‌‌‏گویند: «نه، آنها فقط تمرین می‌‌‌‏کنند تا سالم باشند.»

به بیان گروه حقوق بشر خانه آزادی، فالون گونگ همچنان موضوعی ممنوعه در سرزمین اصلی چین است و بسیاری از مردم چین تبلیغات حزب را که سعی می‌‌‌‏کند چهره‌‌‌‏ای منفی از تمرین‌‌‌‏کنندگان ارائه دهند، باور کرده‌‌‌‏اند.

خانه آزادی می‌‌‌‏گوید: «روزانه تعداد زیادی از قضات، دادستان‌‌‌‏ها و پلیس‌‌‌‏ها، نقشی فعال در دستگیری، حبس و شکنجه شهروندان چینی که در باورشان به فالون گونگ راسخ هستند، ایفا می‌‌‌‏کنند.»

اگرچه در حال حاضر تخمین تعداد تمرین کنندگان فالون دافا دشواربه نظر می‌‌‌‏رسد، اما بنابر گزارشات وب‌‌‌‏سایت مینگهویی Minghui.org که منبعی معتبر برای کسب اطلاعات درباره این روش است، اکنون این تعداد به بیش‌‌‌‏از یکصد میلیون نفر در سراسر جهان رسیده و این تمرین صلح آمیز رو به گسترش است.

بیشتر بخوانید:

جنایت برداشت اعضای بدن در چین چگونه صورت می گیرد

چرا تمرین معنوی فالون دافا در چین مورد آزار و شکنجه قرار دارد

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی