Search
Asset 2

نُه اشتباه رایج که ممکن است در کسب و کار جدیدتان مرتکب شوید

نُه اشتباه رایج که ممکن است در کسب و کار جدیدتان مرتکب شوید

نُه اشتباه رایج که ممکن است در کسب و کار جدیدتان مرتکب شوید

اگر شما هم همچون دیگر کارآفرینان مشتاق به عملی کردن ایده‌‌‌‌‏هایتان و راه‌‌‌‌‏اندازی کسب و کار مرتبط با آن هستید، لازم است از ابتدا همه جوانب کار را به درستی درنظر بگیرید.

به این منظور بهتر است قدمی به عقب بردارید و اطمینان حاصل کنید که از اشتباهات رایجی که آفت هر کسب و کار جدید است، اجتناب ‌‌‌‌‏کنید.

اشتباهات چه هستند؟

 

۱. نادیده گرفتن بیزینس‌‌‌‌‏پلن یا طرح کسب و کار

بسیاری از کارآفرینان تازه‌‌‌‌‏کار در تهیه بیزینس‌‌‌‌‏پلن ناموفق هستند. باید بدانید که نیازی نیست که این سند به‌‌‌‌‏طور خاصی عریض و طویل و پرجزئیات باشد، اما صرف کمی وقت برای ایجاد طرح کسب و کار کمک خواهد کرد که تلاش‌‌‌‌‏هایتان استوار و ثابت قدم باشد. همچنین بیزینس‌‌‌‌‏پلن به منزله نقطه محوری برای تیم‌‌‌‌‏تان عمل خواهد کرد و مقیاسی برای سنجش میزان پیشرفت‌‌‌‌‏تان خواهد بود.

 

۲. منابع و تمهیدات مالی ناکافی

غفلت از برنامه‌‌‌‌‏ریزی مالی و درنظر نگرفتن سرمایه اولیه کافی برای راه‌‌‌‌‏اندازی کسب و کار جدید، اشتباهی متداول در میان کارآفرینان است. در نتیجه این اشتباه، دستیابی به هدف سخت‌‌‌‌‏تر می‌‌‌‌‏شود و کسب و کار جدیدتان در مسیر حرکت خود تحت فشار مالی قرار می‌‌‌‌‏گیرد.

برای اجتناب از چنین مشکلی، اطمینان حاصل کنید که منابع مالی کافی بخصوص برای ۱۲ ماه نخست کار را دارید. ضمن این که این اقدام موجب تضمین امنیت مالی و سرمایه گذاری‌‌‌‌‏تان می‌‌‌‌‏شود.

 

۳. قصور در نظارت بر جریان پیشرفت و تنظیمات

طرح کسب و کار و پیش‌‌‌‌‏بینی‌‌‌‌‏های مالی عواملی مهم در کسب و کارتان هستند. اما لازم است که دائما آنها را بررسی و تعدیل کنید.

با پیگیری مداوم روند پیشرفت‌‌‌‌‏تان و به‌‌‌‌‏روزرسانی برنامه‌‌‌‌‏ریزی‎‌‌‌‌‏ها و پیش‌‌‌‌‏بینی‌‌‌‌‏های مالی‌‌‌‌‏، آنها را به اسنادی زنده و پویا تبدیل کنید.

 

۴. خرید اموال با پول در گردش

یکی از اشتباهاتی که کارآفرینان آن را تکرار می‌‌‌‌‏کنند، استفاده از نقدینگی در گردش کار برای خرید اموال و تجهیزاتی است که کارآیی بلندمدت دارند.

به جای این کار برای خرید چیزهایی مانند تجهیزات، ماشین آلات و یا موارد عمده مربوط به فن‌‌‌‌‏آوری، مطابق با طول عمر این وسایل و تجهیزات، وام بلندمدت کسب و کار بگیرید. برای مثال، وام هفت ساله برای وسیله نقلیه‌‌‌‌‏ای که انتظار دارید هفت سال از آن استفاده کنید.

 

۵. اجتناب از کمک‌‌‌‌‏های بیرونی

بسیاری از کارآفرینان مایل نیستند که به نیازشان به کمک دیگران اقرار کنند. از این که درپی یافتن یک معلم، استخدام یک مشاور و یا ایجاد هیاتی مشورتی برای ایده دادن و پشتیبانی گرفتن باشید، خجالت نکشید.

 

۶. تنظیم قیمت‌‌‌‌‏های نادرست

صرفا برای رقابت کردن، قیمت‌‌‌‌‏های نادرست ارائه ندهید. این مهم است که هنگام قیمت‌‌‌‌‏گذاری روی محصولات یا خدمات، درمورد جزئیات و هزینه‌‌‌‌‏های مصرفی هریک از آنان به خوبی تحقیق کنید.

ضمن این که قیمت‌‌‌‌‏ها را تعدیل می‌‌‌‌‏کنید، بر هزینه‌‌‌‌‏های واقعی هم نظارت داشته باشید.

 

۷. نادیده گرفتن تکنولوژی

بسیاری از کسب و کارها در کانادا در سرمایه گذاری‌‌‌‌‏های تکنولوژیکی از همتایان خود در ایالات متحده عقب مانده‌‌‌‌‏اند که این روی بهره‌‌‌‌‏وری تاثیراتی منفی خواهد داشت.

پس وجود تکنولوژی در بهبود، رشد، بهره‌‌‌‌‏وری و سودآوری کسب و کارتان را حتما درنظر داشته باشید.

 

۸. بی‌‌‌‌‏توجهی به بازاریابی آنلاین

استفاده از شیوه‌‌‌‌‏هایی برای به کارگیری پتانسیل بازاریابی اینترنتی نقش مهمی در موفقیت کسب و کار دارد.

برای مثال، تبلیغات در رسانه‌‌‌‌‏های اجتماعی بزرگ می‌‌‌‌‏‎تواند راهی مقرون به صرفه و آسان برای هدف قرار دادن بخش‌‌‌‌‏های بخصوصی از بازار باشد.

 

۹. شکست در یادگیری

همانطور که کسب و کارتان را شروع می‌‌‌‌‏کنید، از اشتباهات اولیه خود درس بگیرید و از آنها برای هدایت موفقیت نهایی‌‌‌‌‏تان استفاده کنید.

به یاد داشته باشید که بسیاری از کارآفرینان موفق در نخستین تلاش‌‌‌‌‏های خود شکست خوردند، اما پس‌‌‌‌‏از بررسی عوامل اشتباهات و اصلاح آنها دوباره پیشرفت کردند.

مطالب دیگر:

پنهانکاری رژیم چین در مورد شیوع آنفولانزا در این کشور

استراتژی‌‏های فروش و بازاریابی برای کسب و کارهای کوچک

نوروز، فرصت خوبی برای خانه تکانی دل‌ها (ویدئو)

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی