طی هفتههای اخیر، چین دهها هزار نیرو به مرزهای مورد مناقشهاش با هند در منطقه لداخ اعزام کرده است.
به نظر میرسد پکن در حال آمادهسازی خود جهت حمله گسترده به خاک هند است.
به نقل از چاینا دیلی وابسته به حزب کمونیست چین، شی جین پینگ در صدمین سالگرد حزب کمونیست چین یک «سخنرانی به نفع آزادی، توسعه و مماشات» ارائه کرد.
در تاریخ اول ژوئیه، شی گفت: «مردم چین هرگز ملت کشورهای دیگر را مورد آزار و اذیت قرار ندادهاند و هرگز این کار را نخواهند کرد.»
در ماه مه سال اخیر، نیروهایی از ارتش آزادیبخش خلق به منطقه لاداخ اعزام شدند که تحت سیطره هند قرار دارد. یک ماه بعد از این اعزام، در شب ۱۵ ژوئن، سربازان چینی در قالب یک حمله غافلگیرانه، ۲۰ تن از سربازان هندی را به قتل رساندند.
هند هم این اقدام را بیپاسخ نگذاشت و چندین حمله در ماه اوت ترتیب داد. چین سپس، به تعداد نیروهایش اضافه کرد و آنها از ۱۵ هزار نفر به ۵۰ هزار نفر رسیدند. پکن همچنین سلاحهای پیشرفتهای را به منطقه لداخ آورده و ساخت پایگاههای نظامی را آغاز کرده است.
لداخ تنها منطقه مجاوز هیمالیا نیست که مورد تجاوز چینیها قرار گرفته است. آنها به مرزهای سیکیم هند، بوتان و نپال هم رحم نکردند.
مبارزات پکن علیه هند دارای چند وجه است. کلیوو پاسکال، عضو ارشد بنیاد دفاع از دموکراسیها به مؤسسه گیتستون گفت: «از ماه ژوئن سال گذشته، چین به شبکه الکتریکی بمبئی حمله کرد، تروریستهای مائوئیستی وابسته با چین، ۲۰ نیروی امنیتی هند را کشتند و همچنین شاهد حمله مخرب به نیروگاههای تولید قطعه وابسته به شرکت آیفون بودیم. هدف دولت پکن از این خرابکاری، جلوگیری از تغییر زنجیرههای تأمین به هند است.»
به همین خاطر، بسیاری از افراد در هند، اکنون نگرش بدی نسبت به چین دارند. پاسکال میگوید: «وسعت و عمق تهاجم گسترده حزب کمونیست علیه هند باعث میشود مردم گمان کنند که پکن در نشان دادن رفتارهای مخرب هیچ حد و مرزی ندارد.»
مردم هند حق دارند نگران باشند. چین تعریف «جنگ» را تغییر داده است. یکی از ابزارهای جدید تهاجم چینیها گسترش بیماری است. اگر حتی فرض کنیم که کووید۱۹، یک سلاح بیولوژیکی نبوده است، رهبران حزب کمونیست چین با دروغ گفتن مبنی بر مسری نبودن این ویروس، و فشار آوردن بر روی سایر کشورها برای پذیرش مسافران چینی که بعضاً به این بیماری مبتلا بودند، آن را به یک سلاح بیولوژیک تبدیل کردند.
پاسکال به این نکته نیز اشاره کرد «جای تعجب نیست که بسیاری از هندیها فکر میکنند موج دوم ویروس کرونا عمداً توسط چین به کشورشان وارد شد تا آنها را بیش از پیش ضعیف کنند.»
به نظر میرسد پکن حتی در فکر استفاده از سلاحهای هستهای برای جنگهای بعدی است.
به گزارش واشنگتن پست، چین در منطقهای با پوشش ۷۰۰ مایل مربعی در صحرای گانسو، ۱۱۹ سلیوی پرتاب موشک برای ده کلاهک موشک قارهپیمای دی اف ۴۱ ساخته است. با اضافه شدن ۲۶ سیلوی دیگر که توسط ارتش خلق در حال احداث هستند، این کشور به زودی تقریباً به اندازه زرادخانه هستهای ایالات متحده قدرت خواهد داشت. وقتی موشکهای چینی به پرتابگرهای متحرک و زیردریاییها اضافه شوند، قدرت کلاهکی این کشور حتی از ایالات متحده هم بیشتر خواهد شد.
از آنجا که پکن در حال حاضر سلاح هستهای کافی برای ارعاب دیگر ملتها را دارد – مدتها است چین به بهانه «بازدارندگی حداقلی» سلاح هستهای تولید میکند – اینطور به نظر میرسد که طراحان ارتش چین در فکر استفاده از سلاحهای هستهای در فاز تهاجمی هستند. افسران ارتش و رهبران سیاسی علناً تهدید کردهاند که از ظرفیت زرادخانهشان بهره خواهند برد.
شی در هر سخنرانی همانند آنچه در اول ژوئیه شاهد بودیم، قول داد اگر کسی مانع برنامههایش در زمینه تمامیت ارضی شود، «سرها بشکند و خونها بریزد»
نوشته: گوردون چانگ
مطالب دیگر:
نتایج یک تحقیق: در افرادی که قبلاً به کووید۱۹ مبتلا شدهاند، خطر ابتلای مجدد «بسیار کم» است
ترامپ در سخنرانی خود در تگزاس قول داد نظریه انتقادی نژاد و مارکسیسم را شکست دهد