Asset 2

ترامپ: انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بزرگترین جرم قرن به حساب می‌آید

وزارت دادگستری این تقلب چه از جانب ماشین‌های رای‌گیری صورت گرفته باشد یا توسط افراد زیر سن قانونی، افراد متوفی، مهاجران غیرقانونی، مفقودی
(Joe Raedle/Getty Images)

ترامپ دیدگاه خود درباره تقلبات گسترده در انتخابات ۲۰۲۰ را هرگز پنهان نکرده است. ترامپ در پی اعلامیه هفته گذشته وزارت دادگستری مبنی بر تمرکز این نهاد بر حفاظت از دسترسی رای‌دهندگان و بررسی ممیزی‌های انتخابات به منظور یافتن تخلف‌های قضایی احتمالی گفت به نظر می‌رسد این سازمان «هیچ چاره‌ای ندارد جز اینکه تقلبات گسترده‌ای که در برخی ایالت‌های کلیدی و به گمانم در جاهای دیگری در جریان انتخابات دروغین ریاست جمهوری ۲۰۲۰ صورت گرفته را بررسی کند».

او افزود: «این تقلب چه از جانب ماشین‌های رای‌گیری صورت گرفته باشد یا توسط افراد زیر سن قانونی، افراد متوفی، مهاجران غیرقانونی، مفقودی آرا، تقلب در آرا، آرای غیابی، تحویل بسته‌های پستی (یا عدم تحویل!)، گاوصندوق‌ها، افرادی که برای رای دادن پول گرفته‌اند و یا سایر چیزها، از نظر من انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ بزرگترین جرم قرن به حساب می‌آید».

بر اساس ایمیل‌هایی که به تازگی منتشر شده‌اند، رئیس جمهور پیشین کشور دونالد ترامپ از طریق وکیل و مقامات کاخ سفید، مقامات وزارت دادگستری را تحت فشار گذاشته بود تا نتیجه انتخابات ۲۰۲۰ را مورد بازرسی قرار دهند و از دیوان عالی خواسته بود مجوز برگزاری انتخاباتی جدید در ایالت‌های چرخشی مهم را صادر کند.

کِرت اولسِن، وکیل ترامپ، در یکی از این ایمیل‌ها از مقامات وزارت دادگستری درخواست کرده بود او را در تماس با دادستان کل وقت، جفری روزن قرار دهند. به گفته اولسن، او در پرونده شکایت ایالت تگزاس علیه ایالت پنسیلوانیا و سایر ایالت‌ها، وکالت این ایالت در دیوان عالی را عهده‌دار بوده است و ترامپ به او «دستور داده بود» با روزن ملاقات کند و «درباره اقدامی مشابه از جانب ایالات متحده با او به گفتگو بپردازد».

نامه پیش‌نویسی که به پیغام دسامبر ۲۰۲۰ اولسن ضمیمه شده بود ادعا دارد انتخابات ایالت‌های پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان، ویسکانسن، آریزونا و نوادا قانون اساسی ایالات متحده را نقض کرده‌اند. این نامه از دیوان عالی تقاضا دارد مانع از استفاده ایالت‌ها از نتیجه انتخابات‌شان برای انتصاب گزینندگان ریاست جمهوری در کالج الکترال شود و به آن‌ها مجوز دهد برای انتصاب گزینندگان  «انتخاباتی ویژه برگزار کنند».

نامه مذبور هرگز ارسال نشده است.

پرونده شکایت ایالت تگزاس ادعا دارد مقامات غیرقانون‌گذار در ایالت‌های پنسیلوانیا، جورجیا، میشیگان و ویسکانسن در غیاب موافقت قانون‌گذاران ایالت‌های یادشده، تمهدیداتی را در رابطه با انتخابات اتخاذ کرده‌اند. تگزاس از دیوان عالی درخواست کرده بود انتخابات این ایالت‌ها را مغایر با قانون اساسی اعلام نماید. حداقل یک قاضی نیز ادعای یادشده را معقول دانسته و در پرونده دیگری مانع از تایید نتایج انتخابات ایالت پنسیلوانیا شده بود اما در نهایت رای او باطل و پرونده مختومه اعلام شد.

سرانجام، دیوان عالی نیز پرونده ایالت تگزاس را مردود اعلام کرد.

علاوه بر این مالی مایکل، دستیار ترامپ نیز پیش‌نویس شکایتی که ترامپ قصد داشت از جانب ایالات متحده مطرح کند را مستقیماً به روزن و سایر مقامات وزارت دادگستری ارسال کرده بود.

مارک مدوز که رئیس وقت ستاد ترامپ بود نیز در ایمیل‌های دیگری از روزن خواسته بود وزارت دادگستری را به تحقیق درباره اتهامات مبنی بر تقلب وا دارد.

مدوز در پیام دیگری دادخواست اعتراض ترامپ و دیوید شیفر، رئیس حزب جمهوری‌خواه ایالت جورجیا به انتخابات در دادگاه عالی فولتون کانتی را ارسال کرده بود.

مدوز در این ایمیل گفته بود: «آیا برایتان مقدور است از تیم‌تان بخواهید اتهامات مبنی بر تخلف را بررسی کنند. فقط اتهامات مبنی بر فعالیت‌های متقلبانه. از شما متشکرم، مارک».

دادخواهان روز ۷ ژانویه از دادخواست خود انصراف دادند.

مدوز در ایمیل دیگری به روزن گفته بود اتهاماتی مبنی بر تخلف در زمینه تطابق امضا در شهر فولتون کانتی، ایالت جورجیا مشاهده شده‌اند.

او از روزن تقاضا کرده بود از یکی از مقامات وزارت دادگستری به نام جفری کلارک بخواهد «درباره این مسئله سریعاً دست به کار شود و صحت این ادعا را بررسی کند».

روزن ضمن ارسال ایمیل یادشده به ریچارد داناهیو، معاون دادستان کل، گفته بود: «اصلاً برایتان باورپذیر است؟ جوابش را هم نخواهم داد».

البته، روزن از کلارک خواسته بود پیگیری‌های لازم در زمینه اتهامات مبنی بر تقلب در شهر آتلانتا را مبذول نماید و کلارک نیز گفته بود مشغول انجام آن است.

گروهی از رای‌دهندگان ایالت جورجیا دادخواستی را در باب اتهام تقلب در شهر فولتون کانتی به دادگاه ارائه کرده‌اند. قاضی پرونده قرار است روز دوشنبه در جلسه دادرسی درخواست مختومه شدن دادخواست مذبور را بررسی نماید. در همین حین برَد رافنسپرگر، وزیر امور خارجه ایالت جورجیا نیز پرسش‌هایی را درباره گفته‌های اخیر یکی از مقامات این شهر مبنی بر «مفقودشدن» اسناد سلسه مراتب آرای پستی مطرح کرده است.

علاوه بر این، مدوز خواهان بررسی اتهامات مبنی بر تقلب در ایالت نیومکزیکو شده بود و اسناد و ویدیویی را به روزن ارسال کرده بود که ادعا می‌کرد داده‌های گزینندگان  آمریکا در ساختمان‌هایی در کشور ایتالیا با همکاری مقامات اطلاعاتی ایالات متحده عوض شده است.

داناهیو ضمن ارسال مجدد یکی از ایمیل‌های مذبور، ادعاهای یادشده را «دیوانگی محض» خواند.

روزن گفت باخبر شده است برد جانسون که ویدیوی یادشده را ساخته بود با رودی جولیانی، وکیل ترامپ، همکاری می‌کرده و با درخواست ملاقات اف‌بی‌آی با جانسون مخالفت کرده است.

کارولین مالونی (دموکرات، نیویورک) رئیس کمیته نظارت مجلس نمایندگان ایمیل‌های یادشده را منتشر کرده است؛ مالونی می‌گوید: «این ایمیل‌ها نشان می‌دهند پرزیدنت ترامپ قصد داشته اصلی‌ترین نهاد مجری قانون کشورمان را به فساد بکشاند و در تلاشی گستاخانه، انتخاباتی را که خود در آن باخته است بر هم زند».

او افزود: «کسانی که به تماشای اقدامات غیرقانونی پرزیدنت ترامپ نشسته‌ یا به او کمک کرده‌اند باید در برابر پرسش‌های این کمیته پیرامون این تلاش برای واژگونی دموکراسی پاسخگو باشند».

کمیته مالونی از مدوز، داناهیو، کلارک و چند تن دیگر خواسته است در جلسات بازپرسی مدون حاضر شوند.

وزارت دادگستری به درخواست برای اظهار نظر پاسخی نداده است.

ترامپ به درخواست‌های ارسال‌شده به کارزار و کمیته اقدام سیاسی‌اش برای اظهار نظر پاسخی نداده است.

مطالب دیگر:

حکایتی کهن: تجارت به‌مثابه تزکیه و خودپروری

نقشه پنهان پکن برای بانک سرمایه‌گذاری زیرساخت‌های آسیایی

نخستین استراتژی امنیت ملی بایدن تنها بر روی تروریسم داخلی تمرکز دارد

 

اخبار مرتبط

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی