شهر وین اولین پایتخت اروپایی است که به وضوح قطعنامه پارلمان اروپا را برای انتقاد از رژیم چین به دلیل جنایت برداشت اعضای بدن منعکس میکند.
پارلمان استانی وین، طی قطعنامهای که به اتفاق آرا در ۷ آوریل به تصویب رسید، «برداشت سیستماتیک اعضای بدن با مجوز دولت از زندانیان چین را محکوم کرد.»
در این قطعنامه آورده شده که رژیم چینی برداشت اجباری اعضای بدن را بدون رضایت فرد از تعداد زیادی از طرفداران فالون گونگ و اعضای سیاسی مورد آزار و اذیت، افراد مذهبی و اقلیتهای قومی انجام داده است.
قطعنامه توسط دولت فدرال اتریش با عنوان «سوء استفاده از پیوند عضو در چین به طور عمومی مورد بحث قرار گرفت و آن را محکوم میکنیم.» بررسی گردید. همچنین برای یک کمیسیون بین المللی بررسی فعالیتهای برداشت اعضای بدن توسط رژیم چین تنظیم شد و جامعه بین المللی نیز خواهان آزادی فوری زندانیان سیاسی در چین بدون اعمال خشونت شد.
پارلمان اروپا قطعنامه مشابهی در تاریخ ۱۱ دسامبر ۲۰۱۳ صادر کرد.
حذف مغز متفکر برداشت اعضای بدن نشانه تغییر واقعی در چین
«فایکه النگاشی»، سخنران حقوق بشر برای حزب سبز وین در این باره گفت: «تصمیمات پارلمان اروپا در مورد اهدای عضو و تجارت عضو نه تنها در جامعه بلکه در محافل سیاسی تا حد زیادی ناشناخته هستند. به همین دلیل ما باید وارد عمل شویم.»
النگاشی گفت که این قطعنامه، توسط حزب سبز، حزب خلق اتریش و حزب سوشیال دموکرات اتریش معرفی شد و نیم سال طول کشید تا آماده شود و عمدا به طور گسترده بیان شد به طوری که تمام احزاب پشت آن قرار گیرند.
وی در ادامه گفت: «اگر آن را در زمان و مکان مناسب بیان کنید آنگاه میتوانید یک گام به جلو بردارید و معتقدم که ما این کار را در وین انجام دادهایم و یک گام مهم رو به جلو برداشتهایم.»
اتهامات علیه حزب کمونیست چین به دلیل برداشت اعضای بدن تمرین کنندگان فالون گونگ، روش معنوی چینی که هدف کمپین آزار و شکنجه وحشیانه چین از سال ۱۹۹۹ بوده است، برای اولین بار در سال ۲۰۰۶ اعلام شد.
«دیوید کیلگور»، عضو سابق مجلس کانادا و «دیوید ماتاس»، وکیل حقوق بشر کانادا پس از انجام تحقیقات مستقل و دقیق، متوجه این اتهامات شدند که البته به طور مستمر توسط رژیم چین رد شده است.
کیلگور و ماتاس یافتههای خود را طی گزارشی در سال ۲۰۰۶ با نام «محصول خونین: قتل و شکنجه تمرین کنندگان فالون گونگ به دلیل اعضای بدنشان» منتشر کردند. در سال ۲۰۱۴، اتان گاتمن روزنامه نگار و محقق آمریکایی یافتههای خود را در کتاب «کشتار: کشتار جمعی، برداشت اعضای بدن و راه حلهای چین برای مشکل مخالفانش» منتشر کرد.
کیلگور، ماتاس و گاتمن یافتههای خود را در مورد برداشت عضو در چین در سال ۲۰۱۶ به روز رسانی کردند. آخرین گزارش تخمین میزند که رژیم چین بین ۶۰ هزار تا ۱۰۰ هزار پیوند اعضای بدن را بین سالهای ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ انجام داده است و منابع بخش عمدهای از آنها را اعضای بدن زندانیانی چون تمرین کنندگان فالون گونگ، مسلمانان اویغور در چین، تبتیها و مسیحیان تشکیل میدهند.
تاکنون مستند برداشت اعضای بدن با کسب جوایزی متعدد تحسین شده است. فیلم «غارت اعضای بدن: تجارت غیر قانونی اعضای بدن درچین» در سال ۲۰۱۴ نیز موفق به کسب جایزه پی بادی، معتبرترین جایزه برای پخش و رسانههای الکترونیکی شد.
کمپین «آناستازیا لین»، ملکه زیبایی کانادا نیز با افشای برداشت اجباری اعضای بدن در چین و حمایت از حقوق بشر برگزار شد.
در سالهای اخیر، کنگره متحده دولت، پارلمان اروپا، سازمان ملل متحد، کمیته ضد شکنجه، کمیسیون آزادی بین المللی مذهبی ایالات متحده و دیگر سازمانهای بین المللی رژیم چین، برداشت اعضای بدن را محکوم کردهاند.
تلاش من برای پایان دادن به توریسم پیوند اعضای بدن انسانهای بیگناه در چین ادامه دارد
« نسلکشی آرام » موضوع گزارش جدید برداشت اعضای بدن در چین