Search
Asset 2

پرورش مهارت‌‏های نوشتاری در کودکان اوتیسم

پرورش مهارت‌‏های نوشتاری در کودکان اوتیسم

پرورش مهارت‌‏های نوشتاری در کودکان اوتیسم

 

بسیاری از کودکانی که دچار اختلال اوتیسم هستند مایل به نوشتن نیستند، حال آنکه نوشتن می تواند یک تجربه خوبی برای تقویت مهارت‌‏های حسی و شناختی آنها باشد. تکنیک‌‏هایی هست که در این مورد به شما کمک می کند:

-می‌‏توانید ابتدا برای تشویق و ایجاد انگیزه در آنان، اجازه دهید با موادی همچون خمیر، شن و ماسه، برنج و لوبیا، کرم اصلاح، یا لوسیون ها با دست بازی کنند.

– از فعالیت‌‏هایی همچون هل دادن چیزی، کشیدن، تکان دادن، یا فشردن اشیا می‌‏توانید برای تقویت عضلات دستش استفاده کنید. چیزهایی مثل چرخ دستی‌‏ها، اسکوترها، واگن‌‏ها، و توپ‌‏های پزشکی نیز برای تقویت دست‌‏ها و آماده‌‏سازی بدنشان مفید است.

استفاده از تکه‌‏های چوبی، اسفنج مرطوب و خمیر برای شکل دادن به حروف مختلف نیز راهکار مناسبی است. در مجموع، بسیاری از کودکان اوتیسم، ترجیح می‌‏دهند با این وسایل بیشتر نوشتن را تمرین کنند تا با استفاده از قلم و کاغذ.

همچنین مهم است که در هنگام نوشتن، کودک به طور صحیح بنشینند، پاهایش زمین را لمس کند  و بدنش را راست نگه دارد. برای آنکه پایش به زمین برسد از کوسن یا گذاشتن زیرپایی زیر پایشان هم می‌‏توانید استفاده کنید.

بعضی از کودکان از نوشتن بر روی تخته شیبدار یا یک سطح عمودی (روی دیوار می‌‏شود کاغذی قرار داد) لذت می‌‏برند که می‌‏تواند موجب کنترل بیشتری در انگشتانشان و همچنین استفاده بیشتر از مچ دستشان شود.

منبع: https://www.theepochtimes.com

مطالب دیگر:

رمز افشاگری، فیلمی براساس ماجرایی واقعی و هولناک در چین (ویدئو)

در مورد تیک‏ های عصبی کودکان بیشتر بدانیم !

کاربرد نظریه انتخاب در تغییر رفتارهای نامناسب نوجوانان (تجربه واقعی)

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی