در قسمت پیشین شما را با دو قدم نخست از پنج قدم ساده اما مهمی که برای محافظت و مصونیت کسب و کارتان لازم است، آشنا کردیم. قسمت اول را اینجا بخوانید
اکنون در ادامه به قدم سوم میپردازیم:
۳- برای کسب و کار خود سیستم نظارت تصویری مناسب نصب کنید.
در موضوع کنترل خسارت، وقتی صحبت از حفاظت از اموال به میان میآید، امکانات و گزینههای بسیاری هست که میتوان از آنها استفاده کرد.
از بین این گزینهها نصب سیستم نظارت تصویری میتواند نقش مهمی در این حفاظت ایفا کند، چرا که درصورت وقوع جرم یا خطایی در محل کار، با استفاده از آن میتوانید مدارکی مستدل داشته باشید که در دستگیری مجرم هم به خودتان و هم به پلیس کمک میکند.
در اینجا هفت توصیه و راهنمایی برایتان داریم که عمل به آنها شما را در راه اندازی و بکارگیری صحیح سیستمهای نظارت تصویری یاری خواهد کرد:
۱- به محل کارتان را به خوبی نظارت داشته باشید. یک نقشه ساده از داراییهایتان به تعیین درست محل نصب دوربینها و رسیدن به هدف نهایی کمک میکند.
۲- برخی از زوایایی که دوربین میتواند تصویر بگیرد، در برخی شرایط خاص بسیار موثر هستند، بنابراین تا جایی که ممکن است این زوایا را پیدا کرده و پوشش دهید.
۳- هر نوع دوربین برای موقعیت و شرایطی خاص طراحی شده است. مشخص کنید که چه نوع دوربینی برای کسب و کار شما بهترین انتخاب است.
۴- شاید انتخاب میان دوربین مدار بسته و دوربین IP دشوار باشد. معین کنید که کسب و کار شما قادر به مدیریت کدام یک از آنان است.
۵- همه فیلمها را ضبط و ذخیره کنید. ممکن است وسوسه شوید که برخی قسمتها را حذف کنید، اما همانها در صورت وقوع حادثه ممکن است برای شناسایی همدستان جرم استفاده شود.
۶- اطمینان حاصل کنید که نور محل تحت پوشش دوربینها مناسب باشد. روشنایی مناسب کمک میکند تا مطمئن شوید دزدان نمیتوانند در سایه پنهان شوند.
۷- از فیلمهای خود محافظت کنید. لازم است برای پیگیری این که چه مدت زمان ذخیره فیلم دارید، چه کسی فیلمها را میبیند و امنیت و دسترسی ویدئوهایتان چگونه تامین میشود، سیاستها و دستورالعملهایی داشته باشید.
مطالب دیگر:
برداشت غیر قانونی اعضای بدن چیست؟
« تورنتو »، شهر استعدادهای پنهان شغلی، شهر موفقیتهای اقتصادی