Search
Asset 2

پوتین: آماده مذاکره با آمریکا هستیم

(Thomas Kronsteiner/Getty Images)
(Thomas Kronsteiner/Getty Images)

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، در نامه‌‌‌‏ای به مناسبت سال نوی میلادی به دونالد ترامپ،‌ رییس جمهور آمریکا گفته است که مسکو آماده مذاکره در مورد رنج گسترده ای از مسائل است. این در حالیست که ترامپ اوایل این ماه ملاقاتش را با پوتین در اجلاس جی ۲۰ در آرژآنتین منحل کرده بود.

ترامپ گفته بود که به دلیل تنش ایجاد شده میان روسیه و اوکراین پس از تصرف کشتی‌‌‌‏های نظامی اوکراین و خدمه‌‌‌‏اش توسط نیرو‌‌‌‏های روسیه، با پوتین ملاقات نخواهد کرد.

روز ۲۱ دسامبر نیز ‌وزارت امور خارجه آمریکا اعلام کرد که با توجه به تایید کنگره، ۱۰ میلیون برای «ساخت بیشتر توانایی‌‌‌‏های نظامی اوکراین» اختصاص خواهد یافت.

در نامه کرملین آمده است که «ولادیمیر پوتین تاکید کرده است که روابط روسیه و آمریکا مهم‌‌‌‏ترین عامل در ارائه ثبات استراتژیک و امنیت بین‌‌‌‏المللی است … او تایید کرده است که روسیه برای مذاکره در مورد رنج گسترده‌‌‌‏ای از مسائل آماده است.»

همچنین ترامپ و پوتین نتوانستند جلسه‌‌‌‏ای کامل در مراسم یکصدمین سالگرد پایان جنگ جهانی اول که در ماه نوامبر در پاریس برگزار شد، داشته باشند.

رهبران دو کشور تنها جلسه خود را در ماه ژوییه در هلسینکی در فنلاند برگزار کردند.

از سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه نقل شده است که توپ هم اکنون در زمین واشنگتن است.

مطالب دیگر:

بررسی افزایش زندان‌‏های مناطق مسلمان‌‏نشین چین بر روی نقشه

شبح کمونیسم در حال حکمرانی بر جهان ما، فصل ۴ : صدور انقلاب

۵ دلیل برای مصرف ریشه تارو

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی