شهر بریستول در انگلیس خواستار پایان دادن به روابط خود با شهر گوآنگژو در چین شده است. دلیل این تصمیم برداشت اعضای بدن زندانیان عقیدتی در چین است. بسیاری از شهرهای بریتانیا با همتایان خود در خارج از کشور خواهرخوانده هستند. ازجمله بریستول، در جنوب غربی انگلیس با شهر گوانگژو چین.
گروهی از فعالان حقوق بشر در شهر بریستول انگلیس که «مبارزانی از بریستول علیه برداشت اجباری اجباری (BAFOH)» نامیده میشوند میگویند که چین از زندانیان عقیدتی به عنوان یک «بانک زنده اعضای بدن» برای پیوند عضو استفاده میکند و بریستول باید ارتباط خود با گوانگژو را قطع کند. آنها معتقدند که گوانگژو بزرگترین مرکز پیوند عضو در جهان است.
این گروه در کنار پزشکان مخالف برداشت اجباری اعضای بدن، معتقد هستند که برداشت اعضای بدن زندانیان گمنام عقیدتی تنها راهی است که چین میتواند از طریق آن این تعداد زیاد عمل پیوند عضور را انجام دهد. آنها دادخواستی را به شورای شهر بریستول در این خصوص ارائه دادهاند.
محققان برآورد کردهاند که بیمارستانهای چینی سالانه بین ۶۰ تا ۱۰۰ هزار عمل پیوند عضو انجام میدهند. یک روزنامهنگار کرهای به تازگی طی تحقیق خود در مورد اتهام سرقت اعضای بدن در یک بیمارستان در گوانگژو، به قیمت ۱۰ هزار یورویی یک کبد در این بیمارستان اشاره کرده است.
این تعداد زیاد عضو پیوندی در چین نمیتواند نتیجه اهدا یا فروش داوطلبانه عضو در چین باشد. زیرا در فرهنگ مردم چین اهدای عضو متداول نیست. چرا که آنها معتقد هستند که بدن مقدس است و نباید چیزی را قبل از مرگ از آن حذف کرد. برای مثال، در سال ۲۰۱۰، فقط ۳۷ نفر به طور داوطلبانه اعضای بدن خود را اهدا کردند.
گروه انگلیسی نامبرده میگوید تنها منبعی که میتوان برای برداشت اجباری اعضای بدن متصور شد، زندانیان عقیدتی هستند. یعنی افرادی مانند تمرینکنندگان روش معنوی فالون گونگ، مسلمانان اویغور، مسیحیان و بوداییهای تبت. در این میان بیشترین قربانیان کسانی بودهاند که روش معنوی فالون گونگ را تمرین میکردهاند.
فالون گونگ که یکی از روشهای مراقبه و تزکیه چینی است، از دهه ١٩٩٠ به دلیل فواید چشمگیر در بهبود سلامت روحی و جسمی، محبوبیت زیادی پیدا کرد. اما حزب کمونیست چین که نگران شد گسترش این روش معنوی باعث حذف باورها و ایدههای کمونیستی شود، از سال ١٩٩٩ آزار و سرکوب شدید آن را پیش گرفت.
دو حقوقدان کانادایی نیز به نامهای «دیوید ماتاس» و «دیوید کیلگور» پس از تحقیقی گسترده، گزارشی به نام «محصول خونین» شامل ۵٢ مدرک معتبر را منتشر کردند که نشان میدهد حزب کمونیست از سال ١٩٩٩، از طریق سرقت اعضای بدن، تعداد بسیار زیادی از تمرین کنندههای فالون گونگ را به کام مرگ فرستاده است.
عمل برداشت اعضای بدن زندانیان که منجر به مرگ آنان میشود با همکاری بیمارستانها، زندانها و اردوگاههای کار اجباری چین انجام میشود.
در برخی کشورها قوانینی تصویب شده است که سفر شهروندان خود را به چین جهت عمل پیوند عضو را ممنوع میکنند. بسیاری از دولتها نیز برداشت اعضای بدن در چین را محکوم کردهاند.
پارلمان اروپا در سال ۲۰۱۶ مصوبهای برای جلوگیری از برداشت اعضای بدن زندانیان عقیدتی در چین را تصویب کرد و کنگره ایالات متحده نیز به اتفاق آرا قطعنامه محکومیت برداشتن اعضای بدن در چین کشور تصویب کرد.
اخیرا در سال ۲۰۱۸ نیز، گزارشی در کنگره ایالات متحده به برداشت اعضای بدن زندانیان عقیدتی در چین پرداخته است و در خصوص آن ابراز نگرانی شده است. آنها از رژیم چین خواستند به طور صریح در قوانین ملی منع استفاده اعضای بدن زندانیان قید شود.
مطالب دیگر:
فصل یک : استراتژیهای شیطان برای نابودی بشریت