Search
Asset 2

چرا و چگونه کارآفرین باشیم

چرا و چگونه کارآفرین باشیم

چرا و چگونه کارآفرین باشیم

کارآفرینی فرآیند خلق ارزشی نو از طریق تشکیل مجموعه منحصر به فردی از منابع، در مسیر بهره‌‌‌‏گیری از فرصت‌‌‌‏ها است و کارآفرین کسی است که ضمن برخورداری از خلاقیت بالا، دارای روحیه‌ خطرپذیری نیز هست. او می‌تواند برای حل مشکلات دنیای امروز راهکارهای عملی و مبتکرانه ابداع کرده و مشاغل جدیدی بوجود آورد.

برای این که بتوان کارآفرینی موفق شد، به برنامه‌‌‌‌‌‌‏ریزی، نوآوری و ریسک پذیری نیاز است. کارهای فراوانی باید انجام شود، اما درنهایت کارآفرین بودن و رئیس خود شدن، مزایای زیادی هم به همراه دارد.

در اینجا به برخی از کارهایی که باید انجام دهید و نیز برخی از مزایای کارآفرینی اشاره می‌‌‌‏کنیم:

-به عمل نشاندن ایده‌‌‌‌‌‌‏ها

رئیس خود بودن این آزادی و استقلال را به شما می‌‌‌‌‌‌‏دهد که ایده‌‌‌‌‌‌‏ها و طرح‌‌‌‌‌‌‏هایی را که در ذهن دارید، به کار ببندید. در جایگاه یک کارآفرین، می‌‌‌‌‌‌‏توانید با انجام این ایده‌‌‌‌‌‌‏ها برای خود و موفقیت آینده کسب و کارتان، وقت و انرژی‌‌‌‌‌‏تان را به شکلی خلاقانه صرف کنید.

-تصمیم‌‌‌‌‌‌‏گیری برای نوع کسب و کاری که می‌‌‌‌‌‌‏خواهید راه‌‌‌‌‌‌‏اندازی کنید

کسب و کارتان باید مکمل تجربه، علاقه و دانش‌‌‌‌‌‌‏تان باشد. پیش‌‌‌‌‌‌‏از این که برای برنامه‌‌‌‌‌‌‏ریزی کسب و کار کاری انجام دهید، مطمئن شوید که صنعتی که انتخاب می‌‌‌‌‌‌‏کنید برایتان مناسب است. ممکن است بخواهید سرگرمی‌‌‌‌‌‌‏ها یا علایق‌‌‌‌‌‌‏تان را در نظر بگیرید و یا این که بخواهید براساس تجربه‌‌‌‌‌‌‏ها و مهارت‌‌‌‌‌‌‏هایی که دارید سرمایه گذاری جدیدتان را بنا نهید.

-انتخاب محل کسب و کار

بهتر است محل کسب و کار را متناسب با نیازهای‌‌‌‌‌‌‏تان انتخاب کنید. شاید محل کارتان حتی داخل خانه باشد یا نزدیک خانه و یا نیاز باشد سفر کنید و مکان‌‌‌‌‌‌‏های دیگری را ببینید.

شاید هم دفتر کاری امروزی انتخاب کنید یا این که برای اجتناب از ترافیک و رفت و آمدهای طولانی مکانی خارج از شهر را برگزینید.

اما در عین حال که در انتخاب محل کار، انعطاف پذیری دارید، لازم است که دسترسی مشتریان، کارمندان و تامین کنندگان ملزومات را هم در نظر بگیرید.

پتانسیل کسب درآمد بیشتر

«زمان» و «پتانسیل کار» دو موهبت فوق‌‌‌‌‌‌‏العاده برای هر کارآفرین هستند و معمولا موفقیت با کار سخت واقعی و صرف ساعت‌‌‌‌‌‌‏‌‌‌‌‌‌‏های طولانی همراه است.

اگر کسب و کارتان موفق باشد، نسبت به هنگامی که کارمند بودید، به‌‌‌‌‌‌‏طور بالقوه می‌‌‌‌‌‌‏توانید پول بیشتری کسب کنید.

در عین حال این مسئله نیز وجود دارد که دیگر برای دریافت حقوق ماهیانه ثابت تضمینی نیست و همچنین سخت کار کردن‌‌‌‌‌‌‏تان می‌‌‌‌‌‌‏تواند سبب شود که زمان لازم برای انجام تعهدات شخصی و خانوادگی کاهش یابد.

– تصمیم‎‌‌‌‌‌‌‏گیری برای جزئیات کسب و کار

شروع هر کسب و کاری ممکن است مخاطره آمیز باشد، اما با این حال، میل، پشتکار و تفکر نوآورانه می‎‌‌‌‌‌‌‏تواند به نفع‌‌‌‌‌‌‏تان کار کند.

«باور» به خود و تصمیم‌‌‌‌‌‌‏گیری بر پایه دانش و تجربه می‌‌‌‌‌‌‏تواند به موفقیت کسب و کارتان منجر شود. ضمن این که، دانستن محدودیت‌‌‌‌‌‌‏های توانایی‌‌‌‌‌‌‏هایتان و نترسیدن از تقاضای کمک از دیگران به اخذ تصمیمات آگاهانه کمک می کند.

داشتن آزادی بیشتر برای کار کمتر

در حالی که برخی افراد کسب و کار شخصی را برای کسب درآمد بیشتر انتخاب می‌‌‌‌‌‌‏کنند، افرادی نیز هستند که برای داشتن زمان آزادتر و کار کمتر به سمت این کار می‌‌‌‌‌‌‏روند.

هنگامی که رئیس خودتان هستید، این اختیار را دارید که تصمیم بگیرید چقدر تعطیلات داشته باشید و برخی مسئولیت‌‌‌‌‌‌‏ها را به دیگران واگذار کنید. البته پیش‌‌‌‌‌‌‏از آن باید اطمینان حاصل کنید که پول کافی برای گذراندن این مدت زمان دارید.

در مقابل مواقعی هم وجود دارند که نیاز دارید زمان بیشتری را برای سعی و تلاش در کارتان صرف کنید، به خصوص در ابتدای کار.

با این حال، به طور کلی، کسب و کار شخصی موجب می‌‌‌‌‌‌‏شود که برای تنظیم برنامه‌‌‌‌‌‌‏تان انعطاف پذیری بیشتری داشته باشید.

کسب و کار را به سرمایه‌‌‌‌‌‌‏گذاری‌‌‌‌‌‌‏ای برای خانواده تبدیل کنید

داشتن کسب و کار شخصی گاهی اوقات بدین معنی است که محل کار سرمایه‌‌‌‌‌‌‏ای برای فرزندان و سایر اعضای خانواده شود تا در آینده بتوانند از این طریق امرار معاش کنند.

این فرصت خوبی است تا مهارت‎‌‌‌‌‌‌‏های ارزشمندتان را به آنان آموخته و وقت بیشتر با هم بگذرانید. بسته به این که آرزوهای شغلی فرزندانتان چه باشند، ممکن است زمانی که آماده بازنشستگی هستید، بتوانید کار را به آنها منتقل کنید.

برای این کار خوب است که این سه کار را انجام دهید:

۱گسترش ایده‌‌‌‌‌‌‏ها

اطمینان حاصل کنید که می‌‌‌‌‌‌‏توانید ایده خود را به مدل تجاری سودآور تبدیل کنید.

۲-تهیه چک لیست استارت‌‌‌‌‌‌‏آپ یا شروع کسب و کار

هنگامی که کسب و کارتان را راه اندازی می‌‌‌‌‌‌‏کنید، باید اطمینان حاصل کنید که به تمام مسائل پایه‌‌‌‌‌‌‏ای کار توجه می‌‌‌‌‌‌‏کنید. همچنان که درحال گذر از مرحله استارت‌‌‌‌‌‌‏آپ کسب و کار هستید، لازم است قدم‌‌‌‌‌‌‏های بعدی را در نظر بگیرید.

۳-برنامه‌‌‌‌‌‌‏ریزی برای واگذاری کار

برای فروش کسب و کار و یا واگذاری آن به شخص دیگر استراتژی مناسب داشته باشید.

 مطالب دیگر:

خانمی تا ۳۰ سال پس از تصادف نمی توانست راه برود؛ سپس یک تماس تلفنی زندگی او را متحول کرد

چگونه برنامه‌‏ریزی مالی داشته باشیم؟

کمک های اولیه در زمان حملات آسم (فایل صوتی)

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی