Search
Asset 2

بلینکن از ارائه کمک اضطراری ۲۱۵ میلیون دلاری برای بحران کمبود مواد غذایی در جهان خبر داد

کمبود مواد غذایی بلینکن علاوه بر غذا، به موضوع کمبود جهانی کود نیز پرداخت. او گفت که آفریقا با افزایش چهار برابری قیمت کود مواجه است، ر
(John MacDougall/AFP via Getty Images)

آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرد که ایالات متحده ۲۱۵ میلیون دلار کمک اضطراری برای کاهش بحران کمبود مواد غذایی در سراسر جهان، که با جنگ اوکراین و در نتیجه اختلالات زنجیره تامین بدتر شده است، ارائه خواهد کرد.

بلینکن در نشست وزرای امنیت غذایی در مقر سازمان ملل گفت: «امروز، با توجه به فوریت این بحران، ما ۲۱۵ میلیون دلار دیگر به‌عنوان کمک غذایی اضطراری جدید ارائه می‌کنیم. و کارهای خیلی بیشتری انجام خواهیم داد. انتظار داریم کنگره ما به‌زودی حدود ۵.۵ میلیارد دلار بودجه اضافی برای کمک‌های بشردوستانه و امنیت غذایی تصویب کند.

این ۵.۵ میلیارد دلار بخشی از لایحه ۴۰ میلیارد دلاری کمک مالیات دهندگان به اوکراین است که در ۱۰ مه در مجلس نمایندگان و در روز دوشنبه در سنا تصویب شد و در حال حاضر به سمت میز بایدن می‌رود.

بلینکن افزود که دولت‌ها و سازمان‌ها در سراسر جهان باید در تلاشی هماهنگ روسیه را متقاعد کنند که اجازه دهد غذا و منابع حیاتی، خروجی ایمن از اوکراین داشته باشند.

بلینکن گفت: «تقریباً ۲۲ میلیون تن غلات در حال حاضر در سیلوهای اوکراین نشسته است، مواد غذایی که اگر به سادگی بتوانند از کشور خارج شوند، می‌تواند فوراً برای کمک به نیازمندان مصرف شود.»

اوکراین یکی از تولیدکنندگان برتر کالاهای کشاورزی در جهان مانند گندم، ذرت، کلزا، تخمه آفتابگردان و روغن آفتابگردان است.

انسداد بنادر به کمبود جهانی ذخایر کمک کرده و قیمت مواد غذایی را تشدید کرده است که بر اساس داده‌های سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد با سریع‌ترین سرعت ثبت شده در ماه مارس افزایش یافته است.

USAID در بیانیه‌ای مطبوعاتی در ۱۸ مه گفت، تهاجم روسیه «تنها وضعیت وخیم‌ را به‌طور قابل‌توجهی بدتر کرده است، به طوری که پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۴۰ میلیون نفر به فقر و ناامنی غذایی سوق داده شوند.»

انتظار می رود این بودجه ۲۱۵ میلیون دلاری برای کمک به امنیت غذایی اضطراری در چندین کشور از جمله بورکینافاسو، کامرون، کنیا، نیجریه، زیمبابوه و یمن که در نتیجه درگیری، خشکسالی و سایر بلایای طبیعی با ناامنی غذایی روبرو هستند، اختصاص داده شود.

به گفته سازمان ایالات متحده برای توسعه بین‌المللی (USAID)، آمریکا از زمان آغاز درگیری در اوکراین، نزدیک به ۲.۶ میلیارد دلار کمک غذایی اضطراری ارائه کرده است.

بلینکن علاوه بر غذا، به موضوع کمبود جهانی کود نیز پرداخت. او گفت که آفریقا با افزایش چهار برابری قیمت کود مواجه است، روندی که از ابتدای همه‌گیری شروع شد و با جنگ در اوکراین بدتر شد.

او گفت یکی از راه‌های رسیدگی به این موضوع، ایجاد انگیزه برای کشورها به‌منظور تولید کود بیشتر است، همانطور که ایالات متحده با اختصاص ۵۰۰ میلیون دلار برای تقویت تولید، به این امر مهم پرداخته است.

مطالب دیگر:

درخواست کنگره آمریکا برای پایان دادن به برداشت اجباری اعضای بدن در چین

دیدگاه: حقایقی درباره ایالات متحده و روسیه، اوکراین و چین

نائب رئیس سابق فایزر: کسانی که ایده واکسیناسیون جهانی را مطرح کردند «مرتکب جنایت علیه بشریت»‌ شده‌اند

اخبار بیشتر

عضویت در خبرنامه اپک تایمز فارسی